Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Kétszer is kikapott a héten a VÚLTC
2008. aug. 24.
Ezúttal nem sikerült megismételni a múlt heti Tököl elleni brilliáns eredményt a VÚLTC csapatának a másodosztályú bajnokság újabb fordulójában. Az augusztus 23-án, szombaton Vácott tartott mérkőzésen a Bőcs volt az ellenfél. A találkozó első gólját Kovács Péter neve mellé jegyezhették fel, aki negyedóra elteltével értékesítette a Vác számára megítélt büntetőt. A bőcsiek alig pár perccel később hasonló módon egyenlítettek.
 ... bővebben » 
 
Aubéli a legjobb nyolc között búcsúzott Pekingtől
2008. aug. 22.
Nem sikerült olimpiai éremmel megkoronáznia pályafutását Aubéli Ottónak, aki a legjobb nyolc között fejezte be a küzdelmeket a pekingi ötkarikás játékok alkalmával. A Váci Forma Sportegyesület harminchárom esztendős birkózója a 120 kilogrammosok küzdelemében csütörtök reggel a palaui Florian Temengil ellen aratott szép, fölényes győzelmet a magyar karfiolfülű. A szabadfogásban indult Ottó mindkét menetben egy-egy mögékerülést és átpörgetést produkált, s végül technikai fölénnyel nyert.
 ... bővebben » 
 
Kajak sikerek Portugáliában és Szegeden
2008. aug. 22.
A közelmúltban Portugália adott otthont a kajak-kenu maraton világkupának, amelyen a Váci Hajó Sportegyesület tizenhét esztendős versenyzője, Boros Adrián is, aki K-2-ben, huszonegy kilométeres távon elsőként ért célba. Szegeden is dobogós helyeken végeztek a váci kajakosok.
 ... bővebben » 
 
Ági két távon is győzött Horvátországban
2008. aug. 21.
A Váci Vízmű Sportegyesület sportolója, Prohászka Ágnes a közelmúltban részt vett a Horvátországban megrendezett nemzetközi nyíltvizi versenyen. A váci, jogásznak tanuló fiatal lány az öt és a tíz kilométeres távon is elsőként ért célba. A versenyt gyönyörű környezetben, ideális időjárási körülmények között rendezték meg.
 ... bővebben » 
 
Egy versenyről két érem - új magyar rekordokkal
2008. aug. 21.
Gerelyhajításban és súlylökésben is bizonyította tehetségét a Váci Reménység Egyesület atlétája, Kanyó Zsolt az augusztus 17-én és 18-án Svájcban megrendezett nemzetközi bajnokságban. A kerekesszékes sportoló gerelyhajításban ezüst-, míg súlylökésben bronzéremmel gazdagodva tért haza a fogyatékossággal élők versenyéről, Hutwill-ből.
 ... bővebben » 
 
Red Bull Air Race
2008. aug. 20.
Az augusztus 20-án délután megrendezett Red Bull Air Race gyorsasági műrepülős világbajnoki versenysorozat budapesti állomásán Besenyei Péter az ötödik helyet szerezte meg.
 ... bővebben » 
 
Aubéli csütörtökön debütál Pekingben
2008. aug. 19.
A pekingi ötkarikás játékokon meglepetésre az olimpiai újonc, Fodor Zoltán ezüstérmet szerzett a kötöttfogású birkózók versenyében. A nyolcvannégy kilogrammosok mezőnyében indult sportoló volt eddig az egyetlen magyar éremszerző a kötöttfogásban indult karfiolfülűek versenyében. Remélhetőleg majd a szabadfogású birkózók mezőnyében újabb csillogó medállal gyarapodhat a magyar csapat.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 577 - 584 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat