Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület Nyomtatás E-mail
A GKRTE - Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület - 1996 január 17-én tartotta meg alakuló közgyűlését. Az egyesület 1998. január 1-től kezdődően közhasznú szervezetként működik és 45 település turisztikai képviseletét biztosítja. A GKRTE mindemellett a tourinform névhasználat jogosultja. Működő Tourinform Irodája a Gödöllői Királyi Kastélyban található.


Az egyesület célkitűzései:

A Gödöllői Régió turisztikai látnivalónak feltárása, programjainak fejlesztése, megismertetése, a kistérség egységes turisztikai arculatának kialakítása és a minősített idegenforgalmi szolgáltatások biztosítása illetve védelme.

Az egyesület védjegye:

Az egyesület a minősített idegenforgalmi szolgáltatások biztosítása céljából  alkotta meg a Magyar Szabadalmi Hivatal által bejegyzett védjegyét, amely a térségbe látogatóknak és a GKRTE partnereinek is jelzi szolgáltatásainak ellenőrzött minőségét.

Az egyesület tagjai a térség turizmusának fejlesztésében érdekelt önkormányzatok, intézmények, vállalkozók és magánszemélyek.
Az egyesület tagjai a Közgyűlés jóváhagyásával készült szabályzatban foglalt előírások teljesítése esetén nyerhetik el a védjegy használat jogát.

A GKRTE ellátja a Gödöllői Régióba tartozó 32 település idegenforgalmi képviseletét a Pest Megyei Önkormányzat közgyűlésével 1996 szeptemberében kötött együttműködési megállapodás alapján.
A GKRTE elnöksége a kistérségbe tartozó 32 polgármester részvételével 1998 május 21-e illetve 2000 január 1-e óta látja el - a Közép-Dunavidéki Regionális Idegenforgalmi Bizottság illetve a Budapest és Közép-Dunavidéki Regionális Idegenforgalmi Bizottság elnökének megbízása alapján - a Gödöllő és Környéke Kistérségi Területi Bizottság működtetésével együtt járó feladatokat.
A GKRTE Választmánya és három szakbizottsága – önkormányzati, vállalkozói, idegenforgalmi – továbbá a Felügyelő Bizottság ellenőrzi az egyesület szakmai, pénzügyi és gazdálkodási tevékenységét.

A GKRTE Tourinform Irodája a Magyar Turizmus Rt. jogelődjével és a Gödöllői Királyi Kastély Kht-val történt megállapodás értelmében 1995 augusztus 7-én kezdte meg működését a Királyi Kastélyban.
2000 novemberében az Európai Kastély Út Program megvalósításának köszönhetően az egyesület a kastélyban üzemelő új, színvonalasan berendezett és korszerűen felszerelt Tourinform Irodát adhatott át az iroda vezetőjének.
A nemzetközi pályázat hozzájárult ahhoz is, hogy a GKRTE gödöllői Művelődési Központban működő Információs és Adminisztrációs Irodája megújult, színvonalas környezetben fogadhatja ügyfeleit és szolgálhatja ki a turistákat.
Magyarország több mint 100 településén  várja a turistákat illetve az érdeklődőket az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel jelzett turisztikai információs irodában, amelyben tájékozódni lehet a települések, az adott régió, sőt az egész ország turisztikai kínálatáról.
A Tourinform lánc szakmai felügyeletét a Magyar Turizmus Rt. látja el.
A GKRTE Tourinform Irodájának nyitva tartása alkalmazkodik  a Gödöllői Királyi Kastély nyitva tartási rendjéhez, illetve a nyári szezonra vonatkozóan – június 15-től szeptember 15-ig – pedig a Magyar Turizmus Rt. és a GKRTE között érvényben lévő Névhasználati Szerződésben foglalt előíráshoz. Ebben az időszakban a vendégek reggel 9 órától este 18 óráig fordulhatnak munkatársainkhoz személyesen vagy telefonszolgálatunk útján.

A Gödöllői Régió Tourinform Irodájának szolgáltatásai:

- képeslap-, bélyeg-, zászló-, népművészeti tárgyak-, úti könyvek-, kastély lexikonok-, térképek-,  tájak, korok, múzeumok kiadványai-, és a Vendégváró sorozat eddig megjelent valamennyi kötetének árusítása
- fizetőeszközként bankkártya is felhasználható
- a Magyar Turizmus Rt. és a GKRTE regionális és tematikus tárgyú, térítés mentes turisztikai kiadványainak és térképeinek terjesztése
- tájékoztatás turisztikai látnivalókról, programokról, éttermek és szállodák szolgáltatásairól az Országos Turisztikai Információs Rendszer (OTIR) segítségével, mely az országos Tourinform lánc valamennyi irodájában rendelkezésre áll.
- Kedvezményes étkezési és igény szerint szállás lehetőséget  biztosítunk a Gödöllői  Turisztikai Régióban a GKRTE tagjainak közreműködésével
-  Repülőjegyet értékesítünk szinte bármely légitársaság járatára (partnereink a Vista és az Air Contact)
- a légi utasok földi szállítója Airport Minibusz is rendelhető nálunk
- AXA Colonia utasbiztosítást is kötünk
- Irodánkban új szolgáltatást nyújt egy számítógép színes monitorral és nyomtatóval, melynek segítségével a turista a GKRTE
www.gkrte.hu és a Gödöllői Királyi Kastély www.kiralyikastely.hu című honlapjait és az intelligens vasúti menetrendet böngészheti.
- autópálya matrica is beszerezhető
- Budget Phone nemzetközi telefonkártya is vásárolható
- A Tourinform Irodában pénzváltó is működik

A korral haladva, a minőségi követelmények maximális figyelembe vételével jött létre és fejlődik folyamatosan a GKRTE honlapja a www.gkrte.hu internetes címen. "Egyre gazdagabb programokat kínálunk a hozzánk látogató, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeknek. Kiadványaink éves kínálatán túl a Gödöllői Királyi Kastélyban működő Tourinform Iroda munkatársai készséggel nyújtanak azonnali felvilágosítást a térség aktuális programjairól, szállás és étkezési lehetőségeiről. A vendéglátó települések, intézmények, vállalkozók, magánszemélyek nevében kérem fogadják el meghívásunkat, és kívánom, hogy Gödöllő és környéke vendégeként érezzék jól magukat és térjenek vissza hozzánk!"

Bátovszki György az egyesület elnöke

Elérhetőségeink:

Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület
2100 Gödöllő, Szabadság u. 6. Telefon/fax.: 28/419-231 E-mail:
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges    Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  
www.gkrte.hu

Az Egyesület Tourinform Irodája
2100 Gödöllő: Királyi Kastély Tel: (28) 415-402, Fax.: 415-403 E-mail:
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat