Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ezoterikus nap a Kismarosi Művelődési Házban
2015. nov. 11.
Most szombaton, azaz 2015. november 14-én Ezoterikus napot tartanak a Kismarosi Művelődési Házban (Kismaros, Kossuth Lajos utca 22.). A nap programjairól részletes tájékoztatást az alábbiakban kaphatnak Olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Átadták az új gyermekorvosi rendelőt Sződligeten
2015. nov. 06.
Sződligeten korábban közös épületben rendelt két fő háziorvos, egy gyermekorvos, illetve egy fogorvos. A járóbeteg-rendelés alkalmával megoldatlan volt a fertőző betegségben szenvedő személyek elkülönítése.
 ... bővebben » 
 
Tucatnyi sztár mozdul meg egy diósjenői anyukáért
2015. okt. 09.
2015. október 18-án, vasárnap 13 óra 30 és 19 óra között erősen megemelkedik az egy négyzetméterre jutó sztárok száma Diósjenőn, méghozzá egy nagyon nemes cél apropóján. A településen ugyanis egy jótékonysági koncertet szerveznek egy 26 esztendős, kétgyermekes anyuka, Virág Ildikó javára, aki előrehaladott, rosszindulatú daganatos betegségben szenved.
 ... bővebben » 
 
Ivóvízminőség-javító beruházás kivitelezési szakasza kezdődött meg Fót térségében
2015. szept. 11.
A DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság az Európai Unió támogatási programjának köszönhetően a Környezet és Energia Operatív Program KEOP-1.3.0/09-11 „Ivóvízminőségjavítás” című konstrukció keretein belül pályázatot nyújtott be a Duna Balparti Regionális Vízellátó rendszer Fót és térsége biztonságos ivóvízellátásának javítása céljából, melyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium KEOP-1.3.0/B/2F/09-11-2011-0003 azonosító számon támogatott. A fejlesztés az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg, a megítélt vissza nem térítendő támogatás nettó összege 777 563 553 Ft.
 ... bővebben » 
 
XI. Sződligeti Veteránautós és Motoros Találkozó
2015. aug. 17.
2015. augusztus 30-án, vasárnap immáron tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Veteránautós és Motoros Találkozót Sződligeten, a Duna-parton - tájékoztatta szerkesztőségünket Juhász Béla, Sződliget polgármestere, aki egyben e szép hagyománnyal bíró rendezvény szülőatyja és főszervezője is.
 ... bővebben » 
 
Vacsora fehérben Verőcén
2015. júl. 29.
Hagyományteremtő szándékkal szervez egy kellemes szombat esti közös vacsorát a Verőcei Művelődési Ház és a Verőcei Katolikus gyülekezet 2015. augusztus 8-án 19 órától a templomdomb lépcsője alatt, a Petőfi utcában. A szervezők célja, hogy kellemes, halk zeneszó mellett lehetőség adódjon egymás megismerésére, beszélgetésekre. „Öltözzön mindenki fehérbe, hozza magával a vacsorához szükséges kellékeket - terítőtől az evőeszközig, enni- és innivalóig mindent (asztalt és padot mi biztosítunk) -, és töltsünk együtt egy kellemes nyárestét…” - invitálnak a szervezők.
 ... bővebben » 
 
LIGETFESZT - Egy buli, ahol elszabadulnak a szabad szájú fenegyerekek
2015. júl. 24.
Érdekes kezdeményezést támogat Sződliget Nagyközség Önkormányzata. 2015. augusztus 14-én a Duna-parti szabadtéri színpadon rapkoncert lesz olyan előadók közreműködésével, mint AK26, EL BAGO, BLR, FURA-CSÉ, valamint MR BUSTA.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 295

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat