Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Megnyílt Vác második kormányablaka
2015. dec. 16.
December 11-én megnyílt Vác városának második, Pest megyének tizennegyedik kormányablaka. Az új kormányablak az újonnan felújított Váci Vasútállomás épületében kapott helyet, melyet Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, Harrach Péter, a térség országgyűlési képviselője, Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja, Nagy Lajos, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának közszolgáltatási elnökhelyettese, valamint Vólentné Sárvári Piroska, a MÁV Zrt. Pályavasúti Üzemeltetési Főigazgatóság főigazgatója adtak át.
 ... bővebben » 
 
Civil segítség a váci kórház ápolási munkájához
2015. dec. 09.
A Váci Közéleti Egyesület a gyógyításhoz nélkülözhetetlen eszközöket és 3 darab hűtőszekrényt adott át összesen 260 ezer forint értékben a váci kórháznak december 4-én, melyeket a korábban e célból megrendezett jótékonysági hangverseny támogatói jegyeinek bevételéből és az azt kiegészítő adományokból vásárolt az ápolási szakterület számára.
 ... bővebben » 
 
Egy beszélgetős este Gyurcsány Ferenccel, Vácon
2015. dec. 04.
A helyi Demokratikus Koalíció (DK) invitálására "Sokak Magyarországa" címmel indított lakossági fórumsorozata egyik állomásaként november 23-án Vácra érkezett Gyurcsány Ferenc. A DK elnökét Papp Éva választókerületi elnök köszöntötte, majd néhány szót szólt a DK helyi szervezetének tevékenységéről, aktuális akcióikról, kiemelve a ruha és élelmiszerosztást a rászorulók részére.
 ... bővebben » 
 
160 éves a Váci Fegyház és Börtön
2015. nov. 22.
A mai napon ünnepélyes keretek között emlékeztünk meg intézetünk fennállásának 160. évfordulójáról. 1855. november 20-án fogadtuk be az első fegyencet intézetünkbe, így a váci bv. intézet az egyik legrégebben fennálló és a mai napig funkcióját ellátó fegyház. Az ünnepség elöljárójaként Csóti András bv. altábornagy, országos parancsnok és Kopcsik Károly bv. ezredes, parancsnok értékelte az intézet eredményeit, majd a díszteremben adtak át elismeréseket kollégáink részére, kiemelkedő teljesítményükért.
 ... bővebben » 
 
A legtehetségesebb diákokat idén is támogatja a DDC
2015. nov. 16.
Kiemelkedő tehetségű váci és környékbeli diákok pályázhattak idén is a Duna-Dráva Ifjúsági és Innovációs Alapítvány által immár tizenegyedik alkalommal meghirdetett ösztöndíjra. A díjazott diákok választott területük legjobbjai, és tanulmányi eredményükben is kiegyensúlyozottan jól teljesítenek. Az okleveleket idén 41 tehetséges tanuló vehette át Vácott, a Duna-Dráva Cement Kft. váci irodaházában rendezett ünnepségen.
 ... bővebben » 
 
Tök jól sikerült a negyedik is
2015. nov. 07.
2015. október 30-án, pénteken immáron negyedik alkalommal került megrendezésre a Váci Tökfaragó Verseny Vácott. A VácOnline.hu szerkesztősége által szervezett programnak ezúttal a Fónagy & Walter Vendég- és Borház adott otthont.
 ... bővebben » 
 
"Amikor szól a szív..." - Jótékonysági koncert a váci kórház támogatására
2015. okt. 10.
A Váci Híradás Centrum adott otthont október 4-én a Váci Közéleti Egyesület szervezésében megtartott jótékonysági koncertnek, melyen Oláh Vilmos Lajtha és Dohnányi díjas hegedűművész, a Rádiózenekar koncertmestere lépett fel Granik Anna zongoraművész kíséretével. A rendezvény fővédnöki tisztét Harrach Péter országgyűlési képviselő vállalta.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 51 - 60 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat