Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Két baleset egy délelőtt az M2-esen
2012. okt. 21.
Ma, délelőtt fél 11 tájban egy személygépkocsi rohant bele nagy sebességgel egy menetrend szerint közlekedő buszba az M2-es jelű autóút 32-es kilométerénél, Sződliget határában. A személygépkocsi sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett és a balesetet követően ki tudott szállni a járműből, míg a hátsó ülésen utazó két nő a roncsban rekedt, súlyos sérülésekkel. Kettejüket a tűzoltók szabadították ki a járműből, majd a mentők a váci kórházba szállították őket.
 ... bővebben » 
 
Káros tartalmú szoftvert terjeszte az interneten - Csúnyán ráfizethet, aki bedől a csalóknak!
2012. okt. 21.
Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata ezúton is tájékoztatja az állampolgárokat arról, hogy a rendőrséghez a napokban országszerte több állampolgári bejelentés érkezett, miszerint ismeretlen tettesek különböző internetes oldalakon keresztül egy káros tartalmú szoftvert terjesztenek. A program feltelepülését követően a sértett gépének képernyőjére egy üzenet töltődik be, amely szerint a „Magyar Rendőrség Osztály Elleni Kiberbűnözés” zárolta a komputert, mivel azon illegális tartalmak találhatóak. Az üzenet szerint a gép feloldásához meghatározott összeget szükséges Ukash vagy Paysafe utalással befizetni. Az így kicsalt összegek feltehetően internetes bűnszervezetekhez jutnak el.
 ... bővebben » 
 
Halálos baleset az M0-ás autóúton, az M2-es váci irányba tartó kihajtójánál
2012. okt. 14.
Egy ember meghalt abban a balesetben, amelynek során egy Mercedes Vito és egy Suzuki Swift ütközött szombat reggel az M2-esd autóút Váci irányba tartó kihajtójánál. A balesetben egy másik ember könnyebben sérült, őt a váci kórházba szállították a kiérkező mentők.
 ... bővebben » 
 
Becsapott menyasszony
2012. okt. 14.
Egy veresegyházi hölgy a napokban ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, miszerint az illető internetes hirdetés alapján kínált neki eladásra egy menyasszonyi ruhát, melyet ő lényegében meg is vásárolt, csakhogy a 62000 forint kifizetését követően az esküvői öltözéket nem kapta meg.
 ... bővebben » 
 
Három gépjárművel ütközött egy autó az M2-esen
2012. okt. 12.
Egy kamionnal egy kisteherautóval és egy személygépkocsival is ütközött egy autó ma délután 15 tájban az M2-es autóút 30. kilométerszelvényénél, a gödi lehajtó közelében. A baleset során egy személy sérült meg, őt a mentők kórházba szállították.
 ... bővebben » 
 
Teherautó gázolt idős hölgyet - Teljes útzár a 2-es számú főúton
2012. okt. 11.
13 óra tájban a 2-es számú főúton a sejcei elágazásnál egy tehergépkocsi - eddig tisztázatlan körülmények között - elgázolt egy idős hölgyet. A sérülés fokáról egyelőre nincsenek bővebb információink. Latorovszky Gábor rendőr őrnagy a Váci Rendőrkapitányság munkatársa szerkesztőségünk megkeresésére elmondta, hogy a hölgyet hamarosan mentőhelikopter szállítja el a helyszínről.
 ... bővebben » 
 
Elhagyott rendszámok
2012. okt. 03.
Tegnap, este 6 óra tájban kollégánk három darab elhagyott forgalmi rendszámtáblára lett figyelmes a Földváry téren. A rendszámtáblák egy fának voltak támasztva - vélhetően a kora reggeli órákban hagyták el őket, amikor áthajtottak a közeli kereszteződésben a zivatar után felgyülemlett, az autók tengelyéig érő vízen.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1233 - 1240 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat