Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Hűvös Pincék - Forró Kemencék, avagy a IX. Nagybörzsönyi Hagyományőrző Falunap
2015. ápr. 25.
A mai napon számos programmal várják az érdeklődőket az immáron kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Nagybörzsönyi Hagyományőrző Falunap keretében, melynek szlogenje: "Hűvös Pincék - Forró Kemencék. A programok között lesznek (a teljesség igénye nélkül): színpadi műsorok, solymász bemutató, lovas bemutató, huszár csata, népi ügyességi játékok és kirakodó vásár. Továbbá ez alkalommal nyitja meg kapuit a Stelázsi Helyi Termelői Piac, amely október végéig minden szombaton 8 és 14 óra között várja majd az érdeklődőket. A IX. Nagybörzsönyi Hagyományőrző Falunap részletes programját az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
Mesedélután Verőcén, az Aranyalma párossal
2015. ápr. 23.
Pénteken, 2015. április 24-én 16 óra 30 perces kezdettel élőzenés meseszövésre várja a gyermekeket az Aranyalma páros (Gebri Bernadett és Vaskó Zsolt) a Verőcei Művelődési Házban. Szép Szent György... - A királylányt szabadító napvitéz zenés-mesés-táncos történetén keresztül a gyermekek magukban is meglelhetik a bátorság, jószívűség és éles eszűség sárkányt is legyőző erejét. A gyermekek közreműködésével zajló, interaktív előadásra a belépés díjtalan.
 
Őrbottyán Város Önkormányzata országos Városépítészeti és Építészeti Ötletpályázatot hirdet
2015. ápr. 18.
Őrbottyán Város Önkormányzata országos Városépítészeti és Építészeti Ötletpályázatot hirdet, melynek célja, olyan tervek és ötletek összegyűjtése, melyek alapul szolgálhatnak ahhoz, hogy Őrbottyán fiatalosan, lendületesen, innovatívan fejlődhessen a jövőre nézve. A Kiíró a pályázóktól olyan színvonalas, innovatív tervjavaslatokat vár a tervezési területekre, mellyel - a település adottságainak kihasználásával - javaslatot tesz az intézményközpont, az új iskola, a szakképző központ és a kutató-fejlesztő központ elhelyezésére és az intézményközpont településközponttal való kapcsolatának kialakítására.
 ... bővebben » 
 
Rockabilly est Dunakeszin a Mystery Gang-el
2015. ápr. 18.
2015. május 9-én a Mystery Gang ad koncertet a dunakeszi VOKE József Attila művelődési központban (Dunakeszi, Állomás sétány 17.). A helyi kötődéssel is rendelkező zenekar egy közel két órás koncerttel készül erre a napra. Az estén a 2014-es Eurovízió - A Dal című műsorból ismerős "Játssz még jazzgitár!" daluk mellé válogatnak a nemrégiben megjelent "Hello-Hello" című lemezükről is, illetve olyan rockabilly slágerekre is rophatjuk, mint a Megőrülök érted vagy a Woodoo Doll. Jól értesült forrásunk szerint a fiúk a koncerten kisorsolnak a nézők között egy személyre szólóan dedikált dobbőrt is, mely sok koncerten át adott ritmust lendületes zenéjükhöz.
 ... bővebben » 
 
Verőce és a hegyek... - avagy beszélgetés Verőce jövőjéről
2015. ápr. 15.
Verőce község képviselő-testülete és polgármestere minden verőcei lakost - aki szeretné ötleteivel, javaslataival segíteni a település jövőképének kialakítását - szeretettel vár 2015. április 16-án, csütörtökön 18 órára a Verőcei Művelődési Házba egy építő jellegű, közös beszélgetésre. A jelmondat: "Gondolkodjunk közösen Verőce jövőjéről!"
 ... bővebben » 
 
Hat kastély újul meg Pest megyében
2015. márc. 29.
A Nemzeti Kastélyprogram Pest megyei helyszíneiről egyeztetett a Forster Központ vezetése a helyi önkormányzatok és szervezetek képviselőivel. A Pécelen tartott megbeszélésen az acsai, péceli, gyömrői, váchartyáni, ráckevei, aszódi kastély turisztikai, kulturális fejlesztéséről zajlott megbeszélés.
 ... bővebben » 
 
RAB-SZOLGA-TEST
2015. márc. 26.
Fenti címmel nyílik kiállítás Weixelbaum Laura munkáiból 2015. március 27-én, pénteken 17 órakor Kismaroson a Művelődési Házban. A tárlatot megnyitja: Szabó Sándor gitárművész. A kiállítást követően koncertet adnak: Szabó Sándor (kétnyakú "lant"), Heinczinger Mika (ének / Misztrál), Kobza Vajk (saz, oud), valamint Weixelbaum Laura (ének, sámándob).
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 295

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat