Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ma elrajtol az I. Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny
2014. aug. 09.
undefinedIlyen még nem volt! - mondhatjuk bátran a mai napon első ízben megrendezésre kerülő I . Váci Éjszakai Jótékonysági Futóversenyre. A Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány által életre hívott, a Váci Férfi Kézilabda Sport Egyesület, valamint a Royal Fitness Klub közös szervezésében megvalósuló verseny nevezési díja teljes egészében jótékonysági célra fordítódik: az összeget az Európa bajnokságon induló Kálmán Krisztina paralatlétának adják át a helyszínen.
 ... bővebben » 
 
Vác FC: Magyar Kupa mérkőzés a héten és a bajnokság rajtja a jövő héten
2014. aug. 07.
A rossz időjárás miatt elmaradt a Vác FC szerdára, 2014. augusztus 6-ra tervezett edzőmérkőzése, amelyre Vecsésen került volna sor. Az NB III Közép-csoportjába sorolt Csank-legénység augusztus 9-én, szombaton viszont Nyírbátorra utazik, hogy részt vegyen az aznap 17 órakor kezdődő, a Magyar Kupa sorozat első fordulójában tartandó mérkőzésen. Az NB III-as bajnokság első fordulóját a rákövetkező hétvégén tartják. A Vác augusztus 16-án, szombaton 17 óra 30 perctől a Dunaharaszti csapatot fogadja a ligeti stadionban. Az őszi bajnokság váci vonatkozású mérkőzéseinek időpontjai az alábbiakban olvashatók.
 ... bővebben » 
 
Két érem az országos bajnokságról
2014. aug. 04.
Székesfehérvár adott otthont augusztus első hétvégéjén a felnőtt atlétikai országos bajnokságnak, amelyen a Váci Reménység Sportegyesület versenyzői is képviseltették magukat. A női gerelyhajítók mezőnyében Moravcsik Angéla a második helyen végzett, míg Magyari Zoltán a férfi gerelyhajítók versenyében lett aranyérmes, 72,91 méteres hajításával.
 ... bővebben » 
 
Vácott kezd az NB III-ban a Csank csapat augusztus közepén
2014. aug. 04.
Újabb nevek kerültek nyilvánosságra a napokban. Gulyás Gábor, Farkas Péter, Nagy Richárd, Kovács Gergely, Karácsony Dávid, Pallagi Gábor, Pölöskei Péter és Németh Gábor is a Vác FC tagjaként lép pályára a 2014. augusztus 16-án rajtoló bajnokságban. Csank János tanítványai a ligeti stadionban fogadják a Dunaharaszti csapatot. Mint az ismert: a váci focisták az NB III Közép csoportjában indulnak az őszi idényben.
 ... bővebben » 
 
Gőzerővel készülnek a srácok a bajnoki szezonra
2014. aug. 01.
Gőzerővel folyik a Váci KSE felnőtt férfi kézilabda csapat felkészülése a szeptemberben kezdődő bajnoki szezonra. Ahhoz, hogy a játékosok a mérkőzések alkalmával mindvégig kifogástalanul tudjanak koncentrálni az összecsapásra, megfelelő állóképességgel kell rendelkezniük. Hiszen, amennyiben idő előtt elfáradnak, könnyen az ellenfél akarata érvényesülhet a pályán. A kifejezetten kézilabdás edzések melletti megfelelő, és változatos kiegészítő lehetőségek megtalálásában egy, a napokban megkötött megállapodásnak köszönhetően a fiúk segítségére lesz a csapat szponzoraként is ismert A-Fitness edzőterem.
 ... bővebben » 
 
A szendehelyi lányok keményen megdolgoztatták a Váci KSE férfi kézilabda csapatot
2014. júl. 31.
Egy fergeteges hangulatú, szabadtéri deepWORK™ órán vettek részt a Váci KSE csapat tagjai, valamint a Szendehely FC ifistái 2014. július 28-án, hétfőn Szendehelyen. A Dobák Tamara deepWORK™ oktató vezette, főként hölgyekből álló csoport nem finomkodott, keményen megdolgoztatta a srácokat.
 ... bővebben » 
 
Újabb tesztmeccsek segítik a váciak felkészülését
2014. júl. 30.
Egyre bővül azon játékosok névsora, akik az NB III-ba sorolt Vác FC csapat tagjaiként folytatják pályafutásukat az őszi szezonban. Benkó Bence, Fábri Tamás, Gulyás Gábor, Zsolnai Richárd és Tóth Gergely mellett Rusvay Gergely, Rása Gergő, Palásthy Dávid, Tányéros Gergő, Sorecz Szabolcs és a korábban a Putnok FC-ben játszó Szeleczki Alex  is a Csank-legénységet erősíti a bajnokságban.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 145 - 152 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat