Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A szendehelyi lányok keményen megdolgoztatták a Váci KSE férfi kézilabda csapatot Nyomtatás E-mail
2014. júl. 31.
Egy fergeteges hangulatú, szabadtéri deepWORK™ órán vettek részt a Váci KSE csapat tagjai, valamint a Szendehely FC ifistái 2014. július 28-án, hétfőn Szendehelyen. A Dobák Tamara deepWORK™ oktató vezette, főként hölgyekből álló csoport nem finomkodott, keményen megdolgoztatta a srácokat.



Először Dobák Tamara edzőt kérdeztük a közös programról:

- Hogy bírták a srácok?

- Ahogy az egy profi csapathoz méltó, lelkiismeretesen dolgoztak egész órán, pedig úgy tudom, ez ma már a harmadik edzésük volt. Voltak olyan gyakorlatok, amelyekkel azért nekik is meg kellett küzdeniük, hiszen egy deepWORK™ tréning nem éppen könnyű.

- Úgy látom, ennek ellenére szeretik a helyi lányok, anyukák.

- Igen, legnagyobb örömömre az első pillanattól kezdve azzal a rajongással fogadták, amit én is érzek.

undefined

- Mondanál pár mondatot erről az óráról azoknak, akik még nem ismerik?

- A deepWORK™ egy rendkívül intenzív kardió- és erőedzés egy kis spiritualitással fűszerezve. Fizikai és mentális tréning egyben, ahol a test karbantartása mellett a lélek ápolása éppolyan fontos. Amellett, hogy rendkívül alaposan mozgatja át a testet, rengeteg pozitív energiával tölt fel. Egy hagyományos edzéshez képest ezért ad más érzést már a tréning alatt és utána is. Egy deepWORK™ óra után nem azt érzi az ember, hogy „kipurcant”, mozdulni sem bír, hanem inkább azt, hogy kirobbanó formába került. Az még benne a nagyszerű, hogy a gyakorlatokat különböző intenzitással, kezdő és haladó szinten lehet végezi, így edzhet egyszerre profi és szabadidő sportoló illetve férfi és nő.

- Honnan jött az ötlet, hogy Szendehelyre hívjátok a Váci KSE csapatot?

- Minden nyáron szervezünk szabadtéri programot. Előző években kerékpároztunk, idén a focipálya zöld füve csábított minket kinti órára. Ha már egyszer focipálya, gondoltuk megkérdezzük a helyi focistákat, lenne-e kedvük csatlakozni. Már korábban olvastam róla, hogy egyre több élsportoló, profi csapat színesíti edzéseit ezzel a módszerrel, így aztán megkerestük a kéziseket is. Remélem, nem bánták meg, hogy eljöttek!

undefined

A Tamarával folytatott beszélgetés után kíváncsiak voltunk a fiúk véleményére is:

- Nos, nem bántátok meg? Hogy érzitek magatokat?

- Természetesen nem bántuk meg, bár a mai napon ez volt a harmadik edzésünk, mégis a gyönyörű környezet a jó levegő és a lelkes fiúk, lányok feledtették a fáradalmakat. Mindenképpen egy újfajta edzés módszert ismerhettünk meg, ami olyan izmokat is megmozgatott, amiről eddig nem is tudtunk hogy létezik... Viccet félretéve, nagyon jól éreztük magunkat!

undefined

- Mi az, ami a legjobban tetszett nektek ezen a programon?

- Végre egy kis friss levegőn lehettünk, és a környezet változás, ami igen is sokat jelentett.

undefined

undefined

- Mit vártatok ettől az edzéstől, erre számítottatok-e? Most, hogy kipróbáltátok, részt vennétek-e rajta máskor is?


- Mindenképpen jönnénk többször, amennyiben belefér a zsúfolt programunkba. Egyébként mindenkinek ajánljuk, aki újfajta impulzusokat szeretne megélni, és fontos a sport és a mozgás, és nem riad vissza egy kis izomláztól...

undefined

- Hogyan készültök a következő szezonra, ami szeptember 14-én kezdődik?

- Mint arról már hírt adtunk, a csapat összetétele lassan végleges formát ölt, sorban aláírásra kerülnek a szerződések a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival. Ezzel egy időben azonban a biztos anyagi háttér megteremtésének érdekében tárgyalások folynak a csapat eddigi, és leendő támogatóival is.
A játékosok számára is fontos a biztos anyagi háttér, akik ezt azzal viszonozzák, hogy minden mérkőzésen tudásuk legjavát nyújtják.
Fontosnak tartjuk hogy a csapat a múlthoz képest sokkal több helyen jelenjen meg, vállaljon több társadalmi szerepet, de legfőképpen, ahogyan az előzőekben is említettük feleljen meg Önmagának és a nézőknek. Jó játékot várunk és ezért cserébe sok szurkolót szeretnénk

- Legjelentősebb igazolásotok?

- Az első és legjelentősebb igazolást a szakmai stáb építésével tette meg csapatunk az új szezonra. Mint arról Ti is beszámoltatok a VácOnline-on: a 2010-2011-es évadot követően újból Zsiga Gyula Európai mesteredző irányítja az Egyesület szakmai munkáját.

Köszönjük az interjút Nektek és egyúttal kívánunk sok sikert a következő szezonra; Tamaráéknak pedig kívánjuk, hogy deepWORK™ tréningjeik legyenek minél népszerűbbek!
Megosztás
 




 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat