Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ezért jó, ha van lépcsőzőgép a konditeremben Nyomtatás E-mail
2018. ápr. 28.
Kis helyet foglal, felfelé terjeszkedik és különösebb karbantartást sem igényel. Edzőterem tulajdonosként a gépek kiválasztásakor számos szempontot mérlegelni kell, s a helytakarékosság és a szervizelési költségek minimalizálása bizony ezek közé tartoznak. A legfontosabb kérdés azonban minden esetben az, hogy a terem vendégei szeretni fogják-e a gépet, akarják-e majd használni. Íme, néhány érv és ötlet, azoknak, akik éppen egy lépcsőzőgép beszerzését fontolgatják.



Az új lépcsőzőgépet imádni fogják a vendégek. Ez a komplex gép azért örvend kivételes népszerűségnek, mert egyrészt a kardiotréning szerves részét képezi, hisz ideális edzést biztosít a test fizikai kondíciójának javításához, és elősegíti a fokozott zsírégetést, valamint az ezzel járó súlyvesztést. Másrészt az alsó test edzésére is kiváltképp alkalmas, hiszen a láb és a fenék izomcsoportjainak megmozgatásával, több nagy izomcsoportot dolgoztat meg egyszerre. Tehát, a fogyni és formálódni vágyók is egyaránt használhatják ezt a gépet.

Természetesen az edzés akkor lesz igazán hatékony, ha a felhasználók szabályosan és biztonságosan használják a gépet. Ennek érdekében az edzők tehetnek a legtöbbet, hiszen ők azok, akik napi szinten találkoznak a vendégekkel. Amire a lépcsőzőgépek használata során különösen ügyelni kell, az a pálya kihasználás, az egyenes tartás megőrzése, illetve az oldalak azonos mértékű terhelése. A lenyomás esetén az egész talpfelület használata a helyes, míg felengedésnél a sarok megemelkedhet, ezzel biztosítva az ízületek kímélését.

A lépcsőzőgépek piacán viszonylag nagy a kínálat, hogy melyiket választjuk az a célközönség igénye és saját értékrendünk függvénye. Ha például a szakértelemre és a tapasztalatra sokat adunk, akkor egy Stairmaster remek választás hisz a gyártó több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a fitness gépek elkészítésében, és mindig is úttörőnek számított a lépcsőzőgépek terén. Ha a minőség a legfontosabb, akkor a Freeclimber lépcsőzőgépe lehet az igazi, mely a gondos tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. Ha a mozgásmódszertan áll a rangsorunk elején, akkor érdemes lehet a Stairmaster Gauntletet választani. Hogy miért? Ez a gép, két szeparált pedál helyett, egyenesen lépcsőket gördít a felhasználó elé, akárcsak a bevásárlóközpontok mozgólépcsői. Így tulajdonképpen a vendégeink tényleg lépcsőn gyalogolhatnak, vagy éppen rohanhatnak fel, különböző terhelési fokozatokban. A Star Trac 8-TC TREADCLIMBER akkor lehet a legjobb döntés, ha a termünket látogató hölgyeknek szeretnénk elsősorban a kedvében járni. A gép különlegessége, hogy külön mozgó lépegető felülete által ötvözi a futópadok, az elliptikus gépek és lépcsőzők tulajdonságait, és elősegíti a formás, kerek idomok kialakulását.

A minőségi lépcsőzőgépek széles palettáját kínálja a Mánia Fitness, amelyek közül webáruházukban lehetőségünk van kiválasztani a prioritásunknak leginkább megfelelőt.
Megosztás
 




 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat