Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Hazai pályán győzött a Derecske
2007. okt. 17.
Két hét szünet után, szombaton folytatódott az élvonalbeli bajnokság a Váci NKSE számára. Kenyeres József tanítványai ezúttal az NB I újoncához, a Derecske otthonába látogattak. A találkozó első perceiben jól kezdtek a vendégek, akik három találattal is elhúztak. A derecskei lányok ezt követően magukhoz tértek, olyannyira, hogy az első félidő felénél hét-hét volt az állás.
 ... bővebben » 
 
Több száz diák küzdött az ötödik sportgálán
2007. okt. 17.
A már hagyománynak tekinthető Sportgálát az Egészséges Ifjúságért Alapítvány, valamint Bíró György és csapata szakmai közreműködésével közreműködésével október 12-én, pénteken rendezte meg a Duna-Dráva Cement Kft.
A diákok csapatait az elmúlt évhez hasonlóan evezős világbajnokok segítették, dr. Haller Ákos, Pető Tibor, Varga Tamás és Hirling Zsolt együtt versenyeztek az iskolásokkal. A három-millió forintos összdíjazású verseny nyereményeit az iskolák kizárólag sporteszközök vásárlására fordíthatják.  
 ... bővebben » 
 
Makón is Rusvay brilírozott
2007. okt. 16.
Az Orosháza elleni találkozó után Makón is Rusvay Gergely szerezte meg a Vác-Újbuda Lágymányosi TC győztes gólját a vasárnap, október 14-én megrendezett másodosztályú bajnokság újabb fordulójában. A gyengének minősíthető mérkőzésen a hazaiak kezdtek jobban, ezt követően azonban a tizenötödik percben már a váciak irányították a meccset. Helyzetek persze mindkét csapatnál adódtak szépszámmmal.
 ... bővebben » 
 
VKSE: Túl az ötödik győzelmen
2007. okt. 16.
Gyöngyösre látogatott a hétvégén az NB II-es Váci KSE. A váci fiúk folytatva eddigi kiváló teljesítményüket erről a találkozóról is győztesen térhettek haza. Kétgólos győzelmet aratott a Laurencz László irányította csapat, annak ellenére, hogy hiányos összeállításban léptek pályára a váciak. A mérkőzés a csoport rangadójának számított ugyanis az első és a második helyezett játszott egymással.
 ... bővebben » 
 
Városi elismerés a gólkirálynőnek
2007. szept. 28.
Ünnepélyes keretek között vehette át Veszeli Judit, a Váci Női Kézilabda Sportegyesület NB I-es csapatának oszlopos tagja a Vác Város Sportjáért emlékplakettet a szeptember 27-én, csütörtökön megtartott képviselő-testületi ülés keretében. Az önkormányzat ifjúsági és sportbizottságának döntése alapján odaítélt elismerést a bizottság elnöke, Mokánszky Zoltán és dr. Bóth János polgármester adta át.
 ... bővebben » 
 
Kikaptak a váciak Hódmezővásárhelyen
2007. szept. 25.
A női kézilabda bajnokság ötödik fordulójában a Hódmezővásárhely fogadta a Váci NKSE-t szombaton, azaz szeptember 22-én. Az első félidőben három gólos előnyre szert tett házigazdák a meccs végére is megőrizték ugyanilyen arányú vezetésüket. A 15-12-es eredménnyel zárult első játékrész első perceiben még a váciak vezettek, de a tizenötödik percben már a vendéglátók vezettek. 
 ... bővebben » 
 
Ismét győzőtt a VÚLTC
2007. szept. 24.
A végeredmény tekintetében megismétlődőtt a Vác-Újbuda Lágymányosi TC múlt heti győzelme az NB II újabb, sorrendben hetedik fordulójában, vasárnap, azaz szeptember 23-án. Verebes József tanítványai a BKV Előre otthonában győztek 1-2-re. A gól nélküli első félidőben a váci csapatnak volt több esélye a gólszerzésre, ezek azonban megmaradtak helyzeteknek.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 633 - 640 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat