Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Megemlékezés Csörögben az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján
2015. márc. 13.
Csörög Község Önkormányzata mindenkit szeretettel vár az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő megemlékezésére 2015. március 15-én, vasárnap 10 órai kezdettel, a csörögi Béke téren. Az eseményen beszédet mond: Dr. Molnár Lajos, a Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium nyugalmazott igazgatója.
 ... bővebben » 
 
A Szent István Egyetem gazdálkodását ellenőrizte az Állami Számvevőszék
2015. márc. 12.
A gödöllői Szent István Egyetem 2009-2013 közötti időszakra kiterjedő ellenőrzése során az Állami Számvevőszék megállapította, hogy az egyetem pénzügyi egyensúlya 2009-2013. között biztosított volt, az eladósodási mutatója javult, likviditása folyamatosan kedvező volt, a szállítói kötelezettségek állománya csökkent. Pénzügyi gazdálkodása, valamint vagyongazdálkodási tevékenysége nem felelt meg teljes körűen a jogszabályi előírásoknak. Az intézmény belső kontrollrendszerének kialakítása és működtetése során 2009-2011. években részben, 2012-2013-ban azonban már szabályszerűen járt el.
 ... bővebben » 
 
Rock the Night, Dunakanyar!
2015. márc. 11.
Kőkemény rock bulira számíthatnak azok, akik 2015. március 28-án este 7 órakor ellátogatnak a Kismarosi Művelődési Házba. Hogy miért? A képlet egyszerű, ugyanis az említett időpontban egy olyan, nagy hírű zenekar teszi tiszteletét a község művelődési házában, mint a Pataky Művek, azaz az eddás Pataky Attila fiának csapata. Vendégként hozzájuk csatlakozik a Torzo, valamint az idén huszonkét éves, a Dunakanyarban sokak által ismert Randa-Lear. 
 ... bővebben » 
 
Mesedélután, Világjárók klubja és jótékonysági koncert Verőcén
2015. febr. 27.
A mai napon 16 óra 30 perces kezdettel, "A kicsi dió" címmel, az Aranyalma páros (Gebri Bernadett és Vaskó Zsolt) közreműködésével mesedélutánt tartanak a Verőcei Művelődési Házban. A zenés történet - amely egy mese a szegény emberről, az ördögről és a cipóról - átélése során a gyerekek megismerhetik a kenyér történetét és a kenyérsütéshez kapcsolódó számtalan mondókát, éneket. Az előadásra a belépés díjtalan.
 ... bővebben » 
 
Kisvonattal vacsorázni, avagy Valentin Expressz Királyréten
2015. febr. 19.
A Királyréti Erdei Vasút munkatársai romantikus utazásra invitálták a szép tájak, finom ízek kedvelőit. Az elmúlt évekhez mérten rendkívüli volt az érdeklődés a kisvasút speciális járata iránt: az előző évekhez képest megduplázódott az utasok száma a Valentin Expresszen.
 ... bővebben » 
 
Téltemetés Verőcén
2015. febr. 10.
Szombaton, 2015. február 14-én, szombaton 14 órai kezdettel a Verőcei Művelődési Ház komoly erőfeszítést tesz arra irányulóan, hogy elűzze a telet. Ugyanis, a kulturális intézmény ezen a délutánon számos programból álló, téltemető farsangi mulatságot szervez, amelynek keretében lesz többek között maskarás felvonulás, asszonycipelő verseny, farsangi komédia, és még disznótoros kóstoló is. A programokról bővebben az alábbiakban olvashatnak.
 ... bővebben » 
 
Mesedélután az Aranyalma együttessel
2015. jan. 28.
A verőcei Művelődési Ház szeretettel hív és vár mindenkit - kicsiket és nagyokat egyaránt - legújabb 2015. január 30-án, pénteken 16 óra 30 perckor kezdődő gyermekprogramjára, amely nem más, mint egy igazán jó hangulatú mesedélután - élő zenés-táncos meseszövés - az Aranyalma együttessel (Gebri Bernadett és Vaskó Zsolt) a Verőcei Művelődési Házban. Az előadásra a belépés díjtalan. Aki ezúttal nem tud részt venni az eseményen, annak sem kell búsulnia, hiszen a kulturális intézmény ezentúl minden hónap utolsó péntekén otthont ad ennek a remek családi programnak.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 295

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat