Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Galambos Péter ezüstérmes lett az evezős világbajnokságon
2016. aug. 27.
Szenzációs váci siker a 2016. augusztus 21-e és 28-a között megrendezésre került evezős világbajnokságon, Rotterdamban: Galambos Péter, a Vác Városi Evezős Club 29 esztendős versenyzője ezüstérmes lett könnyűsúlyú egypárban. A korábban már vb ezüst- és bronzérmet szerzett sportoló egy-egy német, szerb, szlovák, szlovén és ír riválissal küzdött meg a hatos döntőben. Péter egy remek rajtot követően vezette a mezőnyt, s bár féltávnál kicsit visszavett, a hajrára "begyújtotta a rakétákat" és behozta hajóját a győztes ír Paul O’Donovan mögött, s ezzel a dobogó harmadik fokára utasította a szám idei Európa-bajnokát, a szlovák Lukás Babacot.
 ... bővebben » 
 
Amit eddig nem tudtunk az érmekről
2016. aug. 19.
Javában zajlanak az olimpiai megmérettetések, ezt követően pedig következnek majd a paralimpiai játékok Rióban. De vajon tudunk-e eleget az esemény fő szimbólumáról, az olimpiai éremről? A K&H, a Magyar Paralimpiai Bizottság ezüst fokozatú támogatója és a Magyar Paralimpiai Csapat Pénzintézete az alábbi írásban összegyűjtötte a legérdekesebb tudnivalókat az érmek múltjáról és jelenéről.
 ... bővebben » 
 
Nemzetközi tornán lett aranyérmes az IPC Váci NKSE
2016. aug. 15.
5 csapattal nevezett a IPC Váci NKSE az idei 28 országot és 166 csapatot felvonultató Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda tornára, melyet 2016. augusztus 7-e és 13-a között rendeztek meg Veszprémben. A legidősebb váci csapat a dobogó legfelső fokára is felállhatott.
 ... bővebben » 
 
A Váci Vízmű SE triatlonistái az országos élmezőnyben
2016. aug. 10.
Az elmúlt két hétben a Váci Vízmű SE triatlon szakosztályának utánpótláskorú, valamint felnőtt versenyzői két országos bajnokságon is rész vettek, ahol több dobogós és értékes helyezést értek el.
 ... bővebben » 
 
Pető Tibor és John P. Marshall a stadion felújításról
2016. aug. 09.
Az önkormányzat támogatná a stadion felújítását a csapat tulajdonosa pedig ebből nem kér. Valami ilyesmi kép alakulhatott ki sokakban az elmúlt napok történései alapján. Jelen írásunkban mindkét oldal álláspontját megismerhetik Olvasóink. Első körben Pető Tibor alpolgármesternek 2016. augusztus 2-án közzétett facebook-os bejegyzését, majd John P. Marshall-nak, a Vác FC tulajdonosának 2016. augusztus 5-én szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményét tekinthetik meg az alábbiakban.
 ... bővebben » 
 
A váci gombfocisok újra versenyt rendeznek, de milyet?!
2016. aug. 04.
A Magyar Asztali-Labdarúgó Szövetség segítségével, hat év után, ezúttal Duplex Kupa néven ismét versenyt rendeznek a váci gombfocisok, akik idén nem akármilyen fába vágták a fejszéjüket. A 2016. augusztus 13-14.-én Gödön, a Duna-part Nyaralóházak színháztermében rendezendő versenyen ugyanis a gombfocizás történetében először szerepel mindhárom hazánkban elterjedt szakág –a szektorlabda, a 12 érintéses asztali labdarúgás és a subbuteo- a versenyszámok között.
 ... bővebben » 
 
A támogatáshoz most a szándék is elég
2016. júl. 30.
Megfelelő eszközök hiánya, felújításra váró tornaterem, pénz a sporttáborra – pár probléma csak a rengetegből, amivel az utánpótlást nevelő sportegyesületeknek nap, mint nap szembe kell nézniük. Most bárki csatlakozhat a P&G július 28-án induló kampányához és hozzájárulhat a problémák megoldásához anélkül, hogy ez a családi kasszának extra költséget jelentene. A támogatás lényege, hogy az adományozni kívánó vásárlók P&G termékeket, többek között Always, Ariel, Gillette, head&shoulders, Jar, Lenor, Oral-B, Old Spice, Pampers márkákat vásároljanak a Tesco áruházakban. A befolyt összegből a vállalat országosan 5 tornász utánpótlás csapat biztonságos sportolási lehetőségeinek bővítéséhez és fejlesztéséhez járul hozzá.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat