Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Elismerések Vác FC játékosoknak a Pest megyei Gólkirályok Gáláján
2014. nov. 10.
November 4-én 17 órától immár harmadik alkalommal rendezte meg a Pest megyei Labdarúgó Szövetség a Pest megyei Gólkirályok Gáláját, melyen a Vác FC csapatát Orbán Levente ügyvezető igazgató, Csank János vezetőedző – mesteredző -, és Rusvay Gergely csapatkapitány képviselték.
 ... bővebben » 
 
Előkelő helyen a Váci Hajó SE
2014. nov. 06.
A Váci Hajó SE 2014-ben országos szinten 90 pontszerző egyesület közül a 9. helyen végzett az eredményesség tekintetében - derül ki a Váci Hajó SE minap szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből, melynek további részleteit az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
Országos Kyokushin Karate Verseny a hétvégén, Vácott
2014. nov. 05.
A váci Hinomoto Harcművészeti Sportegyesület 2014. november 8-án, szombaton Hinomoto Kupa címmel Országos Kyokushin Karate Versenyt rendez gyermekek és felnőttek számára a váci sportcsarnokban (Vác, Bán Márton utca 3.). Az Egyesület képviseletében Lucsánné Juhász Zsuzsanna szerkesztőségünknek elmondta: az ország valamennyi szegletéből érkeznek majd a versenyzők a váci megmérettetésre - összesen közel 250 fő jelezte részvételi szándékát.
 ... bővebben » 
 
A vízilabda ikon és olimpikon a váci uszodában terelgette fiait
2014. nov. 03.
A BVLSZ Diapolo Ifjúsági bajnokságban egy győzelemmel a tabella 7. helyén álló Váci Vízilabda SE rendezésében Vácott került sor a bajnokság harmadik fordulójára. Az ifjak 10 órakor szálltak vízbe, hogy bebizonyítsák Ők a legjobbak. A fordulón a Vasas Sport Club edzője Dr. Faragó Tamás olimpikon a tőle megszokott és elmaradhatatlan kék farmerben és egyesületi pólóban terelgette fiait a medence széléről.
 ... bővebben » 
 
Kiválóan szerepeltek a boronkays atléták Dabason és Budapesten is
2014. okt. 21.
Kiválóan szerepeltek a boronkays atléták az éppen soros Pest megyei diákolimpiai versenyeken, hiszen szinte minden csapatversenyen nyertek, amiben indultak. Az elért, nagyszerű eredményekről Fábián Gábor igazgató tájékoztatta szerkesztőségünket.
 ... bővebben » 
 
Tudás útja félmaraton - immáron tizennegyedik alkalommal
2014. okt. 21.
Immáron tizennegyedik alkalommal rendezik meg Budapesten a "Tudás útja" futóversenyt, melynek beharangozó sajtótájékoztatóján jelen volt a VácOnline.hu szerkesztősége is. A tájékoztató keretében dr. Mészáros György, az Semmelweis Egyetem főigazgatója a jelenlévőknek elmondta: a rendezvénnyel a céljuk nem más, mint az egyetemisták mozgásszegény életmódján való javítás, a mozgás, sport megszerettetése a fiatalokkal.
 ... bővebben » 
 
SZAVAD Suli-futóverseny a Reménység pályán
2014. okt. 16.
A váci SZAVAD Egyesület idén is megrendezi a SZAVAD Suli-futóversenyt a váci általános iskolák alsó tagozatosai részére. Idén a versenyt a mai napon, azaz 2014. október 16-án 15 óra és 16 óra 30 perc között között tartják Vácott, a Reménység pályán.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 105 - 112 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat