Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ma elrajtol az I. Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny Nyomtatás E-mail
2014. aug. 09.
undefinedIlyen még nem volt! - mondhatjuk bátran a mai napon első ízben megrendezésre kerülő I . Váci Éjszakai Jótékonysági Futóversenyre. A Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány által életre hívott, a Váci Férfi Kézilabda Sport Egyesület, valamint a Royal Fitness Klub közös szervezésében megvalósuló verseny nevezési díja teljes egészében jótékonysági célra fordítódik: az összeget az Európa bajnokságon induló Kálmán Krisztina paralatlétának adják át a helyszínen.



Ez a futás érte - tágabb értelemben pedig értük -, vagyis azokért a sérült Váci sportolókért szól, akik öregbítik a város hírnevét. Továbbá: az esemény médiatámogatója a VácOnline.hu szerkesztősége karöltve a Váci Férfi Kézilabda Sport Egyesülettel ezen az estén egy nagy, a város sportéletét érintő bejelentésre készül.

A verseny meghirdetése óta számos támogató állt a rendezvény mögé és az esemény facebook oldalán közel hétszázan jelezték - köztük neves személyiségek is -, hogy ott lesznek az I. Váci Éjszakai Futáson.

Ha kíváncsi vagy arra, kik lesznek ott az eseményen, illetve milyen nagyszerű felajánlások érkeztek a támogatóktól, akkor nincs más dolgod, mint kattintani az esemény facebook oldalára, amelyen keresztül a szervezők napra készen infromálnak mindenről, ami a rendezvénnyel kapcsolatos.

Az alábbiakban számos részletet megtudhatnak az I . Váci Éjszakai Jótékonysági Futóversenyről:

Rajtszámfelvétel: 18:00-21:30-ig a helyszínen, a regisztrációs pultnál, ahol minden indulónak ki kell töltenie egy részvételi űrlapot, majd ezt követően megkapják a rajtszámot.

undefinedNevezési díj: 500 Ft. A nevezési díj azonnal egy gyűjtő urnába kerül, amelyet a verseny végén bontatlanul átadnak Kálmán Krisztina váci paraatlétának (képünkön), aki végig ott lesz a rendezvényen, majd a helyszínről utazik is az Európa bajnokságra. Mint feljebb már olvashatták, ez a futás érte - tágabb értelemben pedig értük -, vagyis azokért a sérült Váci sportolókért szól, akik öregbítik a város hírnevét. Rendkívüli erőfeszítéseket tesznek ezért a mindennapokban és felkészülésük nagyon sokszor minimális anyagi akadályokba ütközik. "Mi most veletek ,értük is futunk!!!" - hangsúlyozzák ki a szervezők.
Fussunk értük együtt, ezen az éjszakán, amikor a langyos nyáresti szellő, városunk fényei, a Duna illata, az indulók sokasága, a DJ által diktált tempó lüktetése, a rajt, a futás a Duna partján majd keresztül a városon, végül a célba érés öröme együttesen adja meg a hangulatot! Te se maradj ki a jóból!

Időmérés: Stopperal

Rövid táv: 2.4 km - 1 kör

Hosszú táv: 4.8 km - 2 kör

Program kezdete: 19 óra

Rajt időpontja:
2014. augusztus 9-én 22 óra

Díjazás mindkét távon:

Első férfi / Első női befutó.

Első 16 év alatti fiú / lány.

Első 50 év feletti férfi / női befutó

...valamint díjazzák a legfiatalabb és legidősebb teljesítőt is, továbbá minden résztvevő emléklapot kap!

A verseny útvonala: Rajt-Vác Március 15 tér-Köztársaság út-Barabás Miklós út-Liszt Ferenc sétány-Ady Endre sétány-Petróczy László utca-Schuszter Konstantin Tér-Székesegyház megkerülés-Köztársaság út-Március 15 tér-Cél

Eredményhirdetés:
a célba érkezést követő eredményhirdetésen (23:00-24:00 között) a nyertesek, valamint a helyezéstől függetlenül kisorsolt résztvevők, a szponzorok által felajánlott ajándékokat vehetnek át.

Színpadi programok az esemény ideje alatt: Royal Fitness bemutatók. A break tánc, a hipp-hopp és rock & roll táncok mellett a görögtűz és a lézer show által fényárban úszó rajt helyszín jó hangulatot és lenyűgöző látványt nyújtanak. A rajt előtt (21:30-21:50 / Rajt 22:00-kor) váci énekesek zenészek tartanak profi zenés bemelegítést a színpadot körülvevő parkban. Műsorvezető: Wernke Ádám.

A I . Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny szervezői kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az esemény izgalmas, hangulatos és látványos rendezvény legyen, ezért, nagy hangsúlyt fektetnek a fiatalok és családok minden tagjának közös részvételére nemcsak a futóversenyen, hanem azt megelőző színes programokon is. Kezdő vagy? Esetleg hobbyfutó? Teljesen mindegy. Válassz kedvedre és légy részese az élménynek Te is a közös célért!

"Élvezzük együtt városunk esti fényárban úszó hangulatát, és az esti futás élményét a futók sokaságával, Vác jelenlegi, és volt élvonalbeli sportolóival!
Fussunk együtt, légy részese az élménynek Te is!" - invitálnak a szervezők, akik mindenkit nagy szeretettel várnak az eseményre!

Az alábbiakban megtekinthetik a rendezvény műsorrendjét, amely számos egyéb információ mellett megtalálhatnak az esemény facebook oldalán is:

18.00-18.20 Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány részéről megnyitó, utána Dj Balu zenél!

18.20-18.35 Közérdekű információk ismertetése: rajtszám felvételének a lehetősége, standokról, hol, mi található

18:35-18:50 3-2-1 Meridián Torna bemutatása

18.50- 19.05 Bagyinszki Anikó - Zumba Fitness bemutató

19.10-19.20 Dynamic Táncstúdió növendékei a színpadon

19.25-19.40 Unger Timi Kangoo Jumps bemutató

19.45-20.10 Dunakanyar Rendezvényiroda énekesei

20.15-20.25 Silverstar táncstúdió fellépői

20.25-20.30 Wernke Ádám a színpadon: információ a rajtszám felvételének lehetőségéről, standokról, hol, mi található, felajánlások felsorolása

20.30-20.40 Váci KSE sajtótájékoztatója

20.45-21.00 Bagyinszki Anikó Capoeira Aerobik

21.00-21.20 Polgármesteri köszöntő – Fördős Attila polgármester úr

21.20-21.35 Dj Balu zenél

21.35-21.40 Vác dala

21.45-21.55 Közös bemelegítés Nagy Réka, Schröck Cili

22.00 Futás kezdete: először a 2,4 km, utána pedig a 4,8 km.
Eredményhirdetés

A változás jogát a szervezők fenntartják!

További részletek: az esemény facebook oldalán!
Megosztás
 




 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat