Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Mesés labdák a Csányi Körúti Oviban és a XI. Váci Lecsófesztiválon
2015. szept. 14.
A közelmúltban újabb intézmény gazdagodott mesés labdákkal annak az akciónak a révén, amelyet az Uniofol.com és a VácOnline.hu szerkesztősége a DrPulmo.com támogatásával bonyolít le 2015. augusztusában és szeptemberében. Az akció célja: mosolyt csalni minél több gyermek arcára. Az "5555 labda megannyi gyermeki mosolyért" elnevezésű jótékonysági akció sorozat keretében szeptember 2-án a váci Csányi Körúti Óvoda gazdagodott egy nagy csomag, közkedvelt mesefigurákat ábrázoló labdával, valamint egy úgynevezett fitness ball-al.
 ... bővebben » 
 
Tizenegyedszer csaptak a lecsóba Vácott
2015. szept. 13.
Összesen hetven - barátokból, családokból, munkahelyi közösségekből álló - csapat bográcsában, illetve üstjében rotyogott a lecsó az immáron tizenegyedik alkalommal megrendezett Váci Lecsófesztivál keretében 2015. szeptember 5-én, szombaton, Vác város főterén. A jó hangulatú, kellemes őszi időjárás mellett megrendezett program rengeteg látogatót vonzott. A hungarikumnak számító étel mindegyik csapatnál rövid idő alatt elfogyott. A csapatok több száz adagot osztottak szét a finomabbnál-finomabb lecsókból, illetve lecsó jellegű ételekből.
 ... bővebben » 
 
Zsíros kenyér, tea és mesés labdák a rászoruló családoknak
2015. szept. 03.
Az elmúlt szombaton, 2015. augusztus 29-én újabb állomásához érkezett az "5555 labda megannyi gyermeki mosolyért" elnevezésű akció sorozat, melynek keretében 2015 augusztusában és szeptemberében az Uniofol.com és a VácOnline.hu szerkesztősége közösen, a DrPulmo.com támogatásával összesen mintegy 5555 darab labdát adományoz Vác és környéki intézmények számára azzal a céllal, hogy mosolyt csaljon minél több gyermek arcára. Az újabb állomás ezúttal nem egy intézményt érintett. Felkértük ugyanis a váci Szent Anna Karitászt, hogy segítsen nekünk összehívni sok-sok rászoruló váci családot, akiket egy szelet zsíroskenyérrel és egy pohár teával vendégelnénk meg, a gyermekek számára pedig természetesen egy-egy mesés labdát adnánk át. A szervezés jól sikerült: sokan eljöttek a szombat délutánra, a Diadal téri kosárlabda pálya melletti zöld területre szervezett programra.
 ... bővebben » 
 
Újabb három helyen igyekeztünk mosolyt csalni a gyermekek arcára mesés labdáinkkal
2015. aug. 28.
Az elmúlt hét folyamán újabb három helyre jutott el abból az összesen 5555 mesés labdából, amelyet az Uniofol.com és a VácOnline.hu szerkesztősége a DrPulmo.com támogatásával adományoz "5555 labda megannyi gyermeki mosolyért" elnevezésű, közös jótékonysági akció sorozata keretében Vác és környéki intézmények számára azzal a céllal, hogy mosolyt csaljon minél több gyermek arcára.
 ... bővebben » 
 
Plusz egy mosoly a zárójelentések mellé
2015. aug. 20.
Mint már ismeretes, az Uniofol.com és a VácOnline.hu szerkesztősége a közelmúltban egy egyedülálló kezdeményezést indított, melynek keretében 2015. augusztusában és szeptemberében összesen mintegy 5555 darab mesés labdát adományoz Vác és környéki intézmények számára azzal a céllal, hogy mosolyt csaljon minél több Vác és környéki gyermek arcára. Az "5555 labda megannyi gyermeki mosolyért" elnevezésű jótékonysági akció sorozat következő állomása a váci Jávorszky Ödön Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya volt 2015. augusztus 18-án, kedden.
 ... bővebben » 
 
5555 labda megannyi gyermeki mosolyért
2015. aug. 04.
A minap a fenti címmel indított egyedülálló kezdeményezést az Uniofol.com és a VácOnline.hu szerkesztősége. A műanyagipari vállalat képviseletében dr. Keserű Sándor, a hírportál képviseletében pedig Huszár Károly látogatott el a váci Nyár utcai óvodába azzal a jótékony céllal, hogy egy nagy csomag, közkedvelt mesefigurákkal ellátott labdát adjon át az intézmény számára.
 ... bővebben » 
 
A huszonharmadik Vigalom képekben
2015. júl. 22.
A hétvégén lezajlott a XXIII. Váci Világi Vigalom háromnapos rendezvénye, melynek során számos helyszínen zajlott közel 100 program. A Madách Imre Művelődési Központ szervezésében megvalósuló összművészeti fesztivál keretében a különféle komoly- és könnyűzenei koncertek mellett számos kiállítással, színes gyermekprogramokkal, népművészeti, iparművészeti és kézműves mesterek portékáival várták az érdeklődőket.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 61 - 70 / 370





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat