Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Váci Városvédők és Városszépítők Egyesülete
Ráday Mihály a ’80-as években indította útjára város- és értékvédő televíziós műsorát, melynek üzenete, hogy közvetlen lakóhelyünkért, annak múltjáért és értékeiért valamennyien felelősek vagyunk. A műsor nyomán országszerte városvédő egyesületek alakultak, melyek az építészeti, kulturális és környezeti értékek és örökségek fenntartását s megőrzését tűzték ki céljukul.
 ... bővebben » 
 
Váci Jeszenszky Balett
Ezt az iskolát alapító igazgatónk, Jeszenszky Endre 1955-ben hozta létre. Ez idáig több száz táncművészt nevelt ki, akik közül jó néhányan a jelen magyar és külföldi táncművészet meghatározó egyéniségei. Tanáraink felsőfokú végzettségű táncpedagógusok és hivatásos előadóművészek. Célunk a klasszikus balett oktatása mellett az összes moderntánc technikai irányzat felé nyitott, komplex táncos előadóművész képzés.
 ... bővebben » 
 
TISZK - Térségi Integrált Szakképző Központ
Az elmúlt évek tapasztalatai, az információs és tudásalapú társadalom kiépülése, valamint az európai integráció összességében, olyan változásokat generáltak, melyek a korszerű és hatékony szakember-képzést létfontosságúnak tartja régiónkban.
 ... bővebben » 
 
Fiatalok a Vidékért Egyesület
Fiatalok európai integrációja, Európai Önkéntes Szolgálat. Belföldi önkéntes program, az Ötlet 2005 program regionális koordináló szervezete. Az iroda szakmai tanácsadással is foglalkozik. Ifjúsági mobilitás képzés fiatalok számára.
 ... bővebben » 
 
Familia Gladiatoria
Egyesületünk a római gladiátorjátékok hiteles bemutatására alakult 1986-ban. A küzdelmek bemutatása közben, erkölcsi konfliktusokat és ma is érvényes erkölcsi  megoldásaikat mutatjuk be. Fellépésekkel tesszük közkincsé a legújabb történeti, régészeti adatokat valamint az erkölcsi, vallástörténeti értékeket. A gladiátorküzdelmek 35-45 percesek, melyeket római zenei rekonstrukciókkal kisérünk Iskolákban élő történelem órák előadását is vállaljuk.

 
Váci Szabadelvű Egyesület
Az Egyesület a hagyományos magyar szabadelvűség és a modern, európai liberális kultúra megismertetésére törekszik, célja a pluralista, demokratikus és toleráns helyi közélet kialakítása és támogatása. Célja a helyi nyilvánosság színtereinek bővítése, a város társadalmi hagyományainak megőrzése, kulturális, építészeti és természeti örökségének védelme.
 ... bővebben » 
 
Bérc Kulturális és Természetvédelmi Egyesület
1995-ben tíz lelkes vadász, természetvédő, erdész és ornitológus alapította egyesületünket. Főleg természetvédelmi és madártani nyári táborokat, valamint iskolai előadásokat szerveztünk. A 2005-ös esztendőtől kezdődően fő célunk, hogy a régiónkat átfogó, nagy létszámú egyesületté váljunk.

 
Váci Közös Képviselők Klubja
A klub 1999. szeptember 27-én alakult, egyesületként működik. Célja: a Vácott működő társasházi és lakásszövetkezeti közös képviselők összefogása, a tevékenységük koordinálása, érdekvédelmük segítése, szervezése, ellátása. a társasházközösségek képviselőinek képzéséhez segítségnyújtás, a képzés megszervezése. Segítség a közös gondok megoldásában, az együttműködés megszervezése. Szakmai segítség a különböző képviselői munkákhoz (könyvelés, biztosítás, javítás, stb.), előadások szervezésével.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 28

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat