Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Egyhuzamban két Jászai Mari-díjas színészt távolítottak el Matkovichék
2020. márc. 18.

Politikai kultúrarombolás zajlik nagy erőkkel Vácon. Több cikkben is foglalkoztunk már a Váci Dunakanyar Színház elmúlt hónapjaival, mely során Matkovich Ilona és az új városvezetés hadjáratának köszönhetően az eddigi, rendkívüli sikereket felmutató színházigazgató távozni kényszerült az intézmény éléről. Matkovichék a Jászai Mari-díjas Kis Domonkos Márkkal együtt távolították el az idén szintén Jászai Mari-díjat kapott korábbi művészeti vezetőt, Bakos-Kiss Gábort is.


 ... bővebben » 
 
Aki a koronavírus veszélyhelyzetet is gender szemlélettel látja: Jess Kinga
2020. márc. 18.

A koronavírus világjárványra tekintettel veszélyhelyzet lépett életbe, és napról napra születnek meg a szigorú döntések annak érdekében, hogy Magyarországon valamelyest megfékezhető legyen a járvány terjedése. Mindenki, aki csak tud, igyekszik ezekhez az új szabályokhoz alkalmazkodni, és segítséget nyújtani családtagjai, szerettei, ismerősei és a környezetében élők számára. Jess Kinga önkormányzati képviselő viszont a járványhelyzetet is gender témájú poszttal mutatja be saját oldalán.


 ... bővebben » 
 
A váci jobbikos képviselő a koronavíruson viccelődik
2020. márc. 14.

Tótváradi-Nagy Bence - eredetileg Jobbik színeiben bejutott balliberális - váci városatya Facebook bejegyzésében a koronavíruson humorizál. Egy politikusnak meg kell védeni az embereket, és nem viccelődni a valós veszélyen. Egy képviselőtől az ilyen magatartás felháborító és felelőtlen! Matkovich Ilona polgármester tegye helyre koalíciós partnerét! A koronavírus nem vicc!

 ... bővebben » 
 
Ezért megérte a nagy színházi hajcihő: 2%-os igazgatói radikális bércsökkentés
2020. márc. 12.
Makovich Ilona és csapata egyik unalomig hajtogatott kampányszövege volt, hogy ha majd ők vezetik a várost, mindenféle költségcsökkentéseket vezetnek be annak érdekében, hogy több jusson Vác fejlesztésére, fejlődésére. Ez szlogennek ugyan jó volt, de a valóságba átültetni már nem sikerült az új városvezetésnek.
 ... bővebben » 
 
Olcsóbb városvezetést ígértek, ezt se tudták betartani
2020. márc. 12.
Olcsóbb városvezetést ígértek, ezt se tudták tartani, hiába, a saját fizetések megállapításánál és barátoknak szánt politikai pozíciók osztogatásánál nem tud spórolni a balliberális oldal.

A grafikon magáért beszél: 2019 októberét megelőzően havonta több, mint félmillió forinttal kevesebbet költött Vác a városvezetésre.
 
Alkalmatlan városvezetés: Két hét alatt se tudták bejegyezni az új színházigazgatót
2020. márc. 11.

A balliberális váci városvezetés napról napra bizonyítja alkalmatlanságát. A Váci Dunakanyar Színház új igazgatóját a mai napig nem sikerült a bíróságon bejegyezniük, pedig ez a folyamat elektronikusan néhány kattintás. Óriási erőkkel támadták az előző igazgatót, még "szájzár rendeletet" is hoztak az elhallgattatására, de az utódját ügyvezetőként még bejegyeztetni se tudják a cégbíróságon.

 ... bővebben » 
 
Az új vezetés ingyenes jegyekkel próbálja megtölteni a színházat
2020. márc. 07.

Üresen konganak a Váci Dunakanyar Színház széksorai, nem fogynak a jegyek, mióta Kis Domonkos Márk színházigazgató közös megegyezéssel távozni kényszerült az intézmény éléről. Matkovich Ilona és az új városvezetés addig üldözte a korábbi igazgatót, amíg romba nem döntötték a váci kulturális élet egyik ékkövét.

 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 1982

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat