Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Hárman sérültek egy frontális balesetben az M2-esen, Dunakeszinél
2012. dec. 06.
Ma, délután fél kettő tájban két személyautó ütközött frontálisan az M2-es autóúton, a Dunakeszi határában. A balesetben hárman sérültek, közülük egy főt a Váci Tűzoltóparancsnokság munkatársai szabadítottak ki a roncsok közül.
 ... bővebben » 
 
Terepjáró rohant kamionba az M2-esen
2012. nov. 30.
Ma délután, nem sokkal 3 óra előtt az M2-es jelű autóút 45-ös kilométerszelvényénél egy Budapest irányából érkező terepjáró eddig ismeretlen okokból egy, az út menti kamionparkolóban álló tehergépjárműbe rohant. Mint azt Latorovszky Gábor rendőr őrnagytól, a Váci Rendőrkapitányság munkatársától megtudtuk, a baleset szerencsés kimenetelű volt - a sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett.
 ... bővebben » 
 
A rendőrség már készül az ünnepekre
2012. nov. 29.
Sajtótájékoztatón számolt be a rendőrség az év végi ünnepek közeledtével aktuálissá váló feladatokról 2012. november 23-án az ORFK Teve utcai székházában. Németh Ágnes rendőr alezredes, az ORFK Bűnmegelőzési és Áldozatvédelmi Osztályának vezetője és dr. Berei Róbert rendőr őrnagy, az ORFK Közterületi és Őrszolgálati Osztályának vezetője felhívták a lakosság figyelmét azokra a lehetséges veszélyforrásokra, melyek a karácsonyi, szilveszteri időszakra jellemzőek lehetnek. A sajtótájékoztatón részt vett Kardos Pál, az Országos Polgárőr Szövetség alelnöke is, aki a szervezet év végével kapcsolatos feladatait ismertette.
 ... bővebben » 
 
Interaktív játékot indított a rendőrség az iskolások számára
2012. nov. 22.
Az Országos Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodával karöltve 2012. november 9-étől 2013. január 9-ig terjedő időszakra interaktív játékot hirdetett az általános iskolák felső tagozatos, valamint a középiskolák tanulói számára, „MŰKINCSLELTÁR” címmel - tájékoztatta szerkesztőségünket a minap Latorovszky Gábor rendőr őrnagy, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa.
 ... bővebben » 
 
Gyalogosgázolás a Kosdi úti csomópontnál
2012. nov. 22.
Ma, a kora reggeli órákban egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elgázolt egy gyalogost a Kosdi út-Deákvári fasor-Telep utca kereszteződésében. Mint azt Latorovszky Gábor rendőr őrnagy, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa szerkesztőségünknek elmondta, az elgázolt személy sérülésének mértékéről egyelőre nem rendelkeznek bővebb információval. A baleset körülményeit vizsgálják.
 
KMB irodát avattak a Földváry téren
2012. nov. 16.
A rendőri szolgálat láthatóbbá tételét és a közbiztonság javulását várja a Váci Rendőrkapitányság és a város önkormányzata a körzeti megbízotti irodáktól, melyek a város négy pontján kezdik meg a működést a napokban. Az egyik irodát Fördős Attila polgármester és Mokánszky Zoltán alpolgármester jelenlétében adták át a Földváry tér 3. szám alatt kedden, azaz november 13-án. Az iroda ajtajának kulcsát jelképesen a polgármester átadta a váci rendőrkapitánynak, Nagy Lászlónak. A helyiségek kialakításához, fenntartásához szükséges forrást a város biztosítja.
 ... bővebben » 
 
Frontális baleset az M2-esen, négy súlyos sérülttel
2012. nov. 10.
Ma hajnalban, fél 6 körül - eddig tisztázatlan okból és körülmények között - két személygépkocsi frontálisan összeütközött az M2 autóút Göd és Sződliget közötti szakaszán, a sződligeti lehajtó közelében.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1217 - 1224 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat