Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ismét váci játszóterek szépültek meg
2015. máj. 20.
A bizonytalan időjárás nem kedvezett azoknak a helyi csoportoknak, amelyek pénteken újra kitakarították az általuk örökbefogadott játszótereket a Váci Radnóti Miklós Általános Iskola és az Ipress Center által tavaly indított mozgalom keretében. A váci közterületi játszóterek szebbé tételét célzó kezdeményezésnek már a harmadik közös megmozdulása volt a mostani akció, amelyen az iskola és a nyomdaközpont mellett a Kölcsey utcai Bölcsőde és a Dartmoor Nyelviskola önkéntesei is újra lapátot és gereblyét ragadtak. A kezdeményezésben szintén résztvevő Fogyatékosok Napközi Otthonának csapata a meghirdetett időpont előtt, már márciusban rendbe tette ismét az általa kiválasztott játszóteret.
 ... bővebben » 
 
Csutri Táncház lesz Verőcén
2015. máj. 06.
Pénteken, május 8-án 17 és 21 óra között Csutri Táncház lesz a Mészáros zenekarral a Verőcei Művelődési Házban. A gyermekeket 17 és 19 óra között, míg a felnőtteket 19 és 21 óra között várják szeretettel egy jó kis zenés-táncos kikapcsolódásra. A belépődíj: a gyermekeknek díjtalan, a felnőtteknek pedig 500 Ft/fő.
 
Mindenki megmenekült a Madáchban - Beszámoló a megyei elsősegélynyújtó versenyről
2015. máj. 05.
Fergeteges hangulattal, meleg, kora nyári idővel, reggeli tornával, kétszáz szeletes vöröskeresztes tortával, öt „véres” kárhellyel, több mint százfős szervező- és szakmai stábbal, tizenhat csapattal valamint megannyi élménnyel és újdonsággal valósult meg a Magyar Vöröskereszt 44. Felmenő Rendszerű Elsősegélynyújtó Versenyének Pest Megyei Fordulója a váci Madách Imre Gimnáziumban 2015. április 25-én, szombaton. (Figyelem: a cikkhez mellékelt képek között akadnak olyanok is, amelyek megzavarhatják egyes olvasóink nyugalmát!)
 ... bővebben » 
 
Tour de Vác - nem csak váci iskolásoknak
2015. ápr. 27.
Rekord mennyiségű, 14 iskola csapata nevezett be a Föld Napja keretében megrendezésre került kerékpáros környezetvédelmi versenyre. Az idén az összes váci iskola mellett a sződi, a sződligeti, az őrbottyáni, a verőcei és a szokolyai iskolák csapata is a váciakkal együtt versenyzett. A verseny házigazdája a Tragor Ignác Múzeum volt és a verseny egyik állomását a Tourinform Iroda adta.
 ... bővebben » 
 
Vácott is megemlékeztek a Vakvezető Kutyák Világnapjáról
2015. ápr. 27.
Az ország csaknem 20 városához hasonlóan Vácott is megemlékezett a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány a vakvezető kutyák április 27-i világnapjáról. Az Alapítvány aktivistái a Family Centerben található Fressnapf üzlet előtt várták az érdeklődőket április 25-én, szombaton. Az eseményre főként a kisgyermekes családok mutatkoztak nyitottnak. A kutyasimogatás mellett a vakvezető kutyák gazdái lehetőséget adtak olyan izgalmas, nem mindennapi játékok kipróbálására is, amilyen az illat- vagy hangpárosítás. Akik ellátogattak a programra, a Braille-ábécét is megismerhették.
 ... bővebben » 
 
Vácon is demonstráltak a korrupció ellen
2015. ápr. 22.
Csatlakozva a fővárosi és további több mint száz magyarországi településen tartandó demonstráció sorozathoz, 2015. április 19-én, vasárnap Vácon is tüntettek a demokráciáért tenni akaró civilek és a demokratikus ellenzéki pártok. A délután négy órakor, a Főtéren kezdődött esemény célja volt, hogy a társadalom üzenjen a hatalomnak: elég volt a lopásból!
 ... bővebben » 
 
Jó hangulatban telt a Családi Nap a Jótékonyság jegyében
2015. ápr. 13.
A tegnapi napon lezajlott a Családi Nap a Jótékonyság jegyében néven meghirdetett rendezvény Vácott, a Vörösház udvarán. A nem mindennapi összefogás eredményeként létrejött esemény mintegy 200 ezer forintos bevételével a főszervező Diamond, a váci boldogságkutató egy Váctól 300 kilométerre, egy kis faluban, mély szegénységben élő édesanya, Sándor Irén és két gyermeke életét próbálja megkönnyíteni (a család Vácra költözésének költségét, továbbá számukra egy itteni bérlakás induló bérleti költségeit finanszírozza). Bár eleinte lassacskán szállingóztak csak az emberek, végül délutánra igazi utcabáli hangulat alakult ki a Vörösház udvarán, ahol mindenki jól érezte magát.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 90 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat