Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Új edzővel és új játékosokkal frissít az Ipress Center Vác NKSE
2015. márc. 17.
A szlovén Uros Bregar (képünkön) személyében új edző érkezik a váci kézis lányokhoz. A 36 éves egykori játékos már 15 éve dolgozik edzőként, ebből 7 évig a szlovén sztárcsapat, a Krim Ljubljana másodedzője volt, az elmúlt szezonban pedig a Vardar Skopje másodedzője lett. Válogatott szinten Bregar a szlovén serdülő válogatottat vezette 2006 és 2008 között, valamint a szlovén junior válogatott vezetőedzője volt 2008 és 2012 között. Az elmúlt három évben a szlovén felnőtt válogatott másodedzői posztját is betölti. Rengeteg tapasztalatot szerzett pályafutása során, kiemelkedő szervező és vezető képességekkel rendelkezik.
 ... bővebben » 
 
VISE siker a Fedett Pályás Atlétikai Szenior Országos Bajnokságon
2015. márc. 12.
Az atlétáknál télen sincs megállás - a terep és mezei futások mellett ez idő tájt fedett pályán is megmérettetik magukat. Így történt ez 2015. március 6-án is a Budapesti SYMA csarnokban megrendezett Fedett Pályás Atlétikai Szenior Országos Bajnokságon amelyen a Váci Ifjúsági SE sportolója, Sági József is rajthoz állt. Józsi a leghosszabb fedett számban, a 3000 m-es síkfutásban indult, és végül az M40 kategóriában és abszolútban is a legjobbnak bizonyult 9:12-es idejével, ezzel megszerezve a VISE atléták idei első bajnoki címét - tájékoztatták szerkesztőségünket az egyesülettől.
 ... bővebben » 
 
Másodszor "Fut a Keszi" - ezúttal is váci rendezői stábbal
2015. márc. 05.
2015. március 29-én, vasárnap immáron második alkalommal rendezik meg, a Fut a Keszit, Dunakeszi tömegsport futóversenyét Bíró György és BARÁTAI a város önkormányzatának felkérésére. A Vácott is számtalan futóversenyt lebonyolított szervezők azt ígérik, hogy - a tavalyi évhez hasonlóan - ezúttal ismét egy jó hangulatú családbarát futóversenyt hoznak össze Dunakeszin. - Tavaly, az első "Fut a Keszin" rengetegen indultak. Többen, mint a "Fut a Vác" rendezvényen. Ezért bízunk benne, hogy az emberek az idén is komolyan veszik a felhívást, és nagyon sokan lesznek. Továbbá bízunk abban is, hogy a keszis futók és családok mellett a váciak közül is sokan eljönnek majd csakúgy, mint tavaly - nyilatkozta szerkesztőségünknek Bíró György, a "Fut a Keszi" főszervezője.
 ... bővebben » 
 
Jótékonysági futsal mérkőzés a Simigh család javára
2015. febr. 16.
Február 23-án 20 órai kezdettel Vác-Dunakeszi NB2-es futsal mérkőzést rendeznek Vácon, a Vác Városi Sportcsarnokban (Vác, Bán Márton utca 3.) A mérkőzésnek belépő díja ugyan nincsen, azonban a kihelyezett becsületkasszában bárki, bármekkora összeget elhelyezhet. Az így befolyt pénzt a szervezők a mérkőzés szünetében átadják a gödi Simigh családnak, akiknek otthona 2014. december 31-én a tűz martalékává vált.
 ... bővebben » 
 
Milliókat hozott a Soroksár-Vác edzőmeccs
2015. febr. 15.
- Megdöbbentő: milliókat kaszált egy „szerencsés” fogadó alacsonyabb osztályú magyar és lengyel klubok barátságos labdarúgó-mérkőzésével. Egy közösségi oldalra feltöltött fotó szerint a tippelő 50 euróra (15 400 forintra) 45 ezret (13,8 millió Ft-ot) nyert a Soroksár–Vác és az Olimpia Grudziadz–Olimpia Elblag találkozóval, vagyis egy NB II-es és egy harmadosztályú magyar gárda meccsének is köszönhetően - jelent meg a Blikk.hu-n.
 ... bővebben » 
 
I. Váci Cyclecross Bajnokság
2015. febr. 04.
Szombaton, 2015. február 7-én Vácott, a Ligetben megrendezésre kerül az I. Váci Cyclecross Bajnokság. A szervezők a versenyt elsősorban az amatőr kerékpárosok számára rendezik, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy licencel rendelkező cyclecross versenyzők ne állhatnának rajthoz. - A kijelölt pálya inkább gyors, mint nehéz, de megtalálható lesz benne lépcsősor, épített akadály, szűk kanyar, veretős rész egyaránt - írják a verseny hivatalos honlapján, ahol kiderül többek között az is, hogy a versenyre az előnevezés már lezárult, de nevezni a helyszínen még lehet majd a verseny napján, 8 óra 30 és 10 óra között.
 ... bővebben » 
 
Schirilla György ismét átússza a jéghideg Dunát Dunakeszinél
2015. jan. 21.
"A jéghideg víz erőt ad a küzdelmeinkhez, a forró víz erőtlenné és megalkuvóvá tesz! Viszont a kettő együtt megteremti a bölcs gondolatok létrejöttét" - vallja Schirilla György, a "Nemzet Rozmárja", aki 2015. február 7-én, szombaton idei téli úszásainak harmadik állomásaként a Dunakeszi Révnél mártózik meg a fagyos téli Dunában. Az úszás előtt, 14 órától bárki részt vehet az úszás előtti bemelegítésben, azaz lehetőség van együtt futni az extrém sportolóval. Gyurit a tervek szerint 14 óra 30 perckor viszi át egy motorcsónak a Szürkő-szigethez, ahol megkezdi az úszást. Partra érkezése 15 óra tájban várható a dunakeszi oldalon. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 96 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat