Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Közel nyolcszázan álltak rajthoz a huszonhatodik Fut a Vácon
2016. jún. 11.
Több táv, több versenyző, közös búcsú a Futótárstól, és egy balesetmentes jó hangulatú verseny. Ez volt a huszonhatodik Fut a Vác 2016. június 5-én a váci Szérűskertben. A város egyik legnépszerűbb tömegsport rendezvényének számító eseményen ezúttal közel 800-an álltak a rajtvonal mögé.
 ... bővebben » 
 
Fut a Vác - Többen és mégis eggyel kevesebben
2016. máj. 21.
Kedves Futótársak! Örülök, hogy már több százan neveztetek távjainkra. Ideje is, mert közeleg a verseny. Már várom, hogy a találkozás örömével ismét összefutunk a versenyen. Ismét észrevesszük egymást, ahogy feldübörög a zene, amit együtt énekelünk. Látom, amint kicsit izgulva a rajtra készülődsz, én meg biztatlak benneteket, és keresem az arcokat, a sporttársakat, a régi ismerősöket.
 ... bővebben » 
 
Meghosszabbították Zsiga Gyula mesteredző szerződését
2016. máj. 03.
A Váci KSE újabb egy évre szóló szerződést írt alá Zsiga Gyula mesteredzővel, a férfi első osztályú kézilabdacsapat vezetőjével (képünkön). A korábbi válogatott szövetségi kapitánnyal még 2014. júliusában vette át a váci csapatot, amellyel már az első idényében nagyszerű eredményeket ért el: a klub nagy fölénnyel nyerte a másodosztály nyugati csoportját, mindeközben pedig a Magyar Kupában bejutott a legjobb négy közé.
 ... bővebben » 
 
Futóversenyek eredményes váci rendezőkkel és eredményes váci versenyzőkkel
2016. ápr. 26.
A váci "piros pólós Rendezők" (Bíró György és barátai) a közelmúltban rendezték meg Dunakeszin a "Fut a Keszi" programot, hamarosan pedig elrajtol majd a szintén az ő nevükkel fémjelzett "Fut a Vác" rendezvénye is. Az elmúlt és a közelgő eseményről a főszervezőt, Bíró Györgyöt kérdeztük...
 ... bővebben » 
 
Szavazzon a váci paralimpikonokra!
2016. ápr. 12.
A riói paralimpia évében, a felkészülés utolsó nagy hajrájához kíván hozzájárulni K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram a sportolók anyagi segítésével. A fejenként 800 000 forintos támogatás sorsa közönségszavazáson dől el – az online voksoláson 3 kategória jelöltjeire szavazhat bárki április folyamán. A 9 jelölt között két váci sportoló is található - Keresztesi Erikára és Csontos Piroskára lehet szavazni április 30-ig.
 ... bővebben » 
 
Váci Medencés Sulisárkány Bajnokság - immáron harmadszor
2016. ápr. 09.
A Váci Kajak-Kenu Baráti Kör a mai napon 10 órától ismét megrendezi a Váci Medencés Sulisárkány Bajnokságot a Dunakanyar régió általános iskolás és középiskolás diákjai számára. A megmérettésre számos csapat jelentkezett, akik között - a korábbi bajnokságokhoz hasonlóan - ádáz küzdelem várható.
 ... bővebben » 
 
Duna-menti Zöldsport Fesztivál a Zöldgömbbel
2016. márc. 18.
A Zöldgömb Sportklub 2015. március 19-én és 20-án, tehát most szombaton és vasárnap Vácon rendezi meg a Duna Menti Zöldsport Fesztivált. A versenyszámok között szakaszos triatlon, futás és gyalogtúra is van, továbbá 40 km-es és 84 km-es kerékpáros túrára is vállalkozhatnak a mozogni, kikapcsolódni vágyók - tájékoztatták szerkesztőségünket a szervezők.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat