Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Egy férfi nyakon szúrt egy nőt a Vácra tartó vonaton - a rendőrök rövid időn belül elfogták
2012. aug. 15.
Hétfő délután fél 4 tájban egy férfi többször nyakon szúrt egy nőt a Budapestről Veresegyházon át Vácra tartó személyvonaton. Az eset az Erdőkertesi állomásnál történt. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az eset után nem sokkal szerkesztőségünknek elmondta: a megsebzett, 28 éves nőt kórházba szállították, sérülései - az elsődleges információk alapján - nem súlyosak. Az elkövető elmenekült, a kollégák forró nyomon, nagy erőkkel üldözik, párhuzamosan a tanúkutatással és a helyszíneléssel – tette hozzá Kovács Viktória.
 ... bővebben » 
 
Kiégett egy benzinkút Dunakeszi határában
2012. aug. 12.
Ma, valamivel 12 óra előtt riasztották a tűzoltókat az M2-es jelű autóút 25-ös kilométerszelvényénél található üzemanyagtöltő-állomáshoz, ahol az elsődleges információk szerint az üzlethelyiség teteje és oldalfala kapott lángra, de a berendezési tárgyak egy része is meggyulladt. A helyszínre kiérkező fővárosi tűzoltók lekapcsolták az elektromos rendszert, így a tűz az esetleges továbbterjedés esetén sem jelentett volna veszélyt a kútfejekre. Az eset során személyi sérülés - információink szerint - nem történt.
 ... bővebben » 
 
Ezer köbméternyi hulladék égett a váci cementgyárban
2012. aug. 08.
Ma 18 óra tájban kollégánk az M2-es autóúton közlekedett Vác határában, amikor észrevette, hogy a cementgyár irányában sűrű füst száll fel a levegőbe. Mint az később kiderült, mintegy ezer köbméternyi hulladék égett a gyár egyik raktárában. A tüzet a helyszínre rövid időn belül kiérkező tűzoltók hamar eloltották. A tűz keletkezésének okáról nincs információnk. Személyi sérülés az eset során nem történt.
 
A tűzoltók segítségével jutottak be a rendőrök és a mentősök egy Zöldfa utcai lakásba
2012. aug. 06.
Ma este 18 óra tájban érkezett bejelentés a Váci Rendőrkapitányságra, miszerint Vácott egy Zöldfa utcai lakásban mintegy két napja nem tapasztaltak mozgást a háztömb lakói és a szóban forgó lakásban élők egyik ismerőse sem tudta felvenni velük a kapcsolatot semmilyen formában. Mint azt Latorovszky Gábor rendőr őrnagy, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa szerkesztőségünk megkeresésére elmondta: a lakásban élő 60 éves hölgy természetes halált halt, az általa ápolt, 29 éves fogyatékos lány pedig nem tudott segítséget hívni.
 ... bővebben » 
 
Felborult egy motoros a 2-es úton, Dunakeszinél
2012. júl. 24.
Ma, a reggeli órákban előzés közben felborult és megsérült egy motoros Dunakeszin, a 2-es főúton. A dunakeszi rendőrök a helyszínelés ideje alatt váltakozó irányban engedték át a forgalmat a főút érintett szakaszán.
 ... bővebben » 
 
20. Vigalom: a kapitány nyugalmat és biztonságot ígér
2012. júl. 24.
A Váci Világi Vigalom rendezvénye iránt mindig nagy az érdeklődés. A számos helyszínt magába foglaló, három napos programsorozat alkalmával rengetegen megfordulnak városunkban és kapcsolódnak ki felhőtlenül A programok zavartalan lezajlása érdekében a Vigalom idje alatt a Váci Rendőrkapitányság, a polgárőrség, valamint egy, a várossal szerződött biztonsági cég munkatársai is 24 órás, megerősített szolgálatot látnak majd el.
 ... bővebben » 
 
A vétlen autó vezetője vesztette életét az éjszakai balesetben
2012. júl. 22.
Mint arról az éjszaka folyamán beszámoltunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt az M2-es jelű autóúton, Vác határában, a verőcei elágazás közelében. A baleset során két személygépkocsi ütközött frontálisan. Az elsődleges helyszíni vizsgálatok alapján a vétlen sofőr életét vesztette, a másik autó vezetőjét pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba -tájékoztatta a helyszínre érkező kollégánkat Dobrocsi Gergely, a Váci Balesetmegelőzési Bizottság munkatársa.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1257 - 1264 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat