Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Sárgásfehéren és zölden pulzáló, azonosítatlan repülő tárgyat észleltek Váchartyán határában
2016. jan. 20.
A keddi napon egy váchartyáni olvasónk keresett meg azzal, hogy 2016. január 17-én, vasárnap, a késő esti órákban szemtanúja volt egy érdekes jelenségnek, amelyet megörökíteni is megpróbált. A település szélén lakó hölgy egy érdekes alakú, egy helyben forgó, sárgásfehéren és zölden pulzáló, repülő tárgyat látott az égbolton.
 ... bővebben » 
 
Gongmeditáció és Regejáró Klub Verőcén
2016. jan. 09.
A mai napon két programmal is várja az érdeklődőket a Verőcei Művelődési Ház. 17 órai kezdettel Kiss János buddhista tanító, rezgésterapeuta gongmeditációt tart, majd 19 órától a Regejáró Klubban Török Máté verszenész (házigazda) vendége Mile Zsigmond dalköltő /exBajdázó/ lesz. A programokra mindenkt szeretettel várnak!
 
Az elhurcoltakra emlékeznek Nagymaroson
2016. jan. 09.
Ebben az évben is koszorúzással egybekötött emlékünnepséget tartanak a "Malenkij Robotra" elhurcoltak emlékére Nagymaroson. A Nagymaros, Kismaros és Zebegény települések által közösen szervezett program január 10-én, vasárnap a római katolikus templomban megtartandó gyász és hálaadó szentmisével kezdődik 10 órakor. Celebrál: dr. Beer Miklós váci megyéspüspök.
 ... bővebben » 
 
Ideiglenes változás a sződligeti háziorvosi rendelésben
2015. dec. 28.
undefinedEzúton felhívjuk sződligeti olvasóink figyelmét, hogy a sződligeti háziorvosi rendelésben ideiglenes változással kell számolniuk a következők szerint: Dr. Barta Györgyi 2015. december 28-a és 31. között szabadság miatt nem rendel. A doktornőt a háziorvosi rendelőben dr. Sipos Lajos helyettesíti minden nap 12 és 14 óra között.
 
Befejeződött a Topház Speciális otthon Energetikai korszerűsítése
2015. dec. 16.
Véget ért a gödi TOPhÁZ Speciális Otthon Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló energetikai korszerűsítése. A beruházás keretében megújult többek között az épület homlokzata és laposteteje, valamint a külső nyílászárók is.
 ... bővebben » 
 
Szombaton Falukarácsony, vasárnap gyertyagyújtás és koncertek Verőcén
2015. dec. 16.
2015. december 19-én 16 órától Verőcén, a sportcsarnokban falukarácsonyi ünnepséget tartanak, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak csakúgy, mint a másnap megrendezésre kerülő, alábbiakban ismertetett programokra!
 ... bővebben » 
 
Elkészült a Szendehely és Szendehely-Katalinpuszta településrészeket összekötő kerékpárforgalmi út
2015. dec. 01.
A „Nyugat Nógrád bekötése az Országos kerékpár forgalomba Szendehely és Szendehely-Katalinpuszta településrészeken megvalósuló kerékpárút fejlesztéssel” elnevezésű projekt keretében 199,39 Millió Forint európai uniós támogatással – Szendehely Község Önkormányzata lehetővé tette, hogy az egy közigazgatás alá tartozó Szendehely és Szendehely-Katalinpuszta településrészeket egymással kerékpáros szempontból összekapcsoló kerékpárút elkészüljön. Az elkészült kerékpárúttal lehetővé válik Szendehely település közvetlen összekötése a Duna mellett húzódó EUROVELO 6 kerékpárúttal, illetve a település országos kerékpárút hálózatba történő bekapcsolódása is.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 295

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat