Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Zajlik már a májusi vásár Vácon
[ Aktuális ]
2013. máj. 19.
Mint minden hónap harmadik vasárnapján, így a mai napon is megrendezésre kerül az Országos Állat- és Kirakodóvásár Vácott, a Vásártéren reggel 6 órától egészen 13 óráig. A vásár szervezője a Vác Piac Kft. mindenkit szeretettel vár az eseményre.
 
Everdance Táncszínház: Az állomás ritmusa
[ Kultúra ]
2013. máj. 15.
Május 18-án, szombaton 19 órától remek táncosok lepik el a váci színház színpadát, hogy elkápráztassák a közönséget. Az amerikaiaktól a kínaiakig mindenki megfordul egy állomáson. Minden népnek megvan a maga tánckultúrája, és minden nemzet köthető valamilyen híres stílusegységhez, képhez. Erre építettek az alkotók, amikor színpadra álmodták ezt a fergeteges, táncprodukciót, rengeteg humorral, látvánnyal, és érzelemmel.
 ... bővebben » 
 
Motoros Találkozó és Családi Nap lesz Vácon
[ Programelőzetes ]
2013. máj. 10.
Akinek még nincsen programja holnapra, annak szeretettel ajánljuk az immáron második alkalommal megrendezésre kerülő Váci Motoros Találkozó és Családi Nap rendezvényét, amelynek keretében számos programmal várják majd az érdeklődőket a Vörösház udvarán (Vác, Dr. Csányi László körút 52.).
 ... bővebben » 
 
Holnap ovis kalandtúra a Gyadai réten
[ Zöld Pont ]
2013. máj. 10.
Mint minden esztendőben, így idén is megrendezik a Gyadai óvodás kalandtúrát. Ezúttal valamennyi váci óvoda nagycsoportosait és azok szüleit várják az eseményre. A május 11-én, azaz holnap délelőtt megrendezése kerülő program célja: az óvodások megismertetése az erdő és a rét élővilágával, megtanítani őket a környezettudatos viselkedésre a természetben.
 ... bővebben » 
 
Advent - a második gyertya
[ Aktuális ]
2012. dec. 09.
Az Advent, Adventus latin eredetű szó - jelentése: eljövetel, megérkezés. Az ünnep eredete egészen az V-VI. századra nyúlik vissza. Advent a Karácsonyra, Jézus születésének ünnepére való felkészülés időszaka. Tágabb értelemben: Advent a reményteli várakozás, a lelki készülődés ideje is. Az adventi időszak a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődött december 2-án és még két héten át tart.
 ... bővebben » 
 
A Mikulás legendája
[ Aktuális ]
2012. dec. 06.
Szent Miklós Krisztus után 245-ben Kis-Ázsiában, Patara városában született, egy gazdag család gyermekeként. Már gyermekkorában is történtek vele csodák. Alig kezdte el iskoláit, mikor Patara városában nagy járvány tört ki, és mint kisgyermek, árvaságra jutott. Ezért a szüleitől örökölt hatalmas vagyonával érsek nagybátyjához, Patara város kolostorába költözött.
 ... bővebben » 
 
Véget ért a játék: hamarosan kiderül, kik nyertek belépőt a Club Mouseoleumba!
[ Aktuális ]
2012. nov. 14.
Ma délben lejárt a Like-olási határidő a Vác Online szerkesztősége és a Club Mouseoleum közös, Facebook-os játékában. Mindazon olvasóink között, akik a megadott időpontig Like-olták a Váci Regionális Hírportál Facebook-os Idővonalára feltöltött, Mouse-os party fotót, 5 darab klub belépőt sorsolunk ki a mai délután folyamán.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 7 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat