Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Nehéz váci győzelem Dunakeszin
2007. nov. 19.
Dunakeszire látogatott a Váci KSE az NB II. kilencedik fordulójában szombaton, november 17-én. Igazi presztízsmérkőzés volt ez a találkozó, hiszen évek óta edző és játékoscserék folynak a két csapat között. A mérkőzés ennek megfelelően kezdődött a hazaiak minden erejüket beleadva játszottak, nem látszott a két csapat közötti tízpontos különbség.
 ... bővebben » 
 
A fiatalok a legjobb nyolc között
2007. nov. 16.
Több, mint kétszeres gólkülönbséggel győzőtt a Váci NKSE ifjúsági csapata Szigetszentmiklóson november 14-én, szerdán.
 ... bővebben » 
 
Várják a javaslatokat a megyei sportdíjazottakra
2007. nov. 15.
A Pest megyei Önkormányzat ebben az esztendőben is köszönti az év során legjobb eredményeket elért sportolókat, edzőket. A Pest megyei közgyűlés többször módosított 4/1993.(IV.2.)PM.számú határozatának megfelelően a decemberben tartandó ünnepségen serleget és díszoklevelet adományoz a Pest megyei sportegyesületek színeiben elért kiváló eredményeik elismeréseként az év legjobb versenyzőinek, csapatainak, edzőinek és a szabadidősportban legeredményesebb sportszervezeteknek.
 ... bővebben » 
 
Későn ébredtek, de nyertek a váciak
2007. nov. 12.
Az NB II-es bajnokság nyolcadik fordulójában a Pilisvörösvárt fogadta a Váci KSE. A házigazda férfisereg ismét győztesen vonulhatott le a pályáról találkozó végén. Erre ezúttal azonban senki sem fogadott volna nagy tételben az első félidő végén. A csapatok a tervezetthez képest negyedórás késéssel feszülhettek csak egymásnak, mert a téli időjárás miatt nem értek ide időben a pilisvörösváriak.
 ... bővebben » 
 
Újabb döntetlennel szorult le a dobogóról a Vác
2007. nov. 11.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megye északkeleti részén fekvő Tuzsérre utazott a Vác-Újbuda Lágymányosi TC szombaton, november 10-én. A másodosztályú csapatok őszi bajnokságának utolsó előtti fordulójában megtartott mérkőzésen folytatta az elmúlt hetek hagyományait a váci csapat, hiszen ismét döntetlent értek el. A Tuzsér elleni 1-1-es végeredmény azt is jelenti, hogy a Verebes József irányította dunakanyari csapat leszorult a dobogóról.
 ... bővebben » 
 
Karate sikerek Karcagon
2007. nov. 09.
Az Oyama Kyokushin Karate Szervezet október utolsó vasárnapján, Karcagon rendezte meg a Nagykun Kupa országos bajnokságot. A versenyen a Földváry Károly DSE háromfős csapata képviselte városunkat.Illési Benjámin, a gyerek I. korcsoport nehézsúlyban, Czerlau Csaba a felnőtt férfi "B" kategóriában, 80 kg súlycsoportban, illetve Normák Zsolt, a +80kg abszolút súlycsoportban szerepelt.
 ... bővebben » 
 
Egy góllal a legjobb nyolc között a Vác
2007. nov. 08.
Nem nagyon akadt olyan perc, amely ne hozott volna izgalmakat azon a női kézilabda meccsen, amelyet Békéscsabán rendeztek meg szerdán, november 7-én. A tét nélkülinek egyáltalán nem nevezhető találkozón egy gólos győzelmet aratott a viharsarki hölgykoszorú ellen a váci csapat, így tovább jutott a Magyar Kupában. 
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 617 - 624 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat