Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Vác FC a közösségben - A segítség napja
2018. okt. 18.
A Vác FC a közösségben társadalmi felelősségvállalási program missziója, hogy sportos kampányokon, aktív programokon, valamint a Vác FC márkán keresztül olyan lehetőséget biztosítson a közösségnek, mely pozitívan befolyásolhatja a mindennapi élet színvonalát mindenki számára.
 ... bővebben » 
 
Megnyílt a Juventus FC hivatalos foci akadémiája Vácott
2018. szept. 17.
2018. szeptember 1-jétől a váci székhelyű Dunakanyar Régió Utánpótlás Futball Club és a világhírű olasz egyesület partneri megállapodásának köszönhetően megnyílt a Juventus FC hivatalos foci akadémiája Vácott.
 ... bővebben » 
 
Váci Sportlétesítmény ELADÓ!
2018. szept. 08.
Eladó egy 2006-ban épült, 420 nm2 alapterületű váci sportlétesítmény, amely jelenleg squash clubként üzemel 3 darab playcon típusú kanadai paneles fallabda pályával, amit a magyar squash szövetség hivatalos versenypályának minősített.
 ... bővebben » 
 
Hiányzik a mozgás öröme a testnevelésórákról? - csináljunk kedvet otthon a mozgáshoz!
2018. júl. 02.
Már számtalan cikk látott napvilágot, amelyek arról számolnak be, hogy mennyire megutáltatják manapság a sportot és a testmozgást az iskolai testnevelési órákon a diákokkal.
 ... bővebben » 
 
A jól megválasztott teniszcipő
2018. máj. 28.
Akár hobbi sportolókról, akár profikról beszélünk, sokan közülük nem fektetnek kellő hangsúlyt a megfelelő eszközökre és felszerelésekre.
 ... bővebben » 
 
Ezért jó, ha van lépcsőzőgép a konditeremben
2018. ápr. 28.
Kis helyet foglal, felfelé terjeszkedik és különösebb karbantartást sem igényel. Edzőterem tulajdonosként a gépek kiválasztásakor számos szempontot mérlegelni kell, s a helytakarékosság és a szervizelési költségek minimalizálása bizony ezek közé tartoznak. A legfontosabb kérdés azonban minden esetben az, hogy a terem vendégei szeretni fogják-e a gépet, akarják-e majd használni. Íme, néhány érv és ötlet, azoknak, akik éppen egy lépcsőzőgép beszerzését fontolgatják.
 ... bővebben » 
 
Szép eredmények a Váci Vízmű SE utánpótlásának háza táján
2018. ápr. 27.
Az elmúlt hétvégén Székesfehérváron jártak a Váci Vízmű Sportegyesület utánpótlás korú versenyzői a Magyar Öttusa Szövetség szervezésében megrendezett Decathlon Magyar Kupa 1. fordulóján. A rendkívül sűrű mezőnyben képviseltette magát az ország valamennyi öttusa egyesülete, de voltak úszó és triatlon versenyzők is. Korosztályonként és nemenként megközelítőleg hatvan-hatvan versenyző állt rajthoz, hogy úszásban és futásban mérjék össze erejüket. A kis egyesület nagyon szépen helyt állva, értékes helyezéseket és pontot gyűjtött. A nyújtott teljesítmény és helyezések alapján a tavalyi évhez képest jóval több versenyző reménykedhet abban, hogy több forduló eredménye és helyezései alapján az idény végén bekerül az elit bajnokságba, ahol nemenként és évjáratonként a korosztály legjobb 16 versenyzője fogja összemérni erejét, ráadásul az egyesület történetében megszületett az első kéttusa győzelem is, hiszen Tilinger Hunor a 2009 és fiatalabb versenyzők között 60 versenyzőt maga mögé utasítva megszerezte az első helyet.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat