Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Tornával emlékeznek Kolossa Istvánra Vácott
2014. szept. 02.
undefinedA Váci Vízilabda Sportegyesület szeretettel 2014. szeptember 6-án és 7-én immáron második alkalommal szervezi meg a Kolossa István Vízilabda Emléktornát. A sportrendezvényt szombaton 8 óra 30 perctől 19 óra 30 percig, míg másnap 8 óra 30 perctől 16 óráiig tartják Vácott. A házigazda-főszervező Váci Vízilabda SE mérkőzései információink szerint szombaton 12 óra 40 perckor, 14 óra 10 perckor, vasárnap pedig 9 óra 20 perckor, 11 óra 50 perckor és 13 óra 30 perckor lesznek. Az egyesület két utánpótlás gyermek csapata is vízre száll majd, de meghívott neves vízilabda csapatok is jelen lesznek a váci eseményen.
 
Göd Kupa huszonegyedszer
2014. aug. 30.
A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány a mai napon rendezi a Dunakanyar egyik legnagyobb vízisport eseményét, a Göd Kupát. Az immáron szép haygományként, huszonegyedik alkalommal megrendezésre kerülő esemény keretében a délelőtt folyamán a fiatalok kajakversenyeken, a délután folyamán pedig az amatőrök indiánkenu-futamokon mérhetik össze erejüket.
 ... bővebben » 
 
Negyedik lett a Vác a nemzetközi tornán
2014. aug. 26.
Negyedik helyen végzett az Ipress Center-Vác NB I-es női kézilabda csapata azon a nemzetközi felkészülési tornán, amelyet a csehországi Ostravában rendeztek meg 2014. augusztus 22-én és 23-án. A házigazda, Sokol Poruba és Konkoly Csaba tanítványain kívül a többszörös BL-győztes, osztrák bajnok Hypo Niederösterreich valamint a lengyel bajnokcsapat, a Lublin vett részt a tornán. Az első napon sikerült revansot vennie a váciakon a Sokol Poruba csapatának az egy héttel korábban megtartott Ipress kupán elszenvedett vereség miatt. Akkor tizenhat góllal többet dobva nyert a váci csapat, most viszont a vendéglátó nyert egy góllal.
 ... bővebben » 
 
Walesben versenyeztek a váci parasportolók
2014. aug. 23.
A walesi Swansea adott otthont az IPC atlétikai Európa-bajnokságnak, amelyen a magyar válogatott tagjaiként képviseltették magukat a Váci Reménység Sportegyesület versenyzői is. A legjobb eredményt Keresztesi Erika érte el, aki a női 400 méteres síkfutás döntőjében mindössze 38 századdal lemaradva holland riválisa mögött 1:02.67 perccel másodikként ért célba. Ezüstérmet érő eredményével Erika eddigi egyéni csúcsát is megdöntötte. Kálmán Krisztina ugyancsak egyéni csúccsal (18,47 méter) szerezte meg az ötödik helyet buzogányhajításban, míg végső helyezését a döntő teljes időtartama alatt tartva a negyedik helyen zárta súlylökésben a megmérettetést.
 ... bővebben » 
 
Szegeden is nyert a váci csapat
2014. aug. 23.
undefinedSzegeden lépett pályára az NB III Közép csoportjának őszi idényének második fordulójában, augusztus 23-án, szombaton a Vác FC. A Felső Tisza-parti stadion feletti égbolt meglehetősen borús volt a meccs kezdetekor. A Csongrád megyei és a Pest megyei csapat összecsapása kiegyenlítetten kezdődött, hiszen már rögtön a mérkőzés elején volt jelentős helyzet mindkét térfélen, gól azonban nem született egyikből sem. Úgyis írhatnánk, hogy szegediek ekkor még tudták tartani a lépést a győzelemre esélyesebb Csank-legénység ellen.dik majd az összecsapás.
 ... bővebben » 
 
Érmek és remek eredmények a korosztályos bajnokságokon
2014. aug. 23.
Az elmúlt időszakban a különböző korosztályok bajnokságait rendezték az atlétáknál. A Váci Reménység versenyzői remekül helytálltak a megmérettetéseken és egy nagy csokor éremmel térhettek haza. Zalaegerszegen az ifjúságiak (16-17 évesek) kezdték a sorozatot, ahol Fekete Fédra egy magasugrásban szerzett ezüstéremmel gazdagodott. A juniorok (18-19 évesek), és az U23-as korosztály (20-22 évesek) Debrecenben találkoztak a helyezések eldöntése végett. Itt egy ezüstérem (Moravcsik Angéla) és egy bronzérem (Havasi Renáta) született. A serdülők (14-15 évesek) és az újoncok (13 évesek) Tatabányán mutatták meg tudásukat.
 ... bővebben » 
 
Szeptembertől ismét várják a karatézni vágyókat a Vác-Deákvár SE-nél
2014. aug. 21.
undefinedA Vác-Deákvár SE 2014. szeptemberétől ismételten folyamatos tagfelvétellel várja a Kyokushin Karatéval foglalkozni vágyókat. A beiratkozásra az edzéseken - kedden és csütörtökön 18 óra és 19 óra 30 perc között - van lehetőség. Mint azt Wachtler Viktortól, a Vác-Deákvár SE vezetőjétől megtudtuk, az idén - igény szerint - alsós csoportos edzéseket is indítanak.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 129 - 136 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat