Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Negyedszer találkoztak Vácon a legjobb gerelyhajítók
2008. okt. 08.
A Váci Reménység Sportegyesület szeptember utolsó vasárnapján, immáron negyedik alkalommal rendezte meg hagyományos versenyét. Ragyogó, napsütéses időben, az ország minden tájáról érkező versenyzőt az egyesület nevében Bartos Ferenc, az egyesület elnöke üdvözölte, a versenyt pedig dr. Bóth János, Vác város polgármestere, a verseny fővédnöke nyitotta meg.
 ... bővebben » 
 
Pontszerzés döntetlennel - Szigetváron
2008. okt. 06.
Egy hetes pihenő után folytatódott a Váci KSE küzdelme az NB I/B őszi szezonjában. A bajnokság soron következő fordulójában Szigetvárra utazott Laurencz László csapata. A vasárnap, október 5-én megrendezett viadalon két azonos szinten álló csapat feszült egymásnak, hiszen a házigazda szigetváriak pont nélkül léptek pályára a hazai szurkolók előtt, éppúgy, mint a váciak. A vendégseregnek volt nehezebb a dolga, mert több kulcsjátékost is nélkülözni kellett a meccsről, sérülések miatt.
 ... bővebben » 
 
Bronzérem a sakk Európa-bajnokságon
2008. okt. 06.
Montenegróban rendezték meg a közelmúltban az U16-os sakk Európa-bajnokságot, amelyen a váci Boronkay György Műszaki Középiskola tanulója, a fővárosi MTK-ban sportoló Prohászka Péter is részt vett. A tizenhat esztendős váci fiú címvédőként utazott a kontinens-viadalra, hiszen 2006-ban aranyéremmel térhetett haza az akkor ugyancsak Montenegróban rendezett versenyen.
 ... bővebben » 
 
Tíztánc Magyar Bajnokság Vácon
2008. okt. 02.
A Magyar Táncsport Szakszövetség október 5-én, vasárnap 16 órától a váci sportcsarnokban rendezi meg a 2008-as Tíztánc Magyar Bajnokságot, amely a nemzetközi versenyek után, - mint a Savaria - az egyik legrangosabb hazai táncversenynek számít. A tíztánc versenyben mind a latin, mind a standard élmezőny képviselteti magát. A szombat esti láz után a versenytáncok iránt megnőtt érdeklődést is mutatja, hogy egyre több versenyt rendeznek Vácon és környékén.
 ... bővebben » 
 
Végre győztek a váci lányok
2008. okt. 01.
Végre megszerezte első győzelmét a Váci Női Kézilabda Sportegyesület az élvonalbeli bajnokságban az ősz folyamán. Vasárnap, szeptember 28-án a Vasas látogatott Vácra a NB I ötödik fordulójában. A vendégek jól használták ki a házigazdák nehézkes meccskezdetét, s az első percekben megszerezték a vezetést. Ez jó negyedóráig tartott, amikoris 7-7 volt az állás. Kenyeres József lányai ezután talpra álltak, s az első félidő végéig hol három, hol hat góllal vezettek.
 ... bővebben » 
 
A csereként beállt váci játékos brílirozott a Szolnok ellen
2008. szept. 29.
Új seprű jól seper – tartja a közismert mondás, ami a szombaton, szeptember 27-én megtartott Vác-Szolnok másodosztályú bajnoki mérkőzésre is érvényes volt. A hét közepén lemondott Verebes József helyett ugyanis Tóth János irányította a Vác-Újbuda Lágymányosi TC csapatát a hétvégi meccsen, s az elmúlt napok edzésein is. A szombati találkozó 3-0-ás váci győzelemmel zárult.
 ... bővebben » 
 
Éremeső a fiatal váci kajakosoknak
2008. aug. 27.
A váci Földváry Károly Általános Iskola tanulója, a Váci Hajó Sportegyesület versenyzője a kajak-kenu sportágban jeleskedő Ertinger Márk szép eredményeket ért el a közelmúltban megtartott országos bajnokságon.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 569 - 576 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat