Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Gamsjager Lisa-Maria nyerte elsőként a Csernák Orsi vándorkupát
2014. júl. 28.
undefinedAz elmúlt hétvégén a Graboplast-Győr versenyzője, Gamsjager Lisa-Maria lett a magyar bajnok az 5. korcsoportos serdülő leány K-1 500 méteres versenyszámában, amelyet ettől a szezontól kezdve minden esztendőben Csernák Orsi Emlékfutamként rendeznek meg. A futam győztese elnyeri a Csernák Orsi vándorkupát, melyet a 23 esztendős korában, tavaly novemberben tragikus körülmények között elhunyt váci sportoló emlékére alapítottak szülei.
 ... bővebben » 
 
Több meccset is játszott már a Vác FC a felkészülés részeként
2014. júl. 28.
Az NB III-ba sorolt Vác FC legénysége 2014. július közepén megkezdte felkészülését az ősz szezonra. Csank János csapata augusztus közepén lép pályára először az NB III-ban. A Dunaharaszti elleni mérkőzésnek majd a váci stadion ad otthont. A felkészülés részeként több tét nélküli meccset játszottak az elmúlt időszakban a váci fiúk. Előbb a diósdi legénységet verték meg 7-0-ra, majd a Pénzügyőr SE ellen aratott 5-0-s győzelmet a Csank-csapat. A harmadik találkozó a BKV-Előre ellen 1-1-es döntetlent ért el a Vác.  A Szolnok ellen 3-0-ra kikapott a Pest megyei együttes, míg a Cegléd ellen 2-1-re győzött.
 ... bővebben » 
 
Ötödik lett a magyar páros Olaszországban
2014. júl. 28.
Az olaszországi Varese adott otthont a férfi könnyűsúlyú kétpárevezős utánpótlás világbajnokságnak. Magyarország képviseletében részt vett a megmérettetésen a Vác Városi Evezős Club versenyzője, Csiszár Péter, aki a fővárosi Tamás Bencével alkotott párt. A szombaton, 2014. július 26-án megtartott előfutamból a középdöntőbe, onnan pedig a másnapi végjátékba jutott a magyar duó.
 ... bővebben » 
 
Edzőmeccsek és hazai rendezésű kupa a felkészülés jegyében
2014. júl. 28.
Az őszi szezonra való felkészülés jegyében immáron második alkalommal rendezi meg a váci női kézilabda egyesület a névadó szponzor nevét viselő Ipress Kupát. A hazaiakon kívül a siófoki, a dunaújvárosi, a székesfehérvári csapat és a cseh Sokol Poruba vesz részt a 2014. augusztus 15-én és 16-án megrendezendő tornán. A házigazda váci hölgykoszorú az első napon 11 órai kezdettel a fehérvári, míg 15 óra 30 perctől a cseh együttessel méri össze erejét. Másnap 12 óra 30 perckor a siófokiak, míg végül 16 óra 30 perctől a dunaújvárosiak ellen lépnek pályára a vendéglátók.
 ... bővebben » 
 
Fehér aranyat nyert a feltörekvő Váci Liget SE tenisz csapata az OB I-ben
2014. júl. 21.
A tavalyi esztendőben számoltunk be olvasóinknak arról, hogy a Váci Liget SE tenisz csapata bejutott a Magyar Országos Bajnokság I. osztályának A csoportjába. A minap újabb jó hír érkezett a csapat háza tájáról, miszerint: nem csupán megtartotta pozícióját, hanem veretlenül menetelt előre az alapszakasz összes mérkőzésén, és végül ezüst éremmel zárta a bajnokságot.
 ... bővebben » 
 
Edzőmérkőzésekkel és tornákkal a sikeres felkészülésért
2014. júl. 19.
Konkoly Csaba vezetőedző irányításával megkezdte a felkészülést az őszi idényre az Ipress Center-Vác csapata. Az élvonalbeli bajnokságban tavasszal hetedik helyen végzett váci női kézilabda csapat az edzéseken túl többször is játszanak a felkészülést segítő tét nélküli mérkőzést. Ezek sorában az elsőt 2014. július 18-án, pénteken játszotta a váci hölgykoszorú az MTK ellen. A 39-27-es váci győzelemmel zárult találkozón Fülöp Andrea hét, Drávai Gyöngyi és Hornyák Dóra hat-hat, Steriova Marija öt, Pelczéder Orsolya négy, Hansághy Beatrix és Szondi Zsófia három-három, Bató Lili, Farkas Veronika és Ertl Rebeka egy-egy, míg Helembai Fanny nevét gól szerzőjeként jegyezhették fel.
 ... bővebben » 
 
Egymillió forintra pályázhatnak a sportegyesületek
2014. júl. 19.
A váci képviselő-testület negerősítve a művelődési, -oktatási, -ifjúsági és sportbizottság ülésén meghozott döntést úgy határozott, hogy az úgynevezett sport pályázati alapba került egymillió forintos összeget pályázat útján osztják szét a váci sportegyesületek között. A pályázati kiírás hamarosan elérhető lesz a város honlapján. Az említett összeg elkülönítéséről még a júniusi testületi ülésen döntöttek a képviselők.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 153 - 160 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat