Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Váci szereplők a 31. WMRA/IAAF Hegyifutó Világbajnokságon
2015. szept. 25.
Észak-Wales gyönyörű hegyeiben, a Snowdonia Nemzeti Parkban  rendezték meg a 31. felnőtt és U20-as Hegyifutó Világbajnokságot. A szeptember 19-én lebonyolított világverseny egy egész hetes „sportfesztivál” része volt, mivel egy héttel korábban szintén itt mérték össze a felkészültségüket a „masters” korúak. A magyar válogatott - immár hatodik alkalommal - minden nemben és korosztályban teljes létszámú tudta képviselni az országot, és ezt - figyelembe véve a többi nemzet résztvevőit is - már önmagában is sikerként könyvelhetjük el. Nekünk váciaknak pedig külön öröm, hogy a nyári országos bajnokságon elért eredménye alapján a Váci Ifjúsági Sport Egyesület három sportolója - Durugy Anna, Néveri Szilvia és Csáki Ákos - is részt vehetett ezen a nemzetközi megmérettetésen, a magyar válogatott keret tagjaként.
 ... bővebben » 
 
Világbajnokot avatott a Váci Kajak Kenu SE
2015. szept. 14.
A Váci Kajak Kenu SE két ifjú sportolója, Petró Ádám és Petró Eik ugyancsak kitett magáért a hétvégén zajló maraton VB-n.  A versenyt Győrben rendezték, a hangulat kiváló a szép időben több ezer szurkoló biztatta a kiváló eredményt elérő sportolókat.
 ... bővebben » 
 
Nagy-bronz Brazíliából
2015. aug. 20.
Óriási siker a napokban megrendezett brazíliai junior-világbajnokságon: a magyar birkózók mindhárom fogásnemben nyertek érmet. A medálok egyike - a szabadfogású bronz - pedig jobban fénylik a többinél Vác városa számára, hiszen azt egy váci fiatalember, Nagy Péter szerezte bravúros győzelemmel.
 ... bővebben » 
 
Ipress Kupa 2015: szezonrajt előtti főpróba Vácon
2015. aug. 19.
Augusztus 22-23-án nyári felkészülésének egyik legfontosabb állomásához érkezik az Ipress Center-Vác női kézilabda csapat, amely az Ipress Kupán a magyar bajnokság rajtja előtt utoljára lép pályára hazai közönség előtt. Az immár harmadik alkalommal megrendezendő felnőtt női kézilabda tornán a házigazda váciak mellett a szintén a magyar élvonalban szereplő Dunaújvárosi KA, Fehérvár KC és Siófok KC csapata vesz még részt.
 ... bővebben » 
 
I. Dunakanyar Kötélhúzó Verseny
2015. aug. 10.
Ilyen még nem volt Vácott... Bátran mondhatjuk ezt a 2015. szeptember 19-én 14 órai kezdettel első alkalommal megrendezésre kerülő Dunakanyar Kötélhúzó Versenyre. A Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány, a Royal Fitness Club, a Váci KSE és a Vacz.hu weboldal által életre hívott eseménynek a festői Duna-part ad majd otthont. A rendezvény fővédnökei: Fördős Attila, Vác város polgármestere és Mokánszky Zoltán, Vác város sportért felelős alpolgármestere.
 ... bővebben » 
 
Ismét több százan futottak a váci éjszakában, jótékony céllal
2015. aug. 04.
Szombaton, 2015. augusztus 1-jén immáron harmadik alkalommal rendezték meg a Váci Éjszakai Jótékonysági Futóversenyt. A Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány által életre hívott, a Royal Fitness Klub közreműködésével megvalósuló sportesemény nevezési díjaiból befolyt teljes összeg (202685 forint) ezúttal a Váci Reménység SE parasportolóinak támogatására fordítódik majd. Az összeget az egyesület egyik parasportolója, és egyben a III. Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny fővédnöke, Kanyó Zsolt vette át, aki a Reménység parasportolói nevében köszönetet mondott a futóknak, hogy részvételükkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.
 ... bővebben » 
 
Esti futás jótékonysági céllal - immáron harmadszor
2015. júl. 25.
A nagy sikerű I. és II. Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny után 2015. augusztus 1-jén ismét lesz esti futás Vácott és természetesen ezúttal is jótékonysági céllal - tudtuk meg az ötletgazda Jakubinyi Lászlótól, a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány alapítójától, aki elárulta a célt is: - Az Alapítvány által életre hívott a Royal Fitness Club közreműködésével harmadik alkalommal megvalósuló verseny nevezési díjaiból befolyt teljes összeg a váci parasportolók támogatására fordítódik - hangzott el az alapítótól.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat