Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Új forgalomirányító jelzőlámpa kerül kialakításra Fóton
2016. ápr. 21.
- A Pest megyei Fóton, a 2102-21101-es jelű utak (Szabó Dezső utca-Veres Péter utca) csomópontjában forgalomirányító jelzőlámpa kiépítésre kerül sor gyalogos-átkelőhely kialakításával - olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. egyik minapi, szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében, melynek további részleteit az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
Családi futóverseny Nőtincsen
2016. ápr. 09.
Nőtincs önkormányzata második alkalommal rendezi meg 2016. május 1-jén 8 óra 30 perces kezdettel a családi nappal egybekötött Fut a Nőtincs futóversenyt a Szent István-tónál. A verseny keretében minden korosztály megtalálhatja a korának, edzettségének megfelelő távot, így: ovisok számára a FÜRTÖCSKE (táv: 100 m, rajt: 10:00) a korhatár nélküli tókerülő KIS-TINCS (táv: 2,9 km, rajt: 10:30), és elsősorban 14 éven felülieknek az igazi terepfutás élményét kínálja a HAJJ!-TINCS (táv: 10,8 km, rajt: 11:15). Valamennyi táv erdei-mezei utakon vezet, és a csodálatos tavat egy pontonhídon érinti (esős időjárás esetén ez mindig megfűszerezve van egy kis sárral és pocsolyával).
 ... bővebben » 
 
Mi a fontosabb Sződligetnek? A fejlődés, vagy egy elvadult akácos? Várják a lakosság véleményét!
2016. márc. 20.
Sződliget Nagyközség Önkormányzata azt tervezi, hogy a még 2009-ben elfogadott helyi építési szabályzatban kialakított tíz belterületi telket értékesíti. Erről a tervéről a testület az önkormányzati újság legutóbbi számában is tájékoztatta a sződligetieket. Az önkormányzat reményei szerint a telkek eladásával elsősorban azoknak a fiataloknak kíván segíteni, akik élni tudnak az új állami lakásépítési támogatások nyújtotta lehetőségekkel és itt Sződligeten kívánnak letelepedni, családot, otthont teremteni. A telkeket az önkormányzat piaci árakon, nyilvános árverésen, a helyi fiataloknak akár részletfizetési kedvezményt is biztosítva szeretné eladni. A telkek értékesítésével kapcsolatos jogi és műszaki előkészítést a napokban elindították - derül ki Juhász Béla polgármesternek a Sződliget honlapján megjelent közleményéből, amelynek további részleteit az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
Rétságon tartott felolvasást az OMV Hungária Lolával és Puskás Petivel
2016. febr. 23.
Idén is folytatódik az OMV Hungária Kft. olvasást népszerűsítő programja, amely 2013-ban indult el. Ennek keretében került sor 2016. február 23-án a Rétsági Általános Iskola diákjai számára megtartott felolvasásra, amelyen az OMV munkatársai mellett a program nagykövetei, Lola és Puskás Péter olvastak fel és zenéltek a diákoknak. Az eseményt megelőzően az OMV közel 1000 könyvet adott át az iskola könyvtára számára.
 ... bővebben » 
 
Kockás ingben - Sződliget képviselő-testülete is szolidaritást vállal a pedagógusokkal
2016. febr. 20.
Sződliget nagyközség képviselő-testület szolidáris a pedagógusokkal. Ezt oly módon is kifejezték, hogy a legutóbbi testületi ülésen valamennyi képviselő-testületi tag kockás inget viselt. Mint az már bizonyára sokak számára ismeretes: mára a kockás ing a kormány oktatásügyi intézkedései ellen indult pedagógus mozgalom jelképévé vált. Mondhatni, a kockás ing lett az új kokárda.
 ... bővebben » 
 
Ovisok ünnepelték a jobbikos polgármestert Kosdon
2016. febr. 17.
- A kosdi Csoda-vár óvoda Tündérmanó csoportjába nyolc kiváltságos gyermek jár. Az a megtiszteltetés érte őket, hogy felköszönthették egy az óvodát ábrázoló tortával a helyi jobbikos polgármestert, Kurdi Ferencet. Minderről a szülők mit sem tudtak - írja fenti címmel minap megjelent cikkében a Stop.hu.
 ... bővebben » 
 
Azori flúgos futam a Világjárók klubjában
2016. febr. 17.
2016. február 19-én, pénteken 18 órai kezdettel újabb érdekes programmal készül az érdeklődők számára a Világjárók klubja Verőcén, a művelődési házban. Ezen az estén Selmeczi Kovács Ádám, a Duna-Ipoly Nemzeti Park tájegységvezetője, természetvédelmi szakember, terepmadarász tart vetítéssel egybekötött előadást "Azori flúgos futam, avagy madarászok a világ végén - Vértelen madárvadászat XXI. századi módon - Portugália, Azori-szigetek" címmel.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 295

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat