Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Egy önkéntes tűzoltó fogta be a főúton vágtázó lovakat szilveszterkor
2013. jan. 05.
Két ló vágtázott szilveszterkor Nagymaros és Kismaros között a 12-es számú autóúton. Az éppen arra járó Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület egyik tagja vette észre az elszabadult lovakat az autók között rohanni. Az autósok nem igazán zavartatták magukat, dacolva a veszéllyel előzgették a főúton a megvadult állatokat, ezzel még jobban megijesztve őket. A vágtázó csikót és kancát addig követte gépjárműjével a tűzoltó, míg a két négylábú le nem tértek a főútról. A Duna felé haladó lovakat végül gyalogosan követve fogta be az egyesület aktív tagja és a tulajdonosuk kiérkezéséig nem engedte vissza őket a főútra.
 ... bővebben » 
 
Elszabadult lovak a 12-es főúton
2013. jan. 04.
A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület egyik tagja a 2012-es esztendő utolsó napján két elszabadult lovat "fogott" Nagymaros és Kismaros közötti főúton. A két hátasló (egy kanca és egy csikó) Nagymaros irányából vágtázott Kismaros felé a 12-es autóúton Szilveszter napján. Az autósok a veszéllyel mit sem törődve előzték a megvadult lovakat, ezzel még jobban megijesztve az állatokat.
 ... bővebben » 
 
Tűz és robbanás egy fóti műanyagfröccsöntő üzemben
2012. dec. 30.
Pénteken a délutáni órákban kigyulladt egy fóti műanyagfröccsöntő üzem - az eset során több gázpalack is felrobbant. A Hegyalja úton található üzem mintegy 30 négyzetméteres tetőszerkezete megsemmisült. Személyi sérülés szerencsére nem történt.
 ... bővebben » 
 
Havazás és ónos eső számos balesettel
2012. dec. 23.
A havazás és az ónos eső térségünkben is több helyütt okozott fennakadást a közlekedésben és számos baleset is történt a nap folyamán. Délelőtt a 12-es számú főút 21-es kilométerénél ütközött össze két személyautó. A baleset során egy fő fejsérülést szenvedett; sérülésének mértékéröl nincs információnk. A helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útlezárás volt érvényben.
 ... bővebben » 
 
Vaddisznó család okozott balesetet a 12-es főúton
2012. dec. 23.
Szerencsés kimenetelű baleset történt szombat este Nagymaros és Kismaros között, a Kóspallagi elágazásnál. Mint azt Latorovszky Gábor rendőr őrnagy, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa szerkesztőségünk megkeresésére elmondta: egy vaddisznó koca és hat csemetéje kívánt áthaladni a 12-es számú főúton. Egy éppen akkor arra közlekedő személygépkocsi a hirtelen az úttestre szaladó vaddisznókkal való ütközést igyekezett elkerülni - a kormányt elrántva egy másik gépjárműnek ütközött.
 ... bővebben » 
 
Kamion és személyautó ütközött a 2-esen, Szendehelynél
2012. dec. 22.
Tegnap 17 óra tájban eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion és egy személyautó ütközött Szendehely és Katalinpuszta között a 2-es számú főúton. A balesetben a kamiont vezető 41 éves budapesti férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett. A személygépkocsi vezetője és utasa nem sérült meg. A helyszínelés idejére a 2-es főút ezen szakaszának három sávja közül kettőt lezártak a helyszínelés idejére.
 
Kamion és személygépkocsi ütközött az M2-esen, Göd és Dunakeszi között: egy férfi életét vesztette
2012. dec. 20.
Ma, hajnali fél öt tájban eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion és egy személyautó ütközött az M2-es autóút 28-as kilométerénél, Göd és Dunakeszi között. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlik, a forgalmat a 2-es főútra terelik, így várhatóan a reggeli csúcsforgalomban torlódásokkal kell számolniuk a közlekedőknek.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1209 - 1216 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat