Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Élvonalbeli rangadó Vácott - jön a Kozármisleny FC
2014. szept. 19.
A hétvégén hazai pályán játssza ide nagy rangadóját a Vác FC csapata. Az NB III Közép Csoportjában az ötödik forduló után éllovas váci csapat a harmadik helyen álló Kozármisleny FC-t fogadja a váci stadionban. A vendég csapat honlapján megjelent mérkőzés-beharangozó írásból kiderül: a Kozármislenyiek tisztelik a nagy múltú váci csapatot, de nem tartanak tőle - győzni jönnek Vácra. Mivel ezzel szemben a váciak mindent megtesznek azért, hogy itthon tartsák a három pontot, ezért egy igazán izgalmas mérkőzésre számíthatunk 2014. szeptember 20-án, szombaton 15 óra 30 perces kezdettel a váci stadionban.
 
Győzelemmel kezdte az őszi szezont a Váci KSE
2014. szept. 16.
A Váci KSE is elkezdte a pontvadászatot az őszi szezonban. A szombaton, 2014. szeptember 13-án megtartott mérkőzés igazi izgalmakat sejtetett, hiszen a másodosztályú férfi kézilabda bajnokság egyik legjobbja, a tatai legénység látogatott Vácra a bajnokság nyitófordulójában. A meccset a Zsiga Gyula vezette hazai legénység kezdte jobban, hiszen a meccs harmadik percében már három gólos fórra tett szert a váci csapat.
 ... bővebben » 
 
Síroller és görkorcsolya verseny a Toperini Ipari Parkban
2014. szept. 16.
Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Síszövetség és a Váci Ifjúsági SE sífutószakosztályának rendezésében a Váci Nemzetközi Síroller Verseny mely idén egyben a sportág Középtávú Magyar Bajnoksága, és a Magyar Kupa 4 futama. A 2014. szeptember 20-án, szombaton délután megrendezésre kerülő eseménynek - csakúgy mint a tavalyi esztendőben - ezúttal is a Toperini Ipari Park ad otthon.
 ... bővebben » 
 
Sződ-Csörög szomszédvár rangadó - ilyen még nem volt
2014. szept. 13.
- Ilyen még nem volt! - hangsúlyozza Oláh Tamás, a nemrégiben megalakult Csörögi Reménység SE vezetője a 2014. szeptember 14-én, vasárnap 16 óra 30 perces kezdettel megrendezésre kerülő Sződi BLSE - Csörögi Reménység SE mérkőzés kapcsán. ...és valóban. A vasárnapi alkalom lesz az első, amikor a két, szomszédos település labdarúgó egyesületeinek játékosai összemérik erejüket.
 ... bővebben » 
 
Váci sikerek Szegeden
2014. szept. 11.
Az elmúlt hétvégén zajlott le Szegeden, a Nemzeti Kajak-Kenu és Evezős Olimpiai Központban a 2014. évi Felnőtt és Masters Országos Bajnoksága és Sport XXI Mini Kupa és Diák Ranglista versenye, ráadásul az esemény keretein belül a 2014/2015. tanévi diákolimpia is megrendezésre került. A három napos eseményen felnőtt egypár-, kétpár-, négypár evezősök, illetve a nyolcasok versenye váltotta ki a legnagyobb érdeklődést.
 ... bővebben » 
 
Ma rajtol a Vác számára a női kézilabda bajnokság
2014. szept. 02.
Az elmúlt hetekben zajló felkészülési időszak után megkezdi szereplését az őszi élvonalbeli női kézilabda bajnokságban az Ipress Center-Vác. Konkoly Csaba tanítványai elsőként az NB I-ben újoncként szereplő mosonmagyaróváriak ellen lépnek pályára szerdán, 2014. szeptember harmadikán. A jórészt győri fiatalokból álló mosonmagyaróvári hölgykoszorú váci vendégszereplésének a szérűskerti sportcsarnok ad otthont.
 ... bővebben » 
 
I. Váci Évadzáró Túra szárazon és vízen
2014. szept. 02.
Most szombaton, tehát 2014. szeptember 6-án a Váci Kajak-Kenu Baráti Kör szervezésében valósul meg az I. Váci Évadzáró Túra, amelynek résztvevői szárazon és vízen egyaránt küzdhetnek majd az elemekkel. A túrát követően a résztvevőket Váci Kajak-Kenu Baráti Kör vendégül látja egy Wichmann Tamás olimpikon, világ és Európa-bajnok, Fair Play díjas kenus által a X. Váci Lecsófesztivál keretében főzött lecsóra és egy pohár italra Vác főterén. A túráról bővebb információkat az alábbiakban találnak olvasóink.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 121 - 128 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat