Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Szereted a minőségi rucikat? Szeretsz jó áron hozzájuk jutni? Akkor ez a cikk neked szól! Nyomtatás E-mail
2016. szept. 14.
A közelmúltban nyílt egy üzlet Vácon, a Damjanich tér 3. szám alatt. Első ránézésre a "huszonharmadik" használtruha bolt - ha úgy tetszik turi - a városban. Ez a kép mindaddig élhet bennünk, amíg csak elrohanunk a kirakat előtt. A rácsodálkozás akkor kezdődik, amikor megállunk és végignézünk a próbababákon. Aztán amikor belépünk az üzlethelyiségbe, akkor marad csak tátva a szánk igazán. Ez a Ruhatár!

Az üzlet, amely két jó barát negyedik - Vácon első - üzleteként nyitotta meg kapuit, mintegy nyolcvan négyzetméteren kínál kizárólag első osztályú használt ruhákat nőknek, férfiaknak és gyermekeknek egyaránt.

- Nagyon fontos, hogy csak és kizárólag prémium minőséget forgalmazunk. Készletünket minden héten frissítjük, havonta egy alkalommal pedig teljes árucsere történik. Származásukat tekintve az üzletben található valamennyi ruhadarab Angliából érkezik. Nem titkolt szándékunk, hogy a legszebb árut kínáljuk a városban. A Ruhatár brand egyik alappillére, hogy minőséget adunk, a másik pedig, hogy mindezt elfogadható áron tesszük
- fogalmaz a bolt egyik tulajdonosa Tóth Dávid, akitől megtudtuk továbbá, hogy az üzletben számos világmárka közül válogathatunk. - Szeretjük az egyediséget. Azt, amikor olyan ruhákat tudunk kínálni - és elfogadható áron -, amik biztosan nem jönnek szembe az utcán. Reméljük, hogy mindenki megtalálja a számításait nálunk, pont ezért havi egyedi akciókkal, kiegészítőkkel várjuk a vásárlóinkat - teszi hozzá Kovács Kornél, az üzlet másik tulajdonosa, aki azt is elárulta nekünk, hogy: bár nemrégiben nyitott meg a váci boltjuk, hamarosan egy új üzlettel bővül a Ruhatár hálózata. A sorban ötödik bolt októberben nyitja meg kapuit Komárom belvárosában.

A légkör családias, a kiszolgálás kedves, az eladók segítőkészek. A kiváló minőség és a kedvező, kilós ár mellett mindezek jellemzik a Ruhatárat, ahol a vásárlókat folyamatos akciók is várják, amelyekről az elsők között értesülhetsz, ha Te is követed a Ruhatár üzletet a Ruhatár Angol Használtruha Facebook oldalon.

...és még valami: a mai világban köztudottan fontos a társadalmi szerepvállalás, s ezzel a Ruhatár brand tulajdonosai is tisztában vannak. Számos alkalommal adományoznak ruhákat különböző szeretetszolgálatoknak és szegény családoknak. Nagyon fontosnak tartják azt, hogy - jó példát mutatva - segítsenek a rászorulóknak.

Nos, úgy gondoljuk, hogy a fentiekben minden lényeges információ megjelent, amit a Ruhatárról tudni érdemes. Most már nincs más hátra, minthogy Te is betérj hozzájuk és a saját bőrödön tapasztalj, ám előtte egy dolgot még elárulunk: tutira csalódni fogsz! ...méghozzá kellemesen!

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat