Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Birkózósikerek Kaposváron és Karcagon
2007. dec. 12.
Karcagon rendezték meg december első két napján a Kurucz-testvérek emlékversenyét, amely a tizenkét-tizenhárom éves diákok kötöttfogású országos bajnoksága is volt egyben. A viadalon a negyvenhat kilogrammosok kategóriájában Nagy Péter, a Vác Városi Sportegyesület kiváló sportolója nem talált legyőzőre. A szintén váci Gumi-Profi Forma Sportegyesület “karfiolfülűi” pedig Kaposváron bizonyítottak.
 ... bővebben » 
 
Rapcsi díjat kapott a Mikulástól
2007. dec. 11.
Az idén első alkalommal osztották ki a Mol Tehetséggondozásért díjat, amelyet az Új Európa Alapítvány alapított. A sport területén több neves, hazai edző részesült ebben az elismerésben. A kitüntetett trénerek között találjuk Rapcsák Károlyt, a Vác Városi Evezős Club mesteredzőjét is, akit Pető Tibor és Hirling Zsolt evezős világbajnokok javasoltak a díjra. 
 ... bővebben » 
 
Váci táncospár sikere Pozsonyban
2007. dec. 10.
Cseresznyék Dávid és Zsigmond Emőke - a váci Bolero Táncsport Egyesület táncosai, Magyarország egyik legjobb ifjúsági korú versenyzői – látványos sikerrel hívták fel magukra a táncot szerető közvélemény figyelmét.A világranglista-versenyek Pozsonyban megrendezett állomásán ötvenegy páros közül a kilencedik helyezést szerezték meg. Eredményükről a Magyar Táncsport Szakszövetség is hírt adott hivatalos honlapján.
 ... bővebben » 
 
Harmadszor gyűjtenek a kézilabdás lányok
2007. nov. 29.
Az elmúlt két év sikerén felbuzdulva gyűjtést hirdetnek a Váci Női Kézilabda Sportegyesület játékosai, vezetői. A cél ezúttal is ugyanaz, mint az eddigi akcióknál, azaz szebbé varázsolni a rászorulók karácsonyát.
 ... bővebben » 
 
Egy hét, két meccs két váci győzelem
2007. nov. 26.
A héten két mérkőzésen is sikeresen szerepelt a Laurencz László vezette Váci KSE. A férfi kézilabdások NB II-es őszi bajnokságát már az előző héten megnyert váciakkal nem szaladt el a ló, hanem nyugodtan, fegyelmezetten és kifejezetten jó játékkal magabiztosan győztek a hét közepén a mogyoródi csapat ellen. A Gödöllőn lejátszott, szerdai, előrehozott találkozón a váciak tizenöt góllal nyertek.
 ... bővebben » 
 
Mikulásfutás tizenegyedszer
2007. nov. 24.
Tizenegyedik alkalommal rendezik meg Vácott a Mikulásfutást és az Ovis futást. Az idén december 2-án, vasárnap szervezik meg ezt a programot. A hagyományos programelemek mellett újabbak is szerepelnek a repertoáron – tájékoztatta szerkesztőségünket Bíró György főszervező. A tíz kilométeres távon görkorcsolyával is indulhatnak a résztvevők, bemutató jelleggel. Erről kicsit részletesebben lejjebb olvashatnak.
 ... bővebben » 
 
Decembertől a nőkkel birkózik
2007. nov. 22.
A Gumi-Profi Váci Forma Sportegyesület birkózószakosztályának egyik eddigi edzője, Nagy Lajos (képünkön) az idén decembertől a magyar női birkózó válogatott trénere lesz. A kiváló sportembere megbízatása  határozott ideig, a 2008-as pekingi olimpia végéig tart és a szakág utánpótlásának felkészítésére is vonatkozik. 
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 609 - 616 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat