Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Hajrá Vác!
2019. aug. 24.


Az angol tulajdonostól a váci labdarúgó-egyesülethez került vissza a Vác FC. A hír bejelentésekor dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője azt emelte ki, hogy bár a pályán csak 11-en képviselik a települést, a játékosok sikere a város lakóit erősíti, kovácsolja össze. Ezért fontos és örömteli, hogy a Vác labdarugó csapata új kezdet előtt áll – immár hazai kézben, magyar tulajdonban.

 


 ... bővebben » 
 
Idén is rengetegen futottak a Mikulással
2018. dec. 13.
Több mint ezer versenyző, Aporos segítők, egy angyali futócsapat és egy négyszeres világbajnok futónő színesítette a mezőnyt a 22. Mikulás-futáson.
 ... bővebben » 
 
2019-ben is lesz Juventus tábor!
2018. dec. 13.
A korábbi évek sikerére való tekintettel 2019-ben is megrendezésre kerül a Juventus FC hivatalos nyári tábora Gödöllőn, ahol maguk a világhírű olasz futball klub edzői tartják az edzéseket. A táborról bővebben az alábbiakban olvashatnak.
 ... bővebben » 
 
Közel 1000 előnevező készül a Mikulás-futásra
2018. dec. 05.
A huszonkettedik Mikulás-futásra az előnevezés lehetősége szerda délben lezárult, de a verseny előtti napon (december 8-án, szombaton) 17 órától 19 óra 30 percig, és a verseny reggelén (december 9-én, vasárnap) a helyszínen (Vác, Március 15. tér) még lehet nevezni a távokra.
 ... bővebben » 
 
Oláh Tamás világbajnokként tért haza Portugáliából
2018. nov. 27.
2018. november 15-e és 18-a között szektorlabda világbajnokságot rendeztek Lisszabonban. A rangos eseményen a Dunakanyar Forte ALC két játékosa, Oláh Tamás és Mártonfi István is érdekelt volt. Mártonfi 2004-ben egyéniben volt világbajnok, valamint a román válogatottal címvédőként érkezett a tornára, ezzel szemben Oláh Tamás semmilyen nemzetközi tapasztalattal nem rendelkezett, beugrósként, a válogatott negyedik számú cseréje lett Portugáliában.
 ... bővebben » 
 
Nagy Mátyás: A világbajnoki cím még hiányzik...
2018. nov. 16.
Mint arról korábban már beszámoltunk Olvasóinknak, a Vácon született, jelenleg Amerikában élő Nagy Mátyás saját kategóriájában, és összetettben (Natural men's physique +178cm kategória és Abszolút kategória) is aranyérmes lett a XXI. INBA/PNBA Natural Olympián Las Vegasban. Most következzék egy interjú Mátyással, akinek - mint az a vele folytatott beszélgetésből kiderült - ez az első olimpiai sikere.
 ... bővebben » 
 
Egy váci édesanya, aki tarolt Las Vegasban!
2018. nov. 15.
Nem sokkal azután, hogy megosztottuk Önökkel a fantasztikus hírt, miszerint Nagy Mátyás váci származású fiatalember két aranyérmet szerzett a XXI. INBA/PNBA Natural Olympián Las Vegasban, eljutott hozzánk az a szintén fantasztikus információ, hogy ugyanezen megmérettetésről egy váci anyuka, Orvos Kata is két - Figure Novice és Figure Open kategóriában szerzett - aranyéremmel tért haza!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat