Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Váci siker a 2. Aquarius triatlon versenyen
2015. júl. 12.
2015. július 5-én, vasárnap a rekkenő hőség ellenére is rengetegen vettek részt a második alkalommal megrendezett Aquarius Triatlon Versenyen Dunaújvárosban. Az egyéni versenyzőkre 1900 méter úszás, 90 km kerékpározás és 21 km futás várt. Az idei évben már váltóversenyt is meghirdettek a szervezők, ahol is 15 csapat indult. Itt minden egyes számot külön - külön versenyző teljesített. Ebben a számban indult Vác 120+ néven a Cs. Nagy András, Schattler Gábor, Czombos Péter alkotta váci trió is.
 ... bővebben » 
 
Dunakanyar Vízisí Kupa a Pilismaróti-öbölben
2015. jún. 27.
A mai napon 10-órától első ízben kerül megszervezésre a Dunakanyar Vízisí Kupa a Pilismaróti-öbölben. A versenyen részt vesz a többszörös magyar bajnok, és Európa bajnoki 3. helyezett Németh Gábor, valamint több élvonalban teljesítő szlalom vízisí versenyző is.
 ... bővebben » 
 
Sisa Tibor a Vác FC új edzője
2015. jún. 18.
Az NBII-be feljútott váci gárda Sisa Tibor személyében új edzővel vág neki az augusztus 1-jén kezdődő bajnokságnak. Az 54 éves tréner a korábbi két szezonban Gyirmót csapatát vezette dobogóra, ám ottani szerződésének lejártát követően Vácra érkezik, hogy szakmai tudásával a felnőtt csapatot irányítsa a következő két évben.
 ... bővebben » 
 
760 futó, 180 rendező és sok-sok érdeklődő óriás tortával ünnepelte a 25. Fut a Vácot
2015. jún. 10.
760 futó, 180 rendező és sok–sok érdeklődő óriás tortával ünnepelte a 25. Fut a Vácot 1991-ben egy verőfényes nyári napon 150 futó gyűlt össze a diadalív árnyékában, hogy elinduljanak az első váci utcai futóversenyen, a Fut a Vácon. A stadionig futottak. „A trabimmal próbáltam megkerülni a mezőnyt, de a rendőrök igazoltattak, mert a padkán leszakadt a kipufogóm, így mire megérkeztem, a segítőim már kiosztották az első díjat.” - meséli Bíró György a főszervező, aki most, 25 év után tudta meg a színpadon álló Kiss Zsolt képviselőtől, hogy ő volt az a gyerek, aki 1991-ben elsőnek befutott a célba.
 ... bővebben » 
 
A mester távozik
2015. jún. 09.
Az NBIII. Közép-csoport bajnokcsapata, a Vác FC ma hivatalosan elköszönt Csank Jánostól, aki a 2015/16-os labdarúgó bajnokságban a Zalaegerszeg vezetőedzőjeként fog tevékenykedni.
 ... bővebben » 
 
Ma elrajtol a 25. Fut a Vác!
2015. jún. 07.
25 év telt el azóta, hogy a diadalív árnyékából először startolt el a Fut a Vác mezőnye, és azóta ez minden évben töretlenül megismétlődött. Mára ez a verseny a váci városi programok elmaradhatatlan eseménye. "A negyed évszázad alatt nem csak mi, a környezetünk, hanem a verseny is fejlődött. Most, a 25. futam előtt ismét elgondolkoztunk azon, mivel tudjuk meglepni a hűséges versenyzőinket és hogyan tudunk új kihívást adni" - nyilatkozta korábban szerkesztőségünknek Bíró György, a Fut a Vác rendezvények atyja, aki a tegnapi napon elárulta nekünk, hogy több, mint hétszázan neveztek elő az eseményre.
 ... bővebben » 
 
A bajnoki címért játszik vasárnap a Vác FC
2015. jún. 06.
A szezon utolsó mérkőzését vívja hazai pályán vasárnap 18 órától a Vác FC az Orosháza FC csapata ellen. A békési alakulat előző hétvégén hazai pályán vereséget szenvedett az ESMTK csapatától, ezzel biztossá vált, hogy kiesnek az NB III-ból. A váci csapat hozta a kötelezőt Maglódon, ahol 3:1 arányban legyőzte Herédi Attila tanítványait. Így, ha hétvégén legyőzi az orosházi csapatot, akkor a többi mérkőzés eredményétől függetlenül bajnok lesz. Ehhez azonban szükség van a nézők, a szurkolók buzdítására, ezért a klub vezetősége sok szeretettel vár minden futball- és sportbarátot vasárnap kora este a Vác Városi Stadionba.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat