Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Motoros csapódott fának Fót és Csomád között
2012. jún. 20.
Súlyos sérüléseket szenvedett az a motoros, aki ma este 18 óra tájban - eddig ismeretlen okok miatt - letért az útról, majd fának ütközött Fót és Csomád között. A helyszínelés ideje alatt félpályás útlezárás okozott dugót az érintett útszakaszon.
 ... bővebben » 
 
Ittasan feküdt a sínekre egy nő Felsőgödön
2012. jún. 15.
Ma délután 15 óra tájban egy ittas állapotban lévő, középkorú asszony öngyilkosságot próbált meg elkövetni a felsőgödi vasútállomáson, ám a peronon várakozók szerencsére megakadályozták elhatározása kivitelezésében.
 ... bővebben » 
 
A váci autóvadászok bizonyultak a legjobb "hóhányóknak"
2012. jún. 15.
A Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület (NAKE) és az Autós Nagykoalíció egy négy hónapon keresztül tartó autóvadászatot hirdetett "Hóhányó Autóvadászat" címszóval, 2011. október 15-től 2012. január 30-ig. A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya és a Váci Baleset-megelőzési Bizottság közös csapata a kiemelkedő I. helyezést érte el a versenyen, melynek hivatalos eredményhirdetésére és a Hóhányó Autóvadász Kupa átadására a mai napon kerül sor a Váci Rendőrkapitányság épületében.
 ... bővebben » 
 
Tűzoltók segítségével mentettek ki egy asszonyt negyedik emeleti lakásából
2012. jún. 12.
A mai estén nem szokványos esethez riasztották a váci tűzoltókat, ugyanis az egyik váci, Nagymező utcai, négy emeletes háztömb egyik lakásának fürdőszobájában egy hölgy - információink szerint - elesett és olyannyira megsérült, hogy nem tudott felállni. A szerencsétlen helyzetbe került asszonyhoz csak a tűzoltók közreműködésével jutottak be a kiérkező mentők.
 ... bővebben » 
 
Súlyos baleset Fót és Csomád között
2012. jún. 01.
Három ember sérült meg súlyosan abban a közúti balesetben, amely ma, hajnali 5 óra tájban történt Fót és Csomád között. Az eset akkor következett be, amikor egy 24 éves férfi autójával előzési manőverbe kezdett, amelyet már nem tudott időben befejezni, és összeütközött a vele szemben, szabályosan érkező, egy idős férfi által vezetett személygépkocsival.
 ... bővebben » 
 
Ittas gépjárművezető okozott balesetet Vácrátót és Őrbottyán között
2012. máj. 30.
Szerencsére könnyű sérüléssel megúszta a balesetet az a járművezető, aki gépjárműjével 2012. május 26-án, szombaton, hajnali fél kettő tájban Vácrátót és Őrbottyán között árokba sodródott. Mivel erős volt a gyanúja annak, hogy a járművezető ittas állapotban ült a volán mögé, ezért vér- és vizeletminta vételre a váci kórház SBO részlegére szállították.
 ... bővebben » 
 
Mentőcsapat hozott le a hegyről egy 79 éves férfit Nagymaroson
2012. máj. 29.
Pünkösd hétfőn, azaz 2012. május 28-án délután a mentők kértek segítséget a tűzoltóktól. A jelzés - miszerint egy idős, bokasérült férfit kell lehozni Nagymaroson a Templom-völgyből - a Váci Hivatásos Tűzoltóságra érkezett. A Váci Tűzoltóparancsnokságról telefonon riasztották a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, ahonnan egy három fős csapat indult el a Diófa utca végétől, a kék jelzésen. Az önkéntesek mintegy 2 kilométer gyalogszerrel történő megtétele után elérték a bajba került férfit, akit a mentők időközben hordágyra fektettek, bokáját pedig rögzítették.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1273 - 1280 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat