Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A váci lánglovagok a leggyorsabbak
2012. szept. 11.
Az egykori Forte gyár területén álló tízemeletes épületen gyakorló váci tűzoltók voltak a leggyorsabb lépcsőfutók a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által 2012. szeptember 6-án megrendezett versenyén. A váci lánglovagok egyéniben és csapatban is első helyen végeztek.
 ... bővebben » 
 
Könnyebb sérülésekkel megúszta az elgázolt gyalogos
2012. szept. 01.
Pénteken, a délutáni órákban elütöttek egy gyalogost Verőce belterületén. Mint azt Latorovszky Gábor rendőr őrnagytól, a Váci Rendőrkapitányság munkatársától megtudtuk, a baleset során a gyalogos szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ügyet a kapitányság munkatársai vizsgálják.
 
Kilenc és fél év börtön a csörögi szurkálónak
2012. szept. 01.
Két év után megszületett az ítélet első fokon az ellen a csörögi férfi ellen, aki 2010. szeptemberében bekábítószerezett állapotban csörögi otthonukban hátba szúrta, majd kifosztotta saját édesanyját. A Budapest Környéki Törvényszék emberölés kísérlete és kifosztás bűntette, valamint kábítószerrel való visszaélés vétsége miatt szabta ki a börtönbüntetést N. Rolandra.
 ... bővebben » 
 
Közel két órán át küzdöttek egy férfi életéért a Duna-parton
2012. aug. 28.
Ma este 18 óra tájban után egy idős férfi a váci Duna-parton rosszul lett és összeesett. A mentőket az éppen arra járó fiatalok értesítették. A férfit közel két órán keresztül próbálták újraéleszteni de sajnos végül nem tudták megmenteni.
 ... bővebben » 
 
Nógrád megyében ismét áldozataikat szedik a trükkös csalók
2012. aug. 24.
Kedden, augusztus 21-én a délelőtti órákban a Nógrád megyei Erdőkürtön két férfi úgy jutott be egy családi házba, hogy a térségi áramszolgáltató munkatársának adta ki magát. Az ürügy az volt, hogy túlfizetés miatt hoztak vissza pénzt a fogyasztónak. Akciójuk során a tettesek kifigyelték, hogy a házban élő idős hölgy hol tartja a pénzét, majd - miután figyelmét elterelték - eltulajdonították megtakarított 65 ezer forintját.
 ... bővebben » 
 
Avartűz a vasút mentén, Vác határában
2012. aug. 21.
Mintegy kétszáz méteres szakaszon lángolt az avar a vasúti töltés mentén Vác határában. A füstöt észlelő, majd a helyszínre kiérkező kollégánk azonnal értesítette a tűzoltókat, akik egy másik bejelentés nyomán már úton voltak a Ballassagyarmati úti helyszínre.
 ... bővebben » 
 
Vácon lopták el, Vácon került elő
2012. aug. 21.
A Váci Baleset-megelőzési Bizottság (VBB) tagjai 2012. augusztus 19-én állampolgári bejelentés alapján érkeztek a Magyar utcába, ahol a bejelentő feltételezése - miszerint gyanús gépjármű parkol az utcában - beigazolódott. Az autóvadászok rendszámfelismerő rendszere azonnal jelezte, hogy a gépjárművet az előző hét hétfőjén eltulajdonították, méghozzá Vácon, a Csányi körútról.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1249 - 1256 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat