Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Az 1848/49-es szabadságharcra emlékeztünk
2017. márc. 18.
Az ország számos városa mellett - az elmúlt évekhez hasonlóan - az idén is megemlékeztek az 1848/49-es szabadságharcról Vácott. A városi ünnepség tradicionálisan március 15-én, szerdán 9 órakor vette kezdetét a váci Juhász Gyula Általános Iskola diákjainak műsorával, valamint koszorúzással a Báthori utcai Petőfi-emléktáblánál.
 ... bővebben » 
 
Véradás a Váci Híradás Centrumban, harminchárom életadóval
2017. febr. 27.
Adj vért és ments meg három életet! – szólít fel véradásra a Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat. A kérés nagyon indokolt, hiszen a kórházak biztonságos vérellátásában ilyenkor, év elején nehézséget okoz, hogy a hideg és az influenzajárvány miatt kevesebben és ritkábban adnak vért az emberek. Ebben a szorító helyzetben nyújtott segítséget a váci Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata, melynek kezdeményezésére február 26-án véradást szervezett a gyülekezet Zrínyi utcai épületében a Vöröskereszt helyi szervezete.
 ... bővebben » 
 
Karácsony a látássérülteknél
2016. dec. 21.
2016. december 17-én, szombaton tartotta a Dunakanyari Látássérültek Egyesülete (DULATE) hagyományos karácsonyi rendezvényét a Madách Imre Művelődési Központban. Az ünnepség elején Okos Levente (DULATE elnök) köszöntötte az egybegyűlteket, majd beszámolót tartott az elmúlt évről. Szólt többek között arról, hogy mintegy négy hónapig zárva volt az ügyfélszolgálati irodájuk felújítás miatt, így az érdeklődőknek, segítségre szorulóknak telefonos ügyfélszolgálatot tartottak, illetve szükség esetén különféle helyeken adtak személyes találkozási lehetőséget. Az irodai munkát a felújítás ideje alatt - az irattár és az eszközök hiánya miatt - otthon oldották meg.
 ... bővebben » 
 
A váci kórházba is ellátogatott a Mikulás
2016. dec. 08.
A váci Jávorszky Ödön Kórház dolgozói szakszervezete 2016. december 1-jén, csütörtökön délután Mikulás ünnepséget szervezett. Az eseményen a nagy szakállú öreg úr érkezése előtt a Dancer Shadows Tánciskola növendékei fokozták a jelenlévő gyermekek hangulatát. A táncbemutatók végére aztán megérkezett a Télapó is.
 ... bővebben » 
 
Kidöntötte a szél a váci börtön kapuját
2016. dec. 03.
A péntekre virradó éjjel tomboló szélvihar sok gondot okozott Vác és környékén is. Megbontott tetők, felborogatott szemetesedények, leszakadt faágak maradtak a jelenség nyomában, továbbá a viharos erejű szél a Váci Fegyház és Börtön kapuját is kidöntötte. A bejáratot ideiglenesen szögesdrótokkal és szolgálati teherautókkal torlaszolták el.
 ... bővebben » 
 
A tehetségek köztünk vannak - Kihirdették a "Duna-Dráva a Tehetségekért" ösztöndíj idei nyerteseit
2016. nov. 16.
A Duna-Dráva Ifjúsági és Innovációs Alapítvány az elmúlt évek során a működési területének körzetében 715 kiemelkedően tehetséges diákot támogatott összesen 51 millió forinttal. Idén újabb 89 tanuló érdemelte ki az elismerést. A Beremend vonzáskörzetében élő diákok november 9-én vehették át okleveleiket, Vácott pedig november 11-én díjazták a tehetségeket.
 ... bővebben » 
 
Egy tökös esemény a MIMK-ben
2016. nov. 13.
2016. november 11-én, pénteken 17 órai kezdettel a váci Madách Imre Művelődési Központ Kamaratermében került megrendezésre az V. Váci Tökfaragó Verseny. A szerkesztősége szervezésében megvalósult esemény ugyan - a korábbiaktól eltérően - jóval a "tökfaragós időszak"-ot követően került megrendezésre, ám a siker így sem maradt el.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat