Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ismét több százan futottak a váci éjszakában, jótékony céllal Nyomtatás E-mail
2015. aug. 04.
Szombaton, 2015. augusztus 1-jén immáron harmadik alkalommal rendezték meg a Váci Éjszakai Jótékonysági Futóversenyt. A Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány által életre hívott, a Royal Fitness Klub közreműködésével megvalósuló sportesemény nevezési díjaiból befolyt teljes összeg (202685 forint) ezúttal a Váci Reménység SE parasportolóinak támogatására fordítódik majd. Az összeget az egyesület egyik parasportolója, és egyben a III. Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny fővédnöke, Kanyó Zsolt vette át, aki a Reménység parasportolói nevében köszönetet mondott a futóknak, hogy részvételükkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.



Természetesen az ez alkalommal is szép számmal érkező futók sem maradtak díjazás nélkül, hiszen rengeteg felajánlás került kiosztásra a különböző kategóriák dobogósai között.

A Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány kezdeményezése - bátran mondhatjuk - ezúttal is hegyeket mozgatott meg. Rengetegen álltak az esemény mellé. A számtalan támogató megannyi értékes felajánlással, a számos fellépő pedig nagyszerű előadásokkal igyekezett hozzájárulni ahhoz, hogy az III. Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny a korábbi két éjszakai futáshoz hasonlóan emlékezetes maradjon.


A teljesség igénye nélkül a programok között szerepelt a Royal Fitness Club Kangoo csapatának bemutatója, Zumba Bagyinszki Anikóval, Zumba Kids Nojával, továbbá színpadra lépett az este folyamán az idei Dunakanyar Hangja énekverseny győztese, Fehér Lili is. De jelen volt még az eseményen Horváth Lajos alias "Laller", aki KTM motorjával indul majd a 2016-os Dakaron. Lallernek kiemelkedő szerep jutott az eseményen, hiszen ő volt az, aki felvezette a futókat, akiket végül Szikora Gyula és Fekete György mesteredzők várt a beérkezéskor.

A III. Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny keretében került sor egy más jellegű megmérettetés, az 1 Aki Mindent Visz Online Anyuka Szépségverseny eredményhirdetésére. Ennek a versenynek a közelmúltban lezajlott döntőjében Füléné Fábián Klaudia szerezte meg az első helyet, összesen 2356 közönségszavazattal. Rajta kívül természetesen jelen volt valamennyi döntös anyuka, akiknek az eseményre versenyautójával érkező Szőke Ákos EB és OB futamgyőztes Gymkhana versenyző vörös rózsákat adott át.

Az eseményen a hangosításról és a jó zenéről Dj Balu gondoskodott. A fellépőket Bartos Krisztián műsorvezető konferálta a színpadon.

Az eseményt támogatták: a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány, a Royal Fitness Club, a Poparec-Recycling Kft., a Dunakanyar Rendezvényiroda, a www.vacz.hu, Dj Balu (www.djbalu.hu), a Budapesti Atlétikai Szövetség, a Tesco, a Penco, a Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet, Endrész Zita (Endrész Zita Fotography), a Repeta, The Red Rouge, Klimász Kőfaragó Műhely, Ide Süss Tortaműhely Veresegyház, Prestige Szépségszalon Sződliget, VIP Security roup 24 Kft., Öreg Morgó Étterem, a Koczka Tours Utazási Iroda, a Rubra étterem, az Üvegház Étterem, Trafalgár Étterem, a Lavina autó Kft, Kórház Büfé, Dunakanyar Régió UFC, Zumba Kids, VáciKSE, Vivamed Egészségtár, a Papírmadár hálózathoz tartózó váci Papírangyal Papírbolt, Diamond a Boldogságkutató, Nicola Foash, valamint Vác Város Önkormányzata, és végül de nem utolsó sorban mi magunk, a VácOnline.hu szerkesztősége.

Most pedig lássuk, miként is alakultak az III. Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny eredményei:


Az eseményről további képek és videók az esemény facebook oldalán találhatnak a III. Váci Éjszakai futás pillanatképei című albumban.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak mindenkinek (futóknak, segítőknek, támogatóknak), aki hozzájárult a III. Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny sikerességéhez!
Megosztás
 




 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat