Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Alkalom szüli a tolvajt! - Ismét elszaporodtak az autófeltörések
2013. febr. 21.
Az utóbbi időben több autófeltörés is történt Vácott és környékén! A Váci Rendőrkapitányság ezúton is nyomatékosan felhívja a lakosság figyelmét, hogy az elkövetők a közelmúltban történt, valamennyi esetben a gépjárműben hagyott értéktárgyak miatt rongálták meg a gépkocsikat, és eltulajdonították az ott hagyott táskákat, mobiltelefonokat, pénztárcákat.
 ... bővebben » 
 
Felrobbant és kiégett egy családi ház Dunakeszin
2013. febr. 11.
undefinedVélhetően gázrobbanás miatt gyulladt ki egy 130 négyzetméteres családi ház Dunakeszin szombat este. A tüzet eloltották, sérülés nem történt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
 ... bővebben » 
 
Elszaporodtak a betörések Vácon: megerősített járőrszolgálatot látnak el a rendőrök
2013. febr. 11.
A közelmúltban több olvasónk is jelezte szerkesztőségünk felé, hogy környezetükben elszaporodtak a betöréses bűncselekmények. A tegnapi napon két, Deákvári esetről kaptunk információt - szerencsére mindkét esetben meghiúsult az elkövetők terve.
 ... bővebben » 
 
Négy személygépkocsi ütközött az M2-esen
2013. febr. 08.
Ma 11 óra tájban eddig tisztázatlan körülmények között négy személygépkocsi ütközött össze az M2-es jelű autóút 37. kilométerszelvényénél, a gödöllői lehajtónál. Az eset során szerencsére senki nem szenvedett komolyabb sérülést - nyilatkozta szerkesztőségünk megkeresésére Latorovszky Gábor, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa. A forgalom 12 óra után állt helyre az érintett szakaszon.
 ... bővebben » 
 
Négyszer bukott le egy nap alatt a váci tolvaj
2013. febr. 05.
Egy váci férfi egy napon belül négyszer próbált lopni diósjenői és rétsági boltokból, vendéglátóegységekből, de mindannyiszor megakadályozták - tájékoztatta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.
 ... bővebben » 
 
Házában rakott tüzet egy férfi Vácon
2013. jan. 31.
Vasárnap délután szokatlan tűzesethez riasztották a tűzoltókat. Egy férfi Vácon, a Dr. Csányi László körúton található házának egyik helyiségében szabályszerűen tüzet rakott. Tragédia végül szerencsére nem történt, és értesüléseink szerint a házban sem keletkezett komolyabb kár. A tűzoltók mellett a helyszínre kiérkező mentők a férfit kórházba szállították és pszichiátriai kezelés alá vonták.
 
Gázolt a vonat Dunakeszin
2013. jan. 30.
Átlagosan 10-15 percet késtek a vonatok a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon tegnap este, mert Dunakeszin a vasútállomás közelében elgázolt egy embert a vonat - derül ki az MTI közleményéből. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt csak az egyik vágányon közlekedhettek a vonatok az érintett szakaszon.
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1201 - 1208 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat