Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Szokolya is lépett egyet előre
2019. szept. 24.


 Hosszú folyamat végére került pont Szokolyán. Még 2016-ban kezdtek álmodni hat külterületi út megépítéséről, 2017-ben pályázatot is nyújtottak be, amit egy évvel később jóvá is hagytak, és mára öt kőszórásos és egy szilárd burkolatú út épült meg, amik korábban sok bosszúságot és nehézséget okoztak a település lakóinak. Erről beszélt Némethné Pintér Csilla Szokolya polgármestere az ünnepélyes átadó ünnepségen. Hozzátette: külön öröm, hogy az útfejlesztéssel együtt az utak mentén eredeti őshonos gyümölcsfákat is sikerült telepíteni.


 ... bővebben » 
 
Október 5: kerékpáros körtúra a Börzsönyben
2019. szept. 20.

A kalandvágyó sportkedvelők előtt hamarosan megnyílik a BörzsönyRing, ami igazi kihívás lesz a két kerék szerelmeseinek. Egyre többen próbálhatják ki a változatos börzsönyi bringakört – és saját erejüket, teljesítményüket. Erről tartott sajtótájékoztatót dr. Rétvári Bence a térség országgyűlési képviselője, Erdélyi Zsolt a Magyar Kerékpáros Szövetség Turisztikai Szakosztályának szakértője, Ferencz Gyöngyi Szob és Rományik Ferenc, Ipolydamásd polgármestere.


 ... bővebben » 
 
Elkészült a zebegényi csapadékvíz elvezető rendszer
2019. szept. 20.


A zebegényiek régi vágya vált valóra, amikor 113 millió forintos kormányzati segítséggel végre elkészült a felszíni csapadékvíz elevezetési fejlesztés. Nemcsak a Duna, de a három halastó vízszint ingadozása is lakóházakat veszélyeztetett, különösen nagy esőzések idején: a falut átszelő patak vize sokszor kilépett medréből, befolyt a pincékbe, házakba. Ennek kivédésére épült meg az a mesterséges csatorna ami az összegyűlő vizeket biztonságosan levezeti a Dunáig. Az átadó ünnepségen ezért a beruházásért mondott köszönetet Hutter Jánosné polgármester a Nemzetgazdasági Minisztériumnak, Zebegény országgyűlési képviselőjének, és az építkezésben résztvevő valamennyi szakembernek.


 ... bővebben » 
 
Fenyvesi Boldizsár egy emberibb Sződligetről álmodik
2019. szept. 18.

„Mostanában nem történik semmi!” A Bikini dalszövege 9 éve aktuális Sződligeten. Illetve nem teljesen. A majdnem minden pártot megjárt, jelenleg a Momentum tagjaként polgármesterkedő Juhász Béla tevékenységéről a Fidesz KDNP polgármesterjelöltje Fenyvesi Boldizsár mondott minden sződligeti, és minden magyarországi választópolgár számára mélyenszántó, elgondolkodtató beszédet.

Ezt adjuk itt közre azzal az ajánlással: szavazatunkat az építésre és a fejlődésre adjuk-e október 13.-án, vagy a szüntelen hadakozásra és a rombolásra?


 ... bővebben » 
 
A hagyományok minket erősítenek  Szüreti felvonulás Vácrátóton
2019. szept. 16.

Verőfényes napsütés és jó hangulat fogadta szombaton a Vácrátótra látogatókat. Amíg a nézelődők a Lukács Pál jóvoltából kiállított veterán gépeket csodálták, addig az üstökben, bográcsokban rotyogott a gulyás, - hogy a Vácrátóti Mókus Egységes Óvoda csülkös pacaljáról meg ne feledkezzünk!


Spiegelhalter László, a település polgármestere a 27. alkalommal megrendezett szüreti mulatságról és veteránjármű-találkozóról elmondta: fontos a vácrátóti hagyományokat meg kell mutatni a településre érkezőknek, és ez a rendezvény is hozzájárul ahhoz, hogy a helyben élő közösséget erősítse.


 ... bővebben » 
 
Hetedik alkalommal rendeztek rétesfesztivált Püspökhatvanban
2019. szept. 03.

Egy-két nappal korábban, hajnalok hajnalán gyűltek össze a püspökhatvani asszonyok, hogy tudásukat, szívüket, lelkesedésüket bedobva „megnyújtsák” a rétes tésztáját, amit aztán hűtőben való pihentetés után megtöltöttek, megsütöttek és fogyasztásra kínáltak.

A falu apraja-nagyja gyűlt össze augusztus utolsó napján, hogy a fesztiválon megkóstolja a mákos, túrós, káposztás és diós-szilvás műremekeket.


 ... bővebben » 
 
Magyarnak lenni igazi érték
2019. aug. 21.

Minden településen ünnepélyes keretek között emlékeztek meg Augusztus 20.-áról. Pencen összegyűlt a falu apraja- nagyja, Verőcén szinte lépni sem lehetett a kormányzati forrásból és nagyon sok helyi önkéntes munkából idén megújított strandon. Szent István királyunkat, államalapításunkat, és Magyarország 30 évvel ezelőtti „feltámadását” ünnepelték a váci-szobi járásban.

 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 295

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat