Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Tizenkettedszer csaptak a lecsóba Vácott
2016. szept. 08.
Összesen mintegy negyven - barátokból, családokból, munkahelyi közösségekből álló - csapat bográcsában, illetve üstjében rotyogott a lecsó az immáron tizenkettedik alkalommal megrendezett Váci Lecsófesztivál keretében 2016. szeptember 3-án, szombaton, Vác város főterén. A jó hangulatú, kellemes nyári időjárás mellett megrendezett program rengeteg látogatót vonzott, így a hungarikumnak számító étel mindegyik csapatnál rövid idő alatt elfogyott - több száz adagot osztottak szét a finomabbnál-finomabb lecsókból, illetve lecsó jellegű ételekből.
 ... bővebben » 
 
Verőcén pihenték ki fáradalmaikat a Szent Korona Lovastúra résztvevői
2016. aug. 18.
A Szent Koronának ma is óriási nimbusza van Ipolybalogon és a környező palóc településeken. 1304-ben ugyanis, az Árpád-ház kihalása utáni zavaros hatalmi harcok idején a cseh Vencel herceg, Károly Róbert ellenfele erre menekült haza, s a Szent Koronát is magával vitte. Mivel a környéken abban a korban az egyedüli megerősített hely az ipolybalogi, 1011-ben épült, román stílusú erődtemplom volt, Vencel a koronával egy vagy több éjt a falai között töltött. Tizenkét esztendővel ezelőtt ennek apropóján indult el az immáron hagyománnyá vált ipolybalogi kezdeményezés, a Szent Korona Ünnep, amely az idén 2016. augusztus 7-én, vasárnap kerül megrendezésre a településen.
 ... bővebben » 
 
A laktózmentes tejtermékek növelhetik a hazai tejfogyasztást
2016. aug. 16.
Hazánkban a tejfogyasztás csaknem fele az egészséges táplálkozásban javasolt napi 0,5 liter tej vagy ennek megfelelő mennyiségű kalciumtartalmú tejterméknek, melynek okai között szerepel többek között az is, hogy egyre többen ismerik fel, érzékenyek a tejcukorra, ezért elhagyják étrendjükből a tejtermékeket. Magyarországon becslések szerint 30% körüli a laktózérzékenység gyakorisága. Az MDOSZ szakértője szerint tejcukorérzékenység esetén is lényeges a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás, amelynek részét képezik a diétába beilleszthető tej és tejtermékek. A laktózmentes Magic Milk tejtermékeket gyártó Naszálytej Zrt. arra hívja fel a figyelmet, hogy megfelelő tejtermékek választásával a hétköznapok során és immár az iskolai étkezésben is kialakíthatjuk a tejet és tejtermékeket optimális arányban tartalmazó, egészséges étrendet, így a dietetikus szakemberek által ajánlott szintre növeljük tej- és tejtermékfogyasztásunkat.
 ... bővebben » 
 
Felhőszakadás után özönvíz
2016. júl. 31.
- A kora reggeli zuhé után elképzelhető, hogy kapnak még a Vác és környékén élők az égi áldásból, ugyanis Budapest felől újabb viharlánc közeledik térségünk felé - írtuk egyik, csütörtök délelőtt megjelent cikkünkben. A várt eső pedig megérkezett, a csütörtök délutáni órákban Vácon ismét leszakadt az ég, és rövid időn belül annyi csapadék hullott, amennyi máskor napok alatt szokott...
 ... bővebben » 
 
Odatették magukat a huligánok
2016. júl. 26.
Vasárnap este a XXIV. Váci Világi Vigalom keretében kőkemény bulit tolt napjaink egyik legnépszerűbb pop-rock bandája, a Hooligans. Az együttes - amely nem mellesleg idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját - dinamikájával valósággal felrobbantotta a Duna-parti nagyszínpadot, dalaikat pedig egyként énekelte a koncertjükre összegyűlt tömeg.
 ... bővebben » 
 
Vissza a Piramis évekbe
2016. júl. 24.
Örömteli nap volt a tegnapi a Piramis együttes rajongótábora számára, hiszen a Váci Világi Vigalom keretén belül, a Piramis évek néven meghirdetett koncerten ismét színpadra állt a legendás zenekar egykori énekese Révész Sándor és szólógitárosa Závodi János. A két zenei ikon fiatal tehetséges „szövetségesekkel” - Horváth Ákos-gitár és vokál, Nagy Gergő-gitár, Megyaszay István Megya-bassus, Delov Jávor-dob - lépett színpadra azzal a céllal, hogy az egykori Piramis dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg.
 ... bővebben » 
 
Fluor Tomi telefonjának csengőhangja mostantól a váci közönség ovációja
2016. júl. 23.
Hatalmas érdeklődés fogadta a Wellhello vigalmi fellépését a váci Duna-parton 2016. július 22-én, pénteken este. A 2014-ben alapított, azóta töretlenül emelkedő népszerűségi mutatókkal büszkélkedő formáció tagjai - Fluor Tomi és Diaz -, valamint az őket kísérő zenekar - Bartók Máté (szaxofon), Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszus), Varga Gergő (gitár), Wagner Emil (billentyű) - hálásak is voltak ezért. Lényegében valamennyi dalukat - a legismertebbektől a kevésbé ismertekig - lenyomták az - ahogy Fluor Tomi fogalmazott - elnöki váci közönségnek, akik nem egyszer vissza is kiabálták őket.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat