Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Amikor nem a győztes jut tovább...
2014. okt. 04.
Azt még csak-csak el tudjuk fogadni, amikor egy pontozásos sportágban nem a szerintünk legjobb nyeri a versenyt, de hogy ez egy olyan mérhető versenyszámban is előfordulhat, ahol ráadásul a résztvevők egy futamban indultak, tehát szabad szemmel is jól látható a célvonalon való áthaladás sorrendje, az egészen megdöbbentő.
 ... bővebben » 
 
Régi-új edző az Ipress Center Vácnál - Ottó Katalin váltja Konkoly Csabát
2014. okt. 04.
2014. október 3-ától kezdve az Ipress Center Vác Ottó Katalin személyében régi-új vezetőedzőt kapott. Ottó Katalin már 16 éve dolgozik a váci kézilabdás lányokkal, az elmúlt időszakban az utánpótlás edzője volt. Nevéhez kapcsolódik az ifjúsági együttes idei legnagyobb sikere, amikor Vác sporttörténetében először a csapat megnyerte az országos bajnokságot. Az új vezetőedző feladata a csapat és az alapok újraépítése lesz. Konkoly Csaba előző vezetőedző a mai naptól nem folytatja munkáját a csapattal.
 ... bővebben » 
 
Szombat este az FC Dabast fogadja a Vác FC csapata
2014. okt. 03.
A soron következő, NBIII. Közép csoport 8. fordulójában hazai pályán játszik a Vác FC csapata. A szombaton este 6 órakor sorra kerülő, FC Dabas elleni tétmérkőzés az idei év első villanyfényes mérkőzése lesz. A csapat minden szurkolót szeretettel vár az összecsapásra!
 ... bővebben » 
 
Esti futás jótékonysági céllal - immáron másodszor
2014. okt. 01.
Közel két hónappal a nagy sikerű I. Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny után 2014. október 4-én, szombaton ismét lesz esti futás Vácott és természetesen ezúttal is jótékonysági céllal - tudtuk meg az ötletgazda Jakubinyi Lászlótól, a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány elnökétől, aki elárulta a célt is: - Az Alapítvány által életre hívott a Váci Férfi Kézilabda Sport Egyesület, valamint a Royal Fitness Klub közös szervezésében második alkalommal megvalósuló verseny nevezési díja teljes egészében a váci Pacsirta utcai gyermekotthon lakóinak megsegítésére, életkörülményeinek javítására fordítódik - hangzott el az alapítótól.
 ... bővebben » 
 
Világbajnok lett Oklahomában Havas Balázs
2014. szept. 30.
Szeptember utolsó hétvégéjén rendezték meg a kajak-kenusok maratoni világbajnokságát, amelyen több váci sportoló is vízre szállt. Az U-23 kategóriában indult a Váci Vasutas SE junior versenyzője, Havas Balázs, aki a férfi kajak egyesek mezőnyében állt rajthoz. A váci fiú a több, mint huszonhat kilométeres táv felénél maga mögé utasított mindenkit és elsőként ért célba megszerezve ezzel a világbajnoki címet. Balázs másnap a felnőttek között tizennegyedik lett.
 ... bővebben » 
 
Rangadó és jótékonysági akció egy helyen
2014. szept. 24.
- A Váci Férfi Kézilabda Sport Egyesület (Váci KSE) szeretne segíteni a Zöld Menedék Állatmenhelynek, így gyors egyeztetések után jótékonysági Felhívást adunk közre! 2014. szeptember 28-án, vasárnap a Váci KSE a nagy riválist, a Dabast fogadja a Váci Sportcsarnokban. 14 órától OSB mérkőzés, 16 órától NBI/b junior és végül 18 órai kezdettel NBI/B felnőtt összecsapás lesz. Jelen lesznek a Zöld Menedék Állatmenhely képviselői is az eseményen, ahol pénzt gyűjtünk a számukra - olvasható a Váci KSE minap szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében, amelynek további részleteit az alábbiakban közöljük.
 ... bővebben » 
 
Síroller és görkorcsolya versenyt rendeztek a Toperini Ipari Parkban
2014. szept. 23.
A Váci Ifjúsági Sportegyesület, a Magyar Síszövetség megbízásából, 2014. szeptember 20. napján rendezte meg Vácon, a Toperini Ipari Parkban, a Toperini Kupa Síroller Nyílt Középtávú Országos Bajnokságot, ami egyben az idei Magyar Síroller Kupa 4. Futama is volt.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 113 - 120 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat