Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Fokozottan figyelik a rendőrök a temetők környékét a hétvégén
2012. okt. 31.
A hétvégi ünnepnapok alkalmával a rendőrök fokozottan figyelik majd a váci temetők környékét, ugyanis az a tapasztalat, hogy a Mindenszentek és Halottak napja körüli időszakban – jórészt elővigyázatlanság következtében – kiemelten nagy az autófeltörések száma és a gépjárművekben hagyott értéktárgyak eltulajdonításának gyakorisága.
 ... bővebben » 
 
Fiatal férfit gázolt el a vonat Vác-Alsóvároson
2012. okt. 30.
Ma, reggel 6 óra után öt perccel egy fiatalembert gázolt el a Vácról Budapestre közlekedő személyvonat Vác-Alsóváros megállónál. A 20 éves váci fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek következtében a helyszínen életét vesztette. Mint azt Latorovszky Gábor rendőr őrnagy, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa szerkesztőségünknek elmondta: az elsődleges vizsgálatok alapján nem baleset történt, a fiatalember vélhetően öngyilkosságot követett el.
 ... bővebben » 
 
Egy idős hölgyet gázolt el a vonat Csörögnél
2012. okt. 29.
Ma hajnalban egy 68 éves hölgy feltehetően figyelmetlenségből lépett a Vácról Budapestre tartó személyvonat elé a csörögi vasútállomáson. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - tudtuk meg Beluzsárné Belicza Andreától, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. A vasúti forgalom több órán át állt az egypályás vasúti szakaszon.
 
Szatír ólálkodik Deákváron?
2012. okt. 27.
Egy olvasónk jelezte felénk, hogy többen is arról beszélnek a városban, hogy: szatír ólálkodik Deákváron. Mivel a mondás szerint minden pletykának a fele igaz, ezért megkerestük a Váci Rendőrkapitányságot, ahol az elmúlt egy hónapon belül valóban regisztráltak két gyanús esetet.
 ... bővebben » 
 
Biztonságos közlekedés ősszel és télen is - Elindult a "Látni és Látszani" kampány!
2012. okt. 26.
Az őszi és téli évszakban a legtöbb problémát a csúszós út és a romló látási viszonyok okozzák, ezért lényeges, hogy minden járművezető megfelelően felkészítse járművét - és természetesen saját magát - ezekre a megváltozott körülményekre.
 ... bővebben » 
 
Tömegverekedés a kocsmában, majd az utcán
2012. okt. 25.
Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a rendőrök 2012. október 20-án, a hajnali  órákban Dunakeszin, az Iskola utcában, ahol egy sörözőben és az előtte lévő utcarészen a bejelentő elmondása szerint körülbelül nyolc személy szóváltásba keveredett, majd a vitát tettlegesség is követte.
 ... bővebben » 
 
Késsel fenyegetőzött és pénzt követelt, sikertelenül
2012. okt. 25.
Október 19-én az esti órákban egy nagymarosi férfi kért segítséget a rendőrségtől. A férfit elmondása szerint Nagymaros-Visegrád vasútállomáson megtámadták és ki akarták rabolni. A sértett meg is nevezte az illetőt, H. Tamás 16 éves nagymarosi lakost, aki a sértettet - annak elmondása alapján - arcon ütötte, majd pénzét és az értékeit követelte tőle. Hogy szavainak nyomatékot adjon, egy kinyitott zsebkést is elővett, melyet végül szerencsére nem használt, továbbá a rablási cselekmény is meghiúsult.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1225 - 1232 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat