Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Döntetlen a Kecskeméttel
2007. nov. 07.
A múlt héten az NB II Keleti csoportjának utolsó helyén álló Mezőkövesddel ért el döntetlent a Vác-Újbuda Lágymányosi TC, míg november 3-án, szombaton az éllovas Kecskemét elleni találkozó is egállal zárult. A váci stadionban szombaton délután megtartott mérkőzés első tizenöt percében kiegyenlítetten játszott a két csapat.
 ... bővebben » 
 
Váci táncosok sikerei Törökbálinton
2007. nov. 04.
A váci Bolero Táncsport Egyesület öt párból álló csapata négy első, egy-egy második és harmadik, illetve egy ötödik és egy nyolcadik helyezéssel zárta a közelmúltban megtartott, III. Törökbálint Kupát. Öt kategóriában voltak érdekeltek a váciak, s ebből négyben sikerült megszerezniük a győzelmet – tájékoztatta szerkesztőségünket Vörös Péter, az egyesület elnöke.
 ... bővebben » 
 
Három versenyen, négy érmet szereztek birkózóink
2007. nov. 04.
Az elmúlt hetekben számos versenyen szerepeltek eredményesen a jövő nemzedék birkózói. Eger adott otthont még október elején az utánpótlás korú, kötöttfogású birkózók országos bajnokságának. Az ötvennégy kilogrammosok mezőnyében a Vác Városi Sportegyesület birkózója, Liptai Alex a harmadik helyen végzett.
 ... bővebben » 
 
Vasast verő váci lányok
2007. nov. 04.
Hazai pályán aratott győzelmével, megérdemelten könyvelhették el az újabb két pontot a nemzeti bajnokságban szereplő Váci NKSE. A kilencedik fordulóban a Vasas volt a váciak ellenfele a váci sportcsarnokban. A teltház előtt megtartott meccs elején már ünnepeltek a váciak, noha ekkor még senki sem sejtette a találkozó kimenetelét. Igaz, a pénteki program előtt nem is a győzelmet ünnepelték, hanem a váci csapat arany-, és ezüstfokozatú támogatóit köszöntötték egy-egy oklevéllel.
 ... bővebben » 
 
Gólnélküli döntetlen a sereghajtó otthonában
2007. okt. 30.
A tabella utolsó helyén álló Mezőkövesdre látogatott el NB II-es focicsapatunk, a Vác-Újbuda LTC. A sereghajtó otthonában október utolsó vasárnapján tartott mérkőzés végeredménye nagy meglepetést okozott, ugyanis nem született gól a kilencven perc alatt. 
 ... bővebben » 
 
Ismét remekeltek a váci fiúk
2007. okt. 24.
A másodosztályú kézilabda bajnokságban szereplő Váci KSE újabb győzelmet aratott a hétvégén. Ezúttal a Csömör legénysége szenvedett vereséget a váci sportcsarnokban. A rangadónak számító találkozón a tabella első két helyen álló csapat feszült egymásnak. Sérülések és betegségek miatt az előző heti mérkőzéshez képest is rövidebb kispaddal játszott a váci csapat. Sajnos egy másik, tavalyi betegség is újból felütötte a fejét, az álmos kezdés. 
 ... bővebben » 
 
Váci KSE: Utánpótlás torna harmadszor
2007. okt. 18.
Immáron harmadik alkalommal rendezett tehetségkutató utánpótlás-tornát a Váci KSE október 13-án, szombaton a váci sportcsarnokban. Az általános iskolás fiúk részére megrendezett gyermektorna résztvevőit Csereklye Károly Vác város alpolgármestere köszöntötte, s szintén ő nyitotta meg a sporteseményt.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 625 - 632 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat