Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Fontos váci győzelem a Békéscsaba ellen
2008. jan. 21.
Hazai pályán aratott győzelmével zárta az őszi bajnokságot a Váci NKSE. Női kézilabda csapatunk a békéscsabai hölgykoszorút fogadta a váci sportcsarnokban január 19-én, szombaton. Két NB I-es találkozót az ősszel megrendezett franciaországi világbajnokság miatt halasztottak idén januárra. Ebből a viharsarkiak elleni volt a második, nem mellesleg a fontosabb meccs mindkét fél számára.
 ... bővebben » 
 
A focisták is készülnek a tavaszra
2008. jan. 16.
Verebes József edző irányításával a Vác-Újbuda LTC labdarúgó csapata is megkezdte a felkészülést a tavaszi, NB II-es bajnokságra. A tavaszi rajtig edzések és edzőmérkőzések váltják egymást a programban. A tervek szerint szűk egy hónap alatt nyolc edzőmérkőzésen vesznek részt a focisták, de egy prágai tornán is megméretteti magát a váci csapat. Az edzőmérkőzések legtöbbjét a szérűskerti műfüves pályán tartják.
 
Évértékelés és felkészülés a Váci KSE-nél
2008. jan. 14.
A téli szünetet követően néhány nappal ezelőtt, január 7-én megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Váci KSE valamennyi csapata. Az első edzést még számtalan követi, hogy listavezető másodosztályú csapat elérhesse a kitűzött célt és bajnokságot nyerjen az NB II Északi csoportjában. 
 ... bővebben » 
 
Kiütéses váci vereség a Fradi otthonában
2008. jan. 10.
Húsz góllal dobtak többet a tabella élén álló fradisták hazai pályán a Váci NKSE csapatának azon az NB I-es meccsen, amely szerdán, január 9-én volt. Az őszi bajnoki idényből két fordulót halasztott erre a hónapra a hazai szövetség a Franciaországban megrendezett világbajnokság miatt. A két fordulóból a mostani Ferencváros ellen vívott találkozó volt az első.
 ... bővebben » 
 
A váci szektorlabdások a világ legjobbjai
2008. jan. 08.
A Nemzetközi Szektorlabda Szövetség nyilvánosságra hozta az elmúlt esztendő World Player Of The Year, illetve a World Club On The Year szavazásának részleteit, amely a magunk mögött hagyott évben a világ legjobb játékosát illetve klubját hivatott megnevezni. A világ legjobb klubcsapata 2007-ben a Bajnokok Ligájának győztese, a Happy Pack Váci Szektor Sportegyesület lett.
 ... bővebben » 
 
Évvégi tesztmérkőzés hazai vereséggel
2008. jan. 03.
A két évvégi ünnep között sem maradt sportesemény nélkül a váci közönség. A Váci NKSE élvonalbeli csapatának tagjai egy nemzetközi edzőmérkőzésen mérték össze erejüket a horvát Lokomotiva Zagrebbel. A váci sportcsarnokba december 27-én kilátogatott hazai publikum az első félidő végégig láthatott szoros csatát. Ezt követően a KEK-érdekelt horvát hölgykoszorú kihasználta a váciak szétesett játékából eredő előnyt.
 ... bővebben » 
 
Schirilla az idén is úszik
2008. jan. 01.
Már több esztendős hagyomány, hogy az éppen aktuális év legelső sporteseményének Vácott a Duna és a folyó-partja ad otthont. Édesapja nyomdokain járva, minden télen megmártózik ugyanis a jeges folyóban az egészséges életmód hirdetője, Schirilla György. Az elmúlt csaknem tíz év során mindössze tavaly csúsztatták el az időpontot egy hónappal. Az enyhe tél miatt tehát 2007-ben Schirilla februárban teljesítette válalását. 2008-ban azonban nincs semmi ok a halasztásra, így szombaton január 5-én ismét úszik.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 593 - 600 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat