Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Amatőr Squash Party a Néveri Squash Club-ban!
2017. márc. 01.
Ezen a pénteken, azaz 2017. március 3-án Amatőr Squash Party-t rendeznek Vácon, a Néveri Squash Club-ban (Vác, Rádi út 36.)! A szervezők mindenkit szeretettel várnak, aki szeretné megismerni a Squasht, szeretné megmérettetni magát, vagy csak úgy simán bulizna egy sportosat. A belépő: 3000 Ft, ha játszol; ha pedig nézőként érkezel, akkor csak egy kis nasi és itóka. Cél: a jó hangulat!
 
Két versennyel indul a futószezon Nagymaroson
2017. febr. 11.
Nagymaroson és a környéken sokan hódolnak a futás örömeinek és ennek hatására a futószezon elejére két futóverseny is meghirdetésre került, amely a településről indul. Elsőként az 1. Dunakanyar Félmaraton kerül megrendezésre 2017. április 2-án. Az eseményre igen gyorsan telnek a regisztrálások, és már több, mint 900 nevezőt tudhat magáénak az első Dunakanyar Félmaraton. Bővebb információk a programról itt található.
 ... bővebben » 
 
Jubileumi Mikulásfutás lesz Vácon
2016. nov. 27.
Immáron huszadik esztendeje, hogy Bíró György és barátai megszervezték az első Mikulásfutást Vácon. A 2016. december 4-én megrendezésre kerülő jubileumi futás apropóján Bíró Györggyel készítettünk interjút, melyet az alábbiakban tárunk Olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
Forgalmi dugó várható!
2016. okt. 13.
Autósok figyelem! 2016 október 22-én a Vác Városi Sportcsarnok környékén fennakadások lehetnek a közlekedésben és a parkolás is nehézséget okozhat, mivel a II. Royal Fitnesz Fieszta programjára jelentős mennyiségű regisztráció érkezett. Éppen ezért a szervezők ezúton is megkérnek mindenkit, hogy fokozott körültekintéssel közlekedjenek az érintett területen, illetve aki a rendezvényen részt vesz, induljon el időben, vagy használjon tömegközlekedési eszközöket!
 ... bővebben » 
 
Egy váci kerekesszékes diadala a 31. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon
2016. okt. 10.
Szombaton a hét rövidebb távú versennyel kezdődött a kétnapos 31. SPAR Budapest Maraton ® Fesztivál. Óriási volt az érdeklődés az esemény iránt, a nevezések száma elérte a 10800-at! A NESTLÉ családi futás 600 méterén hatalmas tapsot kapott a 96 éves Csillag Józsefné, Marika néni, aki a 66 éves fiával, a 33 éves unokájával és az öt hónapos babájával alkottak egy csapatot. Ezzel a négy év híján 100 éves, roppant energikus dédi a Budapest Sportiroda (BSI) három évtizedes történetének legidősebb indulója.
 ... bővebben » 
 
A váci alpolgármester a 31. SPAR Budapest Maraton Fesztivál mezőnyében
2016. szept. 29.
Október 8-án és 9-én kétnapos fesztivállal ünnepelheti mindenki a futást és magát a klasszikus távot, az oly sok ember büszkeségét jelentő maratont. A tavaly rendezett Fesztivál tekintélyt parancsoló, közel 28000 fős (csúcs!) nevezői létszámot hozott. A 70 országból érkező külföldiek mellett az ország minden megyéjéből, 1000 településéről jönnek az év legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, ahol a futókat rendre óriási szurkolói sereg, sok helyen karneváli hangulat fogadja a Budapest legszebb pontjait felvonultató útvonalon, kilenc kerületen át. A Gellért téren például élő Beatles koncerttel buzdítják majd az ott elfutókat.
 ... bővebben » 
 
A világ- és Európa-bajnok Hirling Zsolt két év után futva tér vissza
2016. szept. 10.
Két évvel visszavonulása után új célokat talált magának a sport világában Hirling Zsolt. Az egykori világ- és Európa-bajnok, háromszoros olimpiai résztvevő evezős jövőre szeretne részt venni az ironmanen. Felkészülése első lépéseként rajthoz áll 2016. szeptember 11-én a Wizz Air Budapest Félmaratonon.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat