Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Összefogunk - Jótékonysági rendezvénysorozat egy beteg kosdi édesanyáért
2015. júl. 10.
Hangversennyel és Családi Sportnappal igyekszik segíteni egy beteg kosdi édesanyán a Biztos Jövőnkért Egyesület ezen a hétvégén. A jótékonysági rendezvénysorozatról - amelyre mindenkit szeretettel hív és vár a szervező - bővebben az alábbiakban tájékozódhatnak olvasóink.
 ... bővebben » 
 
A kosdi önkormányzat polgármesteri hivatala is csatlakozik az ASP központhoz
2015. júl. 01.
Az Európai Unió által társfinanszírozott támogatást nyert el Kosd Község Önkormányzata, a helyi elektronikus közigazgatás megteremtéséhez, az ASP Központhoz való csatlakozáshoz. A projekt keretében az önkormányzat 100%-os, 11 793 141 forint összegű vissza nem térítendő támogatásban részesül. Az önkormányzat a KMOP-4.7.1-13-2014-es pályázati konstrukcióban nyújtotta be támogatási igényét, mely program a közép-magyarországi régióban, az elektronikus helyi közigazgatási infrastruktúra fejlesztését támogatja.
 ... bővebben » 
 
Elkészültek a Szendehely és Szendehely-Katalinpuszta közötti kerékpárforgalmi út egyesített tervei
2015. jún. 15.
- A „Szendehelyi kerékpárforgalmi út egyesített (engedélyezési és kiviteli) terveinek elkészítése” című projekt keretében – 8.400.000,- Ft európai uniós támogatással – Szendehely Község Önkormányzata lehetővé tette, hogy az egy közigazgatás alá tartozó Szendehely és Szendehely-Katalinpuszta településrészeket egymással kerékpáros szempontból összekapcsoló kerékpárút egyesített tervei elkészüljenek. A projekt keretein belül elkészült tervek alapján megvalósíthatóvá válik Szendehely település közvetlen összekötése a Duna mellett húzódó EUROVELO 6 kerékpárúttal, illetve a település országos kerékpárút hálózatba történő bekapcsolódása is - olvasható Szendehely Község Önkormányzatának egyik, minap szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményében, amelynek további részleteit az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
Jótékonysági nap a birodalmiakkal a Dunakesziért Mentők Alapítvány javára
2015. jún. 02.
Immáron harmadik alkalommal látogatnak el Dunakeszire a Star Wars filmekből jól ismert szereplők, valamint Dart Vader nagyúr, hogy egy jó ügy érdekében segítsenek. A Realsys Computer ugyanis jótékonysági napot szervez az üzlete körüli parkolóban június 6-án. A cél pedig nem más, mint gyűjteni a Dunakesziért Mentők Alapítvány javára.
 ... bővebben » 
 
Running Warriors akadályverseny lesz Bánkon
2015. jún. 02.
2015-ben kerül először megrendezésre a Running Warriors elnevezésű akadályverseny Bánkon, egy, a tó környékén kialakított versenypályán. A június 13-án, a Báni Nyárnyitó Sport- és Családi Nap keretein belül megvalósuló rendezvényt a Hallgatói és Közösségi Sport Egyesület (HKSE), a Bánki SE és az X2S Team szervezi az Önkormányzat támogatásával, valamint Dunakanyar Rendezvényiroda közreműködésével.
 ... bővebben » 
 
Baba-mama börze a verőcei művházban
2015. máj. 06.
2015. május 9-én, szombaton 9 és 12 óra között Baba-mama börze lesz a Verőcei Művelődési Ház pincehelyiségében. A börze során lehetőség nyílik a megunt, feleslegessé vált holmik helypénz nélküli árusítására. Az árusítók jelentkezését a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címen vagy a 06 (27) 350-009-es telefonszámon várják.
 ... bővebben » 
 
Egri Péter hazamegy - Mystery Gang koncert Dunakeszin
2015. máj. 02.
Jövő szombaton, azaz 2015. május 9-én fergeteges koncertre készül a Mystery Gang Dunakeszin a VOKE József Attila Művelődési központban. A közel két órás fergeteges koncert, és rockabilly show keretében, a közönség által már jól ismert, és kedvenc dalok mellett, a hamarosan megjelenő lemez új dalaiból is hallhatnak némi ízelítőt. A helyszín a zenekar front emberének Egri Péternek személyes kötődése miatt is különleges, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a helyi televízió, a Telekeszi felvételén dalra fakadtak.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 295

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat